תקלת חשמל ב LG Oled CX
גם לחבר ועכשיו גם לי התחילה התקלה הבאה:
הטלויזיה - OLED65CX - מסוף 2020, עבדה מעולה כבר שנים. חזרנו מחו"ל והטלויזיה לא נדלקת, אין אור אדום בנורית על הטלויזיה.
הוצאתי מהחשמל, חיכיתי קצת וחיברתי - האור נדלק והטלויזיה יכולה להדלק.
מכבה אותה, ואחרי כמה זמן (לא בטוח כמה) - חזרה למצב הקודם - הנורית (האדומה) נכבית ואי אפשר לעשות כלום.
כפתרון זמני - שמתי את הטלויזיה מאחורי שקע חכם ואני אחרי שימוש מנתק אותה ומדליק את השקע (ואז את הטלויזיה) כשרוצה להשתמש.
חבר עם אותה הטלויזיה סיפר שהיה גם לו, החזיק כמה חודשים ואז לגמרי נשרפה (כנראה לוח האם/ספק).
האם מישהו אחר חווה משהו דומה? יש למישהו פתרון?
הטלויזיה - OLED65CX - מסוף 2020, עבדה מעולה כבר שנים. חזרנו מחו"ל והטלויזיה לא נדלקת, אין אור אדום בנורית על הטלויזיה.
מכבה אותה, ואחרי כמה זמן (לא בטוח כמה) - חזרה למצב הקודם - הנורית (האדומה) נכבית ואי אפשר לעשות כלום.
כפתרון זמני - שמתי את הטלויזיה מאחורי שקע חכם ואני אחרי שימוש מנתק אותה ומדליק את השקע (ואז את הטלויזיה) כשרוצה להשתמש.
חבר עם אותה הטלויזיה סיפר שהיה גם לו, החזיק כמה חודשים ואז לגמרי נשרפה (כנראה לוח האם/ספק).
האם מישהו אחר חווה משהו דומה? יש למישהו פתרון?
נערך לאחרונה על ידי GuyKhmel ב 15/09/2026 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש צורך בהחלפה של ספק כח, תדבר עם השירות ויחליפו לך בתשלום (עלות, כ-1300 ש"ח).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר גם לנסות לתקן, אם יש לך חוש טכני.
יכולה להיות בעיה בקבלים על לוח ספק הכוח, במקרה זה צריך להחליף אותם ואז הכל מסתדר. כמובן זאת לא תמיד הבעיה ואז זה פחות פשוט ודורש דיאגנוזה אמיתית או החלפת הלוח.
יכולה להיות בעיה בקבלים על לוח ספק הכוח, במקרה זה צריך להחליף אותם ואז הכל מסתדר. כמובן זאת לא תמיד הבעיה ואז זה פחות פשוט ודורש דיאגנוזה אמיתית או החלפת הלוח.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
התכוונת סוף 2020 ....GuyKhmel כתב: גם לחבר ועכשיו גם לי התחילה התקלה הבאה:
הטלויזיה - OLED65CX - מסוף 2010, עבדה מעולה כבר שנים. חזרנו מחו"ל והטלויזיה לא נדלקת, אין אור אדום בנורית על הטלויזיה.
האם מישהו אחר חווה משהו דומה? יש למישהו פתרון?...
אל תוותר על מסך כזה בשביל 1,000 ומשהו ש"ח על ספק כח.
אם עשית במקרה הרחבת אחריות ל3 שנים נוספות (עד סוף 2026), ההחלפה בחינם.

הביאו לי אותה ב9000 דרך האחריות