למכירה - רחפן חדש Dji Neo 2 Fly More Combo כולל שלט. טס שעה וחצי בלבד !!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9039
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
קניתי לבן שלי לפני 3 חודשים וזה לא בשבילו.
לא בשימוש... או היה בשימוש מצטבר רק שעה ו-24 דקות בלבד
כולל כל האריזות המקוריות, קייס קשיח תואם ותוספת כנפיים.
לא בשימוש... או היה בשימוש מצטבר רק שעה ו-24 דקות בלבד
כולל כל האריזות המקוריות, קייס קשיח תואם ותוספת כנפיים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

תמונות
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@TALSHAI
הי, לא תודה - אנחנו "יוצאים מהתחום". זה לא בשבילנו או בבית סיפרנו.
@yeuda
זה כנף שהודפסה בתלת מימד לבקשת "נוכל" שהתקשר לבן שלי (שהחליט שהוא מפרסם ביד 2 עצמאית) והבחור סגר איתו את הכל ואמר לו שידפיס לו גם את החלק הנ"ל והוא יבוא בערב לקחת. כמובן שאף אחד לא הגיע ונעלמו עקבותיו אז העברתי את הטיפול אליי עם המספר שלי לסנן את כל אלה שמשועממים בחיים שלהם...
הי, לא תודה - אנחנו "יוצאים מהתחום". זה לא בשבילנו או בבית סיפרנו.
@yeuda
זה כנף שהודפסה בתלת מימד לבקשת "נוכל" שהתקשר לבן שלי (שהחליט שהוא מפרסם ביד 2 עצמאית) והבחור סגר איתו את הכל ואמר לו שידפיס לו גם את החלק הנ"ל והוא יבוא בערב לקחת. כמובן שאף אחד לא הגיע ונעלמו עקבותיו אז העברתי את הטיפול אליי עם המספר שלי לסנן את כל אלה שמשועממים בחיים שלהם...
.
.