שימור לקוחות לא יכולים ליצור קשר לפני ניתוק- האמנם?
שלום לחברי הפורום, אשמח להעזר בחכמה הקולקטיבית שלכם. אז ככה:
יש לי מנוי משפחתי לארבעה קווים סלולריים. הייתי בהוט מובייל, מחיר המנוי עלה בצורה דרמטית. פניתי לשירות הלקוחות שלהם בווטסאפ, ביקשתי הוזלה, סורבתי, עברתי לספק אחר. עד כאן תחרות בשוק החופשי
לפני כחצי שעה קיבלתי שיחת טלפון ממחלקת שימור לקוחות של הוט מובייל שניסתה להחזיר אותי לשורותיה. הסברתי שזה לא יקרה כי שירות הלקוחות שלהם פח ואז נאמר לי שיש חוק של משרד התקשורת לפיו אסור למחלקת שימור לקוחות ליצור קשר עם הלקוח אלא רק לאחר שהתנתק. "תבדוק" אמרה לי הנציגה
לי זה נשמע מוזר והזוי שהרגולטור יחסום תחרות על לקוח קיים בצורה כזאת אבל מה אני יודע (וגם ה AI לא עזר לי כל כך). כמדומני שלפחות בתחום הטלוויזיה איום בעזיבה מפנה מיד לשימור לקוחות. האם תחום הסלולר שונה/מובחן לרעה? אם כן- זאת פגיעה צרכנית מובהקת (למה שאנדוד כל שנה-שנתיים אם אני יכול להישאר אצל אותו הספק דרך "ריקוד האיום בעזיבה" שכולנו מתורגלים בו). אם לא- אז אשמח לדעת שהוט מובייל גם עצלנים וגם שקרנים. לכאורה לפחות
תודה מראש לעונים
יש לי מנוי משפחתי לארבעה קווים סלולריים. הייתי בהוט מובייל, מחיר המנוי עלה בצורה דרמטית. פניתי לשירות הלקוחות שלהם בווטסאפ, ביקשתי הוזלה, סורבתי, עברתי לספק אחר. עד כאן תחרות בשוק החופשי
לפני כחצי שעה קיבלתי שיחת טלפון ממחלקת שימור לקוחות של הוט מובייל שניסתה להחזיר אותי לשורותיה. הסברתי שזה לא יקרה כי שירות הלקוחות שלהם פח ואז נאמר לי שיש חוק של משרד התקשורת לפיו אסור למחלקת שימור לקוחות ליצור קשר עם הלקוח אלא רק לאחר שהתנתק. "תבדוק" אמרה לי הנציגה
לי זה נשמע מוזר והזוי שהרגולטור יחסום תחרות על לקוח קיים בצורה כזאת אבל מה אני יודע (וגם ה AI לא עזר לי כל כך). כמדומני שלפחות בתחום הטלוויזיה איום בעזיבה מפנה מיד לשימור לקוחות. האם תחום הסלולר שונה/מובחן לרעה? אם כן- זאת פגיעה צרכנית מובהקת (למה שאנדוד כל שנה-שנתיים אם אני יכול להישאר אצל אותו הספק דרך "ריקוד האיום בעזיבה" שכולנו מתורגלים בו). אם לא- אז אשמח לדעת שהוט מובייל גם עצלנים וגם שקרנים. לכאורה לפחות
תודה מראש לעונים
לא יודע.
נשמע לי לא סביר שיהיה משהו מיוחד דווקא בסלולרי, בניגוד לתחומים אחרים.
אפשר לנסות לשאול את הוט איזה חוק או תקנות או תנאי רישיון, אבל לא נראה לי שהם יידעו להגיד.
אני לא נתקלתי ב"שיחות שימור" בסלולרי, אבל בניגוד לתחומים אחרים, לא זכור לי שהיה אי פעם צורך או טעם בשיחות מעמיקות בהחלפת ספק סלולרי.
019 הספיקו לי, ומאז ההצטרפות לפני שנים אין שינוי במחיר.
נשמע לי לא סביר שיהיה משהו מיוחד דווקא בסלולרי, בניגוד לתחומים אחרים.
אפשר לנסות לשאול את הוט איזה חוק או תקנות או תנאי רישיון, אבל לא נראה לי שהם יידעו להגיד.
אני לא נתקלתי ב"שיחות שימור" בסלולרי, אבל בניגוד לתחומים אחרים, לא זכור לי שהיה אי פעם צורך או טעם בשיחות מעמיקות בהחלפת ספק סלולרי.
019 הספיקו לי, ומאז ההצטרפות לפני שנים אין שינוי במחיר.
זאת ועוד: איזו תקנה מטופשת זאת ששולחת אותי מספק א' לספק ב' רק כדי לקבל הצעה אטרקטיבית מספק א' ולחזור אליו, אבל בדרך "זכיתי" בחשבוניות של שני ספקים? אמנם אצל ספק ב' הייתי, נניח, יום-יומיים בלבד, אבל עכשיו אני צריך לשים לב שהוא לא מחייב אותי חיוב מלא ("בטעות", תמיד בטעות). מצד אחד זה נשמע לי כמו קשקוש אחד גדול, מצד שני צריך לזכור ששר התקשורת הוא הדוקטור שלמה קרעי כך שאולי זאת כן תקנה של המשרדqsub00 כתב: אוקסימורון, "שימור לקוחות" רק לאחר שהלקוח כבר לא לקוח שלהם...
Brave new world, Indeed......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש להם באמת איזה חסימה אבל הם שולחים לך איזה מין שביב של משהו (סמס עם לינק או משהו ואז מותר להם).
כלומר: יש אשכרה הוראה רשמית שלא מאפשרת לספק לתת ללקוח קיים הצעה מיטבית? אבל אפשר לעקוף אותה באמצעות תרגיל של ילדים בני 5?oferlaor כתב: יש להם באמת איזה חסימה אבל הם שולחים לך איזה מין שביב של משהו (סמס עם לינק או משהו ואז מותר להם)....