איפה ניתן לרכוש מכשיר המשדרג את התמונה של YES?
אחי גר אצל אבי ורוצה לשדרג את התמונה של YES לרזולוציה גבוהה על מנת שיהיה ניתן לראות טלויזיה באיכות טובה הרבה יותר בחדרו.
מאחר והוא אינו המנוי (אבי משלם) לא נראה לי שבעתיד הם ירצו לשלם תוספת ל-YES על צפיה ב-HD ולכן הוא רוצה לחבר מכשיר פרטי כזה בחדר...
האם יש חבר'ה כאן שעשו דבר כזה ושידרגו את חווית הצפיה ב-YES ע"י חיבור של מכשיר כלשהו? אשמח לדעת איזה מכשיר מאיזה דגם מומלץ כמה עולה ואיפה ניתן להשיג...
תודה.
מאחר והוא אינו המנוי (אבי משלם) לא נראה לי שבעתיד הם ירצו לשלם תוספת ל-YES על צפיה ב-HD ולכן הוא רוצה לחבר מכשיר פרטי כזה בחדר...
האם יש חבר'ה כאן שעשו דבר כזה ושידרגו את חווית הצפיה ב-YES ע"י חיבור של מכשיר כלשהו? אשמח לדעת איזה מכשיר מאיזה דגם מומלץ כמה עולה ואיפה ניתן להשיג...
תודה.
Re: אין מכשיר יעודי רק לצורך שידרוג תמונה כמו...
בטח שיש. מעבדי תמונה של DVDO (משווק - Top Audio) אן Lumagen (משווק - Audio Note).iec כתב:מעבד תמונה כלשהו שידוע בביצועיו המצויינים???
...
לי אישית יש את VP 30 של DVDO עם הכרטיס ABT102d . שיפור התמונה הוא משמעותי מאד במסך של " 50, אבל המעבד יקר מאד. בכלל, העסק הזה הוא לא זול: מחירים של מעבדים טובים מתחילים מ-2000$.
ויטלי
מה זה 3499$ בארה"ב...השתגעו????
שילכו לעזאזל...שם משפחתי עדיין לא אריסון...
אחכה עם זה עוד 15 שנה עד שירדו קצת המחירים ...
אחכה עם זה עוד 15 שנה עד שירדו קצת המחירים ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חשבתי על משהו בסביבות 2500 ש"ח...
אולי אני פשוט לא בעניינים והתקציב לי נמוך מאוד...אבל נראה לי מאוד מוזר שצריך תקציב כזה מפלצתי על מנת לשפר קצת אתהתמונה...
מחשב רגיל קומפלט עולה 2000 ש"ח (ללא מסך)...אז איזה כרטיסים יש בדיוק במעבדי תמונה שהם כ"כ יקרים..מזהב?
אם יש משהו בתקציבי הדל אשמח לשמוע...
מחשב רגיל קומפלט עולה 2000 ש"ח (ללא מסך)...אז איזה כרטיסים יש בדיוק במעבדי תמונה שהם כ"כ יקרים..מזהב?
אם יש משהו בתקציבי הדל אשמח לשמוע...
1.בימינו אפשר להשיג DVR של פיונר בפחות מ-4000 ש"ח.gameboy כתב:תוסיף אלפייה ותרכוש את ה-DVR של פיוניר.
תהנה גם משאר התכונות של המכשיר...
2. אין מה להשוות בין עיבוד תמונה ע"י DVR או רסיבר (אפילו הכי טובים) לתוצאה המתקבלת ע"י מעבד יעודי.
iec
בתקציב שלך לא תוכל לקנות אפילו גרסה הכי פשוטה מיד שנייה...
ויטלי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. מעבדי האות (DSP) שיש במעבדי תמונה הם חזקים מאוד בעיבוד תמונה אבל לא מתאימים לפעולות של מחשב ביתי, למעשה אלו פשוט שני דברים שונים לגמרי.מחשב רגיל קומפלט עולה 2000 ש"ח (ללא מסך)...אז איזה כרטיסים יש בדיוק במעבדי תמונה שהם כ"כ יקרים..מזהב? [צוחק בקול]...
2. מה שיקר פה זה ה"תוכנה" , כלומר, האלגוריתמים (שהם לרוב פטנטים) ולא החומרה.
ההשוואה עם מחשב הייתה סתם לצורך המחשה של מחירים
אני ממש לא מתכון לקנות איזשהו מחשב...פשוט אני לא מבין איך קופסא עם מעגלים פנימיים עולה פי 10 ממחשב שגם לו כרטיסים לרוב...
עכשיו אני מבין שזו התוכנה שמייקרת..
אני מבין שלא אוכל לקנות מכשיר יעודי בסכום שיש לי.... אחכה עם זה עוד קצת..(או שהרבה)
תודה.
עכשיו אני מבין שזו התוכנה שמייקרת..
אני מבין שלא אוכל לקנות מכשיר יעודי בסכום שיש לי.... אחכה עם זה עוד קצת..(או שהרבה)
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Panasonic. החיסרון - לא ניתן להקליט בפורמט 16:9 על מדיות רגילות, רק על DVDRAM או על הרד דיסק.
Toshiba . ממשק עם אפשרויות מגוונות, אבל מכוון למשתמשים מנוסים יותר (לפחות עד הגדם 34 - את הדגמים הגבוהים יותר אינני מכיר). אינני יודע אם יש up scaling בדגמים החדשים.
במצטבר, למשתמש הרגיל ללא רקע טכני Pioneer עדיף: איכות התמונה +פשטות בשימוש.
Toshiba . ממשק עם אפשרויות מגוונות, אבל מכוון למשתמשים מנוסים יותר (לפחות עד הגדם 34 - את הדגמים הגבוהים יותר אינני מכיר). אינני יודע אם יש up scaling בדגמים החדשים.
במצטבר, למשתמש הרגיל ללא רקע טכני Pioneer עדיף: איכות התמונה +פשטות בשימוש.
ויטלי