מתלבט בין TCL 85C7K לבין TCL 85C7L
שלום,
אני על סף קניית טלויזיה 85״ לחדר גדול שיש לי עם מרחק צפייה של 4-5 מטרים.
התכנסתי ל-TCL 85C7K או C7L. באופן מפתיע, ה-C7L שהוא הדגם החדש יותר קצת יותר זול, אבל אני מודאג מזה של-C7L יש פחות נקודות הארה (dimming zones) - 1624 לעומת 2048. זה כנראה הבדל קטן ושתי הטלוויזיות טובות, אבל רציתי לדעת אם יש למישהו דעה/המלצה בנושא.
תודה!
התכנסתי ל-TCL 85C7K או C7L. באופן מפתיע, ה-C7L שהוא הדגם החדש יותר קצת יותר זול, אבל אני מודאג מזה של-C7L יש פחות נקודות הארה (dimming zones) - 1624 לעומת 2048. זה כנראה הבדל קטן ושתי הטלוויזיות טובות, אבל רציתי לדעת אם יש למישהו דעה/המלצה בנושא.
תודה!
לאור חוויה אישית ולאור חוויות ששמעתי ממליץ לך לא ללכת על TCL בגלל האחריות של הנותן שירות אלקטרוניקס פרו (יש הרבה פירסומים רעים עליהם כאן )ds1200 כתב: שלום,
תודה!...
שירות כל כך גרוע בטח שמדובר בסכום כה גדול . ממליץ לך להתרחק כמו מאש כי אם התקלקל לך הם לא יתקנו לך ! יש אלטרנטיבות לא פחות טובות מ TCL .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יש פרסומים רעים על כל החברות בנוגע לשירות. אנשים לא מפרסמים כשהכל סבבה...