צפייה בתכנים מה- HTPC שבסלון - במחשבים השונים
Windows media player...?
למעשה יכולות השידור של המחשב בסלון לא רלוונטיות, ברגע שאתה רוצה לצפות בסרטים שמאוחסנים עליו במחשבים אחרים כל מה שמעניין אותך זה הקבצים עצמם ולנגן אותם דרך הרשת.
כל תוכנה תעשה את העבודה... WMP, BSplayer, VLC, Crystal player...
למעשה יכולות השידור של המחשב בסלון לא רלוונטיות, ברגע שאתה רוצה לצפות בסרטים שמאוחסנים עליו במחשבים אחרים כל מה שמעניין אותך זה הקבצים עצמם ולנגן אותם דרך הרשת.
כל תוכנה תעשה את העבודה... WMP, BSplayer, VLC, Crystal player...
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לא בהכרח סרטים, גם שידור שמגיע מהממיר לכרטיס ומשודר בסלון ע"י ה HTPC ו Media Center.Ran כתב:Windows media player...?
כל תוכנה תעשה את העבודה... WMP, BSplayer, VLC, Crystal player......
אפשר לשדר בסטרימינג מהמחשב שמחובר לממיר אל הLAN את קובץ הוידאו שנוצר בזמן אמיתי ע"י כרטיס הTV באמצעות נגן כמו VLC שיעבוד במוד של שרת סטרימינג.TomerP כתב:אהלן,
המחשב בסלון מחובר לטלוויזיה, ומחובר עם כאבל רשת לנתב 3Com.
יש תוכנות במחשבי הקצה שיודעות לקחת את התוכן שמשדר ה HTPC בצורה טובה ? כל המחשבים מחוברים ב LAN.
תודה מראש...
בעבר הרחוק עשיתי זאת עם כרטיס TV אנלוגי ישן PCTV ותוכנת VLC ובקצבים איטיים.
מקווה לדווח לאחר שאממש את האופציה הנ"ל.
בינתיים אני עוד לא סגור על איזה תוכנה לבסס את ה HTPC שלי
לרוב תוכנות המדיה סנטר יש את הפונקציה הזאת בצורה כזאת או אחרת, אין לי ניסיון בזה אז חיכיתי שמישהו אחר יענה(אבל אני רואה שזה לא קורה), גם ל Sage Tv וגם ל Media Portal יש תצורת Server/Client שמאפשרת לך לעשות בידיוק מה שאתה מחפש, ולמדיה סנטר של מיקרוסופט יש אקסטנדרים חיצוניים מבוססי חומרה אם אני לא טועה.
הדרך הנכונה (והנוחה) היא לא להסתמך על נגן חיצוני כמו VLC על מנת לשדר סטרים של וידאו אלא להשתמש ביכולות של תוכנת המדיה סנטר.
היתרון של פתרון אחוד ברור, לא צריך לגשת למחשב "הראשי" על מנת לבצע פעולה במחשב המרוחק.
למיקרוסופט מדיה סנטר יש רק פתרונות מבוססי חומרה (חסרון גדול לדעתי).
לתוכנות אחרות כמו sage, מדיה פורטל או mythtv יש יכולת מובנית לעבוד בתצורת שרת/לקוח ולמשוך תכנים שנמצאים על מחשב מרוחק. /
היתרון של פתרון אחוד ברור, לא צריך לגשת למחשב "הראשי" על מנת לבצע פעולה במחשב המרוחק.
למיקרוסופט מדיה סנטר יש רק פתרונות מבוססי חומרה (חסרון גדול לדעתי).
לתוכנות אחרות כמו sage, מדיה פורטל או mythtv יש יכולת מובנית לעבוד בתצורת שרת/לקוח ולמשוך תכנים שנמצאים על מחשב מרוחק. /
אני חושב שיש פיתרון הרבה יותר פשוט - webguide. יכול להיות שהאיכות פחות טובה (לא מכיר את הפתרונות האחרים). אבל הפיתרון הוא ממש פשוט.
http://www.asciiexpress.com/webguide/
בהצלחה
http://www.asciiexpress.com/webguide/
בהצלחה