איזה רזולוצייה מומלץ לנגן על פלזמה HD? האם סטרימר יתאים לי?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

רכשתי לאחרונה פלזמה של פנסוניק PH9 עם תמיכה ב-HD .

אני מעוניין להתחיל לצפות בתכני HD והשאלות שלי:
1. מנסיונכם, עבור פלזמה ברזולוצייה 1024X768 מה עדיף יותר לנגן? תכני 720P או 1080i\p ?

2. איך עדיף לשדר תכני HD? באמצעות מחשב או סטרימר ?
3. איזה סטרימר מומלץ? (בהנחה שמומלץ סטרימר)

המחשב נמצא במרחק של כ-4 מטרים מהמסך .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. מה שנראה יותר טוב...זה תלוי איזו פעולה של SCALING נעשית יותר טוב אצלך....
2. שני המכשירים יכולים להוציא אותה איכות תמונה. מה שנוח לך.
3. תקרא את הביקורות באתר, יש על מרבית המזרימדיות שיש בארץ.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אני עדיין נדהם ממה שסטרימר מסוגל לעשות בגודל שלו....

הרעיון שניתן לנגן תכנים אונליין ממקורות שונים (בעיקר מחשב) מאוד מתאימה לי, השימוש העיקרי שלי בפלזמה יהיו תכני וידאו כך שאני לא אנצל את יכולות ה-HTPC באפליקציות כמו גלישה ותוכנות.

אני חושב שסטרימר יותר יתאים לי גם מבחינת ההשקעה הכספית לעומת HTPC, אני אגש לקרוא קצת בעניין למרות שנראה לי שהמספר 1 והמומלץ ביותר הוא ה-TVX4100 .

תודה.

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אחרי שקראתי קצת בנושא הגעתי למסקנה שלא הכל הכל סגור ועובד ב-100%, החלטתי לחכות לדור הבא של DVICO, עם הציפ 8634 והבנתי שזה הולך לקרות ברבע הראשון של 2008 וזה אומר שככל הנראה עד אז לא אוכל להינות מתכני HD (אלא אם כן אני לא אתעצלן לחבר את המחשב :) )

מה שבטוח, זה יהיה סטרימר !

תודה רבה.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

נדב כתב:אני עדיין נדהם ממה שסטרימר מסוגל לעשות בגודל שלו....
...
:D ומצד שני נתקלתי בהמון אנשים שפשוט לא מצליחים להבין מה הם צריכים דבר כזה אם יש להם מחשב שמחובר בכבל למסך. לך תבין...
נדב כתב:אחרי שקראתי קצת בנושא הגעתי למסקנה שלא הכל הכל סגור ועובד ב-100%, החלטתי לחכות לדור הבא של DVICO, עם הציפ 8634 והבנתי שזה הולך לקרות ברבע הראשון של 2008
...
אבל אל תצפה שהדור החדש יעבוד חלק בלי בעיות כבר מההתחלה. זה בדרך כלל לוקח לפחות מספר חודשים (ולפעמים הרבה יותר) לפני שהמכשירים מתייצבים וצוות הפיתוח נפטר מרוב הבעיות הבסיסיות.
כדאי מאוד להתעזר בסבלנות ולא לרוץ לקנות את הדבר הראשון שיוצא (ולראייה ה-EVA8000 שלי שנרכש מהמשלוח הראשון של Netgear והיום משמש בעיקר כגיבוי למכשיר ישן יותר בחדר השינה).

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

כן, בין השאר לא מקובל עליי הפרש המחיר בין 4000 ל-4100 ואני מודע לזה שרצוי מאוד שתיהיה לך את החומרה העדכנית ביותר..
וכמובן ששמעתי ש- DVICO דואגת לשחרר עידכונים תכופים ומדובר בחברה רצינית .

האמת ה-4100 מתאים לי כבר עכשיו, אבל הקפיצה לצ'יפ החדש עשוייה לחולל הבדל רציני הן מבחינת ביצועים והן מבחינת הרחבת התמיכה הקיימת ואולי הוספת תמיכה בדברים חדשים .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #7 

נדב,

מבטיח לך שיהיה הפרש דומה בין ה-4100 לזה שיחליף אותו... ככה זה בתחום הזה - המחיר תמיד גבוה בהתחלה.

כרגע הצפי הוא הכרזה של מכשיר חדש לקראת ינואר (CES), אני לא מאמין שנראה את המכשיר במחוזותינו באופן ראלי לפני מרץ (כלומר, יציב לקראת מאי).

בינתיים אני נהנה :)

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #8 

נדב כתב:כן, בין השאר לא מקובל עליי הפרש המחיר בין 4000 ל-4100 ואני מודע לזה שרצוי מאוד שתיהיה לך את החומרה העדכנית ביותר..
וכמובן ששמעתי ש- DVICO דואגת לשחרר עידכונים תכופים ומדובר בחברה רצינית .

האמת ה-4100 מתאים לי כבר עכשיו, אבל הקפיצה לצ'יפ החדש עשוייה לחולל הבדל רציני הן מבחינת ביצועים והן מבחינת הרחבת התמיכה הקיימת ואולי הוספת תמיכה בדברים חדשים .
...
בוא ננתח את זה רגע מנקודת מבט אחרת ..
אנחנו לא יודעים אם זה באמת יהיה ברבעון הראשון ( התחילתו או סופו ) אנחנו לא יודעים איזה מאפיינים יהיו במכשיר החדש, ולכן אתה לא יכול לדעת אם הם פונקציונלים לצרכים שלך ושווים את הפרש המחיר ( ויהיה הפרש ) בינו לבין המזרימים שנמכרים היום.

הגישה שלי במוצרים אלקטרוניים \ טכנולוגיים היא: קיבלת החלטה לך תקנה. איך לך מה לחכות.
שייצא הסטרימר הבא יהיה משהו חדש בקנה ואז מה ? גם תחכה ?

בהצלחה

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”