שרשור תגובות: Philips Audio חוזרת לישראל עם אוזניות, פטיפונים ורמקולים חכמים
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
https://htmag.co.il?p=112758
ביקונקט מחזירה לישראל את קטגוריית Philips Audio עם קו מוצרים רחב והרבה רטרו
ביקונקט מחזירה לישראל את קטגוריית Philips Audio עם קו מוצרים רחב והרבה רטרו
אלי חבוש
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
להגיד שפיליפס המקוריים חזרו לייצר מוצרי אודיו זה קשקוש אחד גדול. מדובר בסך הכל במוצרים של חברת TPV Technology הסינית שמודבק עליהם לוגו של פיליפס אודיו ברישיון.
הנתון החשוב הזה היה ראוי לאזכור בפרסומת שהעליתם.
הנתון החשוב הזה היה ראוי לאזכור בפרסומת שהעליתם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
תזכור שגם כשהם היו מייצרים הם לא ייצרו בהולנד... זה בכל מקרה אותם אנשים ואותו ארגון. בסוף כולם מייצרים באותם מפעלים.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
עופר, פחות מתאים לך לרשום משהו כל כך כללי וגורף. פיליפס כיום בכלל מתעסקים בציוד רפואי ואין להם שום קשר לא למסכים ולא לאודיו ובטוח לא מדובר על אותם האנשים וממש לא אותו הארגון המקורי של פעם שייצר את המוצרים באירופה. TPV נכנסו לתמונה לפני יותר מ-20 שנה אבל בתור יצרני מסכים אבל את מוצרי האודיו עדיין ייצרו באירופה עד שנת 2012....oferlaor כתב: תזכור שגם כשהם היו מייצרים הם לא ייצרו בהולנד... זה בכל מקרה אותם אנשים ואותו ארגון. בסוף כולם מייצרים באותם מפעלים....
בזזמנו לפני כמה שנים טובות היה כאן הייפ סביב אזניות פיליפס. לא זוכר את הדגם הספציפי.
קניתי והשתמשתי בהן ממש מעט.
הן היו במגירה רוב הזמן. יום אחד הוצאתי אותן והן פשוט התפוררו לי בידיים. בחיים לא ראיתי דבר כזה.
יש לי סוני wh-1000xm3 וגם wh-1000xm4, שנראות כמו חדשות ואני משתמש בהן לא מעט. בדגם הישן יותר החלפתי פעמיים את הכריות וזהו !
לא נוגע יותר בפיליפס.
קניתי והשתמשתי בהן ממש מעט.
הן היו במגירה רוב הזמן. יום אחד הוצאתי אותן והן פשוט התפוררו לי בידיים. בחיים לא ראיתי דבר כזה.
יש לי סוני wh-1000xm3 וגם wh-1000xm4, שנראות כמו חדשות ואני משתמש בהן לא מעט. בדגם הישן יותר החלפתי פעמיים את הכריות וזהו !
לא נוגע יותר בפיליפס.
זה פשוט הטעיה חוקית של הצרכן.
אין שום קשר בין השם פיליפס למוצרים האלה והרישיון לשימוש במותג מיועד להטעות צרכנים שזוכרים לטובה את השם פיליפס.
אם ייקחו רכב סיני נחות וידביקו עליו באופן חוקי , עם רישיון לשימוש במותג , את הלוגו של למבורגיני , זה יהפוך את הרכב הסיני ללמבורגיני ?
מבחינה חוקית התשובה חיובית.
מבחינה עניינית ומהותית כמובן שלא.
צריך להודות למי שמפרסם את ההטעיה החוקית הזאת.
אין שום קשר בין השם פיליפס למוצרים האלה והרישיון לשימוש במותג מיועד להטעות צרכנים שזוכרים לטובה את השם פיליפס.
אם ייקחו רכב סיני נחות וידביקו עליו באופן חוקי , עם רישיון לשימוש במותג , את הלוגו של למבורגיני , זה יהפוך את הרכב הסיני ללמבורגיני ?
מבחינה חוקית התשובה חיובית.
מבחינה עניינית ומהותית כמובן שלא.
צריך להודות למי שמפרסם את ההטעיה החוקית הזאת.
- oferlaor
- מנהל

חחח
בשיחה שהיתה לנו עם B connect (ואני סומך על דבריהם, הם מתעסקים בזה המון שנים ותמיד היו כנים) יש שם דמויות מהעבר ופיליפס מעורבים בהחלט בסיפור, הם לא בעלי הבית אבל יש להם אחוזים במיזם. זה אותו מיזם של TPV שעדיין מריץ את הטלוויזיות של פיליפס (די נזנחו בארץ בגלל היבואן, אלקטרה, שזה לא ממש מעניין אותם). פיליפס עדיין עושים לא מעט בעולמות האלה, כולל בעולמות התאורה ועוד מיזמים שלא נזנחו. אכן, מרבית הפעילות שלהם כיום זה בעולם המכשור הרפואי אבל לא רק.
זה אכן לא רק (אפילו לא בעיקר) ההולנדים אבל כמו שכתבתי, אני בכלל לא בטוח מתי זה היה אך ורק ההולנדים גם דאז.
בשיחה שהיתה לנו עם B connect (ואני סומך על דבריהם, הם מתעסקים בזה המון שנים ותמיד היו כנים) יש שם דמויות מהעבר ופיליפס מעורבים בהחלט בסיפור, הם לא בעלי הבית אבל יש להם אחוזים במיזם. זה אותו מיזם של TPV שעדיין מריץ את הטלוויזיות של פיליפס (די נזנחו בארץ בגלל היבואן, אלקטרה, שזה לא ממש מעניין אותם). פיליפס עדיין עושים לא מעט בעולמות האלה, כולל בעולמות התאורה ועוד מיזמים שלא נזנחו. אכן, מרבית הפעילות שלהם כיום זה בעולם המכשור הרפואי אבל לא רק.
זה אכן לא רק (אפילו לא בעיקר) ההולנדים אבל כמו שכתבתי, אני בכלל לא בטוח מתי זה היה אך ורק ההולנדים גם דאז.
1. לפיליפס אין אחוזים ב-TPV. הם מכרו את האחזקות שנשארו להם כבר בעשור הקודם ומאז TPV היא חברה פרטית.
הדבר היחיד שמקשר בינם לבין פיליפס הוא הסכם לשימוש בשם המותג Philips שעליו TPV משלמת כל שנה. זה הכל.
2. פיליפס עשתה ספינאוף לחטיבת האודיו שלה ב-2014 לחברה שנקראה WOOX.
החברה נמכרה לגיבסון (גיטרות) והייתה קיימת שם כחטיבה עד שגיבסון פשטה רגל ב-2018.
המותג עבר אז ל-TPV ביחד עם חלק מהעובדים שעוד נשארו. כאמור, לפיליפס עצמה אין כיום שום קשר לעניין.
3. פיליפס לא נמצאת בעולמות התאורה. הם עשו ספינאוף לחטיבת התאורה שלהם ב-2016 והיום היא חברה ציבורית שנקראת Signify.
לפיליפס אין אחזקות בחברה הזאת והקשר היחיד הוא הסכם שימוש בשם המותג, בדומה ל-TPV.
4. פיליפס עוסקת כיום רק בתחומי הציוד והמיכון הרפואי, מכשירים לטיפוח והיגיינה אישית, ומוצרים לאם ולתינוק.
כל מוצר אחר עם השם Philips לא קשור לחברה עצמה בשום צורה.
הדבר היחיד שמקשר בינם לבין פיליפס הוא הסכם לשימוש בשם המותג Philips שעליו TPV משלמת כל שנה. זה הכל.
2. פיליפס עשתה ספינאוף לחטיבת האודיו שלה ב-2014 לחברה שנקראה WOOX.
החברה נמכרה לגיבסון (גיטרות) והייתה קיימת שם כחטיבה עד שגיבסון פשטה רגל ב-2018.
המותג עבר אז ל-TPV ביחד עם חלק מהעובדים שעוד נשארו. כאמור, לפיליפס עצמה אין כיום שום קשר לעניין.
3. פיליפס לא נמצאת בעולמות התאורה. הם עשו ספינאוף לחטיבת התאורה שלהם ב-2016 והיום היא חברה ציבורית שנקראת Signify.
לפיליפס אין אחזקות בחברה הזאת והקשר היחיד הוא הסכם שימוש בשם המותג, בדומה ל-TPV.
4. פיליפס עוסקת כיום רק בתחומי הציוד והמיכון הרפואי, מכשירים לטיפוח והיגיינה אישית, ומוצרים לאם ולתינוק.
כל מוצר אחר עם השם Philips לא קשור לחברה עצמה בשום צורה.
- oferlaor
- מנהל