אלקטרוניקס פרו - התגעגעתם? (חזרו היום מקשרי לקוחות נכון ל20.8) ,יש התפתחויות!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MatanGershberg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

20/08 אז חזרו אליי - יש לי הצעות - פותח פוסט נפרד

פתחתי תביעה ב"תביעות קטנות דרך איזור אישי במשרד המשפטי - מאוד נוח ,שיהיה בהצלחה ואעדכן!

חזרו אליי מקשרי לקוחות - 20.8 - נחשו מה? יש לי אחריות ולא מובן - למה אמרו לי שאין אחריות, אני ביקשתי לקבל החזר מלא על הטלוויזיה או פתרון אחר

שלום חברים,

אז מי שלא מכיר את הפוסט המקורי שלי משנת 2023 - viewtopic.php?t=379304 שהספיקו לצפות בו 51904 (כבר 52058) פעם, אז זה הזמן להיזכר...

אז כמו שאתם יודעים, הטלוויזיה הזאת הוחלפה ורכשתי טלוויזיה חדשה ב23.1.23 - S95B, כמו ילד טוב, רכשתי ביטוח עם 3 שנות אחריות וסך הכל אחריות עד שנת 23.1.27, במהלך השנים הכל היה סבבה דווקא (חוץ מנקודה ירוקה שבגללה "שדרגו לי את הטלוויזיה ל90C), עד שבימים האחרונים הופיעה לי פתאום נקודה אדומה על המסך, מבאס ונראה כמו פיקסל שרוף שהיה לי פעם בירוק (במיוחד רואים בסצינות חשוכות) וגם נשאר כמה דקות - אחרי שמכבים את הטלוויזיה:
אז הרמתי טלפון לאלקטרוניקס אתמול ומה מתברר? בגלל שהיו לי איתם דין ודברים והחליפו את הטלוויזיה לS90C בשנת 2024 (נקודה ירוקה הפעם) - נראה שבכלל הביטוח של הטלוויזיה החדשה שהתקינו לי ב23.1.23 בוטל ב-31.1.23 - איך זה קרה? כנראה שאתה לא רצית ביטוח , אז ביטלת - זה מה שנאמר לי ובכלל לא ברור - איפה ומתי קנית ביטוח ולמה בכלל נתנו לך שירות ב2024 - לא ברור (בשלב הזה אני לא יודע אם לבכות או לצחוק) ולא מוצאים בכלל את הקבלה ששילמתי למתקין על הביטוח לעוד 3 שנים (לקח אנשים - תשלמו בכרטיס אשראי - יש תיעוד תמיד!!!) - אבל כן רואים שמגיע לי שירות עד ינואר 2027 - אבל זה לא מעניין - כי כנראה הייתה פה "טעות" מהצד שלהם.

נפלתי על נציג דווקא שעשה עבודה טובה, השקיע, ניסה לעזור ואכן מצא קבלה ששילמתי על הביטוח לעוד 3 שנים, אבל לא כל כך מהר תשמח הוא אמר - הרי ביטלת את הביטוח אחרי 8 ימים - אז לא מגיע לך שירות.

בשלב זה, התחלתי להפעיל את הגלגלים במוח ונזכרתי, אכן פניתי לאלקטרוניקס - כדי לקבל החזר ביטוח על הטלוויזיה הראשונה שהייתה לי (זוכרים את הפוסט?) ומה אלקטרוניקס עשו - פשוט ביטלו את הביטוח של הטלוויזיה שקניתי ב23.1.23 - למה הם עשו את זה - כי ככה, הרי ביקשת לבטל ביטוח - נכון, ביקשתי, על הטלוויזיה מהפוסט שהוחזרה ונגרטה על סמיליין,אבל זה לא מעניין אף אחד - יש לך הוכחה אמרו לי?

האמת שאני נמצא במצב הזוי - הקריאה שלי הועברה ל"קשרי לקוחות" , שכמובן לוקחים את הזמן (האם יקחו אחריות? - את זה אולי אדע בקרוב), אבל אם יש לכם מישהו שאתם מכירים בסמיליין/אלקטרוניקס ותוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאוד.

לא ייאמן שבשנת 2026 , צריכים עוד להגיע למצבים כאלו שהחברה , לא לוקחת אחריות על המעשים שלהם וגם גורמת עוול ללקוחות.

מודה לכולכם שקראתם עד לפה ואמשיך לעדכן,

מתן
נערך לאחרונה על ידי MatanGershberg ב 20/08/2026 15:28, נערך 8 פעמים בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

מה הפליאה?
חב' שיש נגדה מאות או אלפי פוסטים של תלונות על שירות לקוי ובזוי.
למה שישנו את דרכם?

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 326 פעמים

שליחה #3 

- בשנת 2024 (לאחר "הביטול" המדובר) קיבלת שירות באופן שתואם בדיוק את תנאי הביטוח.
- הנציג שלהם מודה שמגיע לך שירות עד 2027, בדיוק בהתאם לטענה המקורית שלך.
- "יש לך הוכחה?" היא שאלה מגוחכת לחלוטין בהתחשב בשני הסעיפים הקודמים. החברה היא זאת שצריכה להסביר למה המערכות שלה עצמן סותרות את התושבה שניתנה לך.

במידה ולא תקבל מהחברה פתרון מספק, אלו הנקודות שאתה צריך להעלות ולהדגיש בכתב התביעה שתגיש. פנה לתביעות קטנות ותתקדם משם.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #4 

MatanGershberg כתב: שלום חברים,
אז מי שלא מכיר את הפוסט המקורי שלי משנת 2023 - viewtopic.php?t=379304 שהספיקו לצפות בו 51904 פעם, אז זה הזמן להיזכר...
אז כמו שאתם יודעים, הטלוויזיה הזאת הוחלפה ורכשתי טלוויזיה חדשה ב23.1.23 - S95B, כמו ילד טוב, רכשתי ביטוח עם 3 שנות אחריות וסך הכל אחריות עד שנת 23.1.27, במהלך השנים הכל היה סבבה דווקא (חוץ מנקודה ירוקה שבגללה "שדרגו לי את הטלוויזיה ל90C), עד שבימים האחרונים הופיעה לי פתאום נקודה אדומה על המסך, מבאס ונראה כמו פיקסל שרוף שהיה לי פעם בירוק (במיוחד רואים בסצינות חשוכות) וגם נשאר כמה דקות - אחרי שמכבים את הטלוויזיה:

תמונה
אז הרמתי טלפון לאלקטרוניקס אתמול ומה מתברר? בגלל שהיו לי איתם דין ודברים והחליפו את הטלוויזיה לS90C בשנת 2024 (נקודה ירוקה הפעם) - נראה שבכלל הביטוח של הטלוויזיה החדשה שהתקינו לי ב23.1.23 בוטל ב-31.1.23 - איך זה קרה? כנראה שאתה לא רצית ביטוח , אז ביטלת - זה מה שנאמר לי ובכלל לא ברור - איפה ומתי קנית ביטוח ולמה בכלל נתנו לך שירות ב2024 - לא ברור (בשלב הזה אני לא יודע אם לבכות או לצחוק) ולא מוצאים בכלל את הקבלה ששילמתי למתקין על הביטוח לעוד 3 שנים (לקח אנשים - תשלמו בכרטיס אשראי - יש תיעוד תמיד!!!) - אבל כן רואים שמגיע לי שירות עד ינואר 2027 - אבל זה לא מעניין - כי כנראה הייתה פה "טעות" מהצד שלהם.
נפלתי על נציג דווקא שעשה עבודה טובה, השקיע, ניסה לעזור ואכן מצא קבלה ששילמתי על הביטוח לעוד 3 שנים, אבל לא כל כך מהר תשמח הוא אמר - הרי ביטלת את הביטוח אחרי 8 ימים - אז לא מגיע לך שירות.
בשלב זה, התחלתי להפעיל את הגלגלים במוח ונזכרתי, אכן פניתי לאלקטרוניקס - כדי לקבל החזר ביטוח על הטלוויזיה הראשונה שהייתה לי (זוכרים את הפוסט?) ומה אלקטרוניקס עשו - פשוט ביטלו את הביטוח של הטלוויזיה שקניתי ב23.1.23 - למה הם עשו את זה - כי ככה, הרי ביקשת לבטל ביטוח - נכון, ביקשתי, על הטלוויזיה מהפוסט שהוחזרה ונגרטה על סמיליין,אבל זה לא מעניין אף אחד - יש לך הוכחה אמרו לי?
האמת שאני נמצא במצב הזוי - הקריאה שלי הועברה ל"קשרי לקוחות" , שכמובן לוקחים את הזמן (האם יקחו אחריות? - את זה אולי אדע בקרוב), אבל אם יש לכם מישהו שאתם מכירים בסמיליין/אלקטרוניקס ותוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאוד.
לא ייאמן שבשנת 2026 , צריכים עוד להגיע למצבים כאלו שהחברה , לא לוקחת אחריות על המעשים שלהם וגם גורמת עוול ללקוחות.
מודה לכולכם שקראתם עד לפה ואמשיך לעדכן,
מתן
...
היתה לך QN90A, שידרגו לך ללא עלות ל- s95b בשל תקלה ב- QN90A, אח"כ הם התחרטו ורצו עוד 1500 ש"ח, אז ביטלת העיסקה ואספו בחזרה את ה- s95b?
ואז קנית s95b במחיר מלא, וביקשת לבטל את האחריות המורחבת ששילמת במקור על ה- QN90A?
האחריות המורחבת על ה- QN90A לא אמורה להיכלל בביטול העיסקה שביצעת בשנת 2023?

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

lasik כתב: היתה לך QN90A, שידרגו לך ללא עלות ל- s95b בשל תקלה ב- QN90A, אח"כ הם התחרטו ורצו עוד 1500 ש"ח, אז ביטלת העיסקה ואספו בחזרה את ה- s95b?
ואז קנית s95b במחיר מלא, וביקשת לבטל את האחריות המורחבת ששילמת במקור על ה- QN90A?
האחריות המורחבת על ה- QN90A לא אמורה להיכלל בביטול העיסקה שביצעת בשנת 2023?
...
מאוד פשוט, במקום לבטל את האחריות על ה-QN90A שהוחזרה ובוצעה גריטה לטלווזיה, ביטלו את האחריות המורחבת שעשיתי בשנת 23.1.23 כשהתקינו לי את S95B, הם מבחינתם עשו זאת כי ביקשתי לקבל החזר על הQN90A, מה שהם עשו בלאגן הוא שהם ביטלו את האחריות על הטלוויזיה הלא נכונה. אין שכל, אין דאגות.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אבל ביטול האחריות על ה-QN90A מובן מאליו, שהרי ביטלת את העיסקה עליו.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

lasik כתב: אבל ביטול האחריות על ה-QN90A מובן מאליו, שהרי ביטלת את העיסקה עליו.
...
ברור, רק שהחברה מתנערת מזה, כי בטעות הביטול נעשה על הs95b

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

ואכן זוכית בגין הביטול עיסקה?

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

lasik כתב: ואכן זוכית בגין הביטול עיסקה?
...
טוענים ששלחו לי צ'ק הביתה, אני לא זוכר שהפקדתי אותו בכלל, אבל שוב, זה לא העניין, העניין הוא שהביטול על הביטוח היה על טלוויזיה הלא נכונה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”