בדיקת מהירות יצאה ברמת פייבר בסלולארי רגיל
קיבלתי את הפולד 8 אולטרה 1 טרה החדש, כמובן שהכנסתי סים פרטנר ועשיתי בדיקת מהירות, לתדהמתי זה עבר את מהירות הווייפיי שלי, בדקתי והדבר היחיד שפעל זה הגדרת uwb פס רחב במיוחד. מבחינת מהירות אחסון- כל החומר מהטלפון הישן כולל כמאה אפליקציות הותקנו בכמה דקות
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1327
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
ורק 10ms.
זה יותר טוב מסטארלינק.
זה יותר טוב מסטארלינק.
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
למה אתה מתפלא? כבר ב wifi 6 יכולת לקבל עד2 ג'יגה, ברוב המכשירים, במיקום קרוב לנתב. הנקודה היא לוודא, שבטלפון מוגדר רוחב פס לwifi של 80 מגה (או אף 160) ולא 40 או 20. זה לא תמיד אוטומטי.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

יש אנשים שלא טורחים לקרוא את הדיון וישר קופצים עם הערותer5577 כתב: הרי רשמתי בכותרת שזה עם סים, 5g סלולארי, לא ווייפיי ולא כלום...
טעות שלי, ה 925 הטעה אותי לחשוב שזה חבילת ג'יגה ב wifi.
מה העובי והמשקל?
נוצה ונוצה, כמו להחזיק קרקר, וזה כולל כיסוי דק ארמיד קבלר, מגן למסך החיצוני, ומגן מצלמות.
מה שכן, אנדרואיד 17, כמו שאר המכשירים לאחרונה, אינו תומך באפליקציות מאד ישנות, לדוגמה אם יש איזה משחק מפעם או כל דבר לפני אנדרואיד 5.
מה שכן, אנדרואיד 17, כמו שאר המכשירים לאחרונה, אינו תומך באפליקציות מאד ישנות, לדוגמה אם יש איזה משחק מפעם או כל דבר לפני אנדרואיד 5.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

המפרט שלו לא פחות ממדהים: Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם אני עם Samsung S-24 Ultra מקבל ברשת פרטנר 5G ביצועים דומים ...
לדעתי זה לא כל כך קשור לביצועים של הטלפון עצמו ...יותר מושפע מהעומס בזמן הבדיקה
על ה BTS שמקושר לנייד באותו הרגע , אם במקרה אתה די לבד שם וזה BTS שמוזן פייבר
אז למעשה אלה הביצועים המתבקשים מרשת 5G ואפילו יותר מזה ..., כבר היו לי בדיקות מהירות
במיקומים שונים שקיבלתי יותר מ 1000 מגה הורדה , והיו לי כאלה שלא הגיעו לרבע מזה ...
יש לשים לב -
ברוב המכשירים (כמו סמסונג ואנדרואיד), סמל 5G מלא ועצמאי (Standalone) מוצג ככיתוב 5G בתוך מלבן אטום או מלא (למשל רקע שחור/לבן אחיד), בעוד שרשת 5G שרוכב על 4G (כלומר Non-Standalone, שבה האות מבוסס על תשתית LTE) מוצגת ככיתוב 5G פתוח/שקוף (ללא רקע, רק מסגרת או אותיות רגילות). באייפון, לעומת זאת, אין הבדל ויזואלי ברור והמכשיר יציג פשוט את האותיות 5G בכל מצב.
הנה תמונה שממחישה את ההבדל -
לדעתי זה לא כל כך קשור לביצועים של הטלפון עצמו ...יותר מושפע מהעומס בזמן הבדיקה
על ה BTS שמקושר לנייד באותו הרגע , אם במקרה אתה די לבד שם וזה BTS שמוזן פייבר
אז למעשה אלה הביצועים המתבקשים מרשת 5G ואפילו יותר מזה ..., כבר היו לי בדיקות מהירות
במיקומים שונים שקיבלתי יותר מ 1000 מגה הורדה , והיו לי כאלה שלא הגיעו לרבע מזה ...
יש לשים לב -
ברוב המכשירים (כמו סמסונג ואנדרואיד), סמל 5G מלא ועצמאי (Standalone) מוצג ככיתוב 5G בתוך מלבן אטום או מלא (למשל רקע שחור/לבן אחיד), בעוד שרשת 5G שרוכב על 4G (כלומר Non-Standalone, שבה האות מבוסס על תשתית LTE) מוצגת ככיתוב 5G פתוח/שקוף (ללא רקע, רק מסגרת או אותיות רגילות). באייפון, לעומת זאת, אין הבדל ויזואלי ברור והמכשיר יציג פשוט את האותיות 5G בכל מצב.
הנה תמונה שממחישה את ההבדל -
פרטנר גולד זה חבילה "מתקדמת" כיביכול שמקבלת תיעדוף - 1000GB וכו' במחיר של 70ש"ח לקו. אני טועה?er5577 כתב: כן, חבילה רגילה פרטנר גולד, יש לי כמה קווים אצלהם....
אני על החבילה אחרת של פרטנר ומקבל עד 200מגה בבדיקה טובה ולא כזה רחוק מהאנטנה. אני מניח שהתיעדוף עובד שעות נוספות.
אייפון 16 פרו מקס
עריכה: רציתי להוסיף שאני ממש אוהב את הגודל של הפולד החדש ואת העיצוב הריבועי - נראה ממש קל וטבעי להגיע לכל מקום במסך
- גלובל
- חבר ותיק

אני בחבילת Queen 5G בעלות 50 ש"ח לקו ( יש לי 4 קוים ) ואני כאמור מגיע למהירות מעל 1000 מגה במקומות מסויימים ובתנאים מסויימיםavinin1 כתב: פרטנר גולד זה חבילה "מתקדמת" כיביכול שמקבלת תיעדוף - 1000GB וכו' במחיר של 70ש"ח לקו. אני טועה?
אני על החבילה אחרת של פרטנר ומקבל עד 200מגה בבדיקה טובה ולא כזה רחוק מהאנטנה. אני מניח שהתיעדוף עובד שעות נוספות.
אייפון 16 פרו מקס
עריכה: רציתי להוסיף שאני ממש אוהב את הגודל של הפולד החדש ואת העיצוב הריבועי - נראה ממש קל וטבעי להגיע לכל מקום במסך...
בדר"כ המדידות נמוכות יותר אבל מידי פעם נופלים על אתר שאין בו הרבה משתמשים באותו הזמן ומקבלים תוצאה יפה ...כאמור לא תמיד .
אתה עם אייפון ...כפי שכתבתי באייפון לא ניתן לדעת אם אתה ב 5G מלא או ב 5G שרוכב על תדר 4G ברשת LTE ( שזה למעשה 4G )
לכן יתכן שאתה חושב שאתה ב 5G אבל אתה כנראה ב 4G בלבד ....באייפון לא ניתן לדעת . ( אולי בקש מבעל אנדרואיד לבדוק לך במקביל )
נערך לאחרונה על ידי גלובל ב 20/08/2026 13:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גלובל
- חבר ותיק

איפה בארץ ? תבדוק במקומות שונים תעשה סטטיסטיקה ....
במרכז יש סיכוי למצוא אתר שיתן לך מעל 1000 בשעות שהוא לא עמוס ( בוקר מוקדם או לילה )
אגב רענון אתה יכול לעשות לבד -
כניסה למצב טיסה וחזרה אחרי כמה דקות , הסים ירשם מחדש ברשת ויקבל כתובת IP חדשה .
במרכז יש סיכוי למצוא אתר שיתן לך מעל 1000 בשעות שהוא לא עמוס ( בוקר מוקדם או לילה )
אגב רענון אתה יכול לעשות לבד -
כניסה למצב טיסה וחזרה אחרי כמה דקות , הסים ירשם מחדש ברשת ויקבל כתובת IP חדשה .