מישהו יכול לעזור לי שברתי את הראש עם טלוויזיה של פיליפס . אשמח למומחים
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- שם מלא: אורן מהלר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
יש לי ממיר פייבר ופיליפס עם מקרן קול מובנה 65 אינץ׳
כל כמה חודשים הממיר יוצא מאיפוס וצריך להחליף יציאת hdmi מאחורי המסך והעניין מסתדר גם אם מרסטים את המסך .
הבנתי שהמקרן קול כנראה לא מסתנכרן עם הממיר ומוציא אותו מהתקשורת עם הכבל . יש לכם עצות מה אפשר לעשות לפני שאני זורק את המסך לפח? סיבים אני לא מעוניין רק בפייבר של הוט. תודה מראש
יש לי ממיר פייבר ופיליפס עם מקרן קול מובנה 65 אינץ׳
כל כמה חודשים הממיר יוצא מאיפוס וצריך להחליף יציאת hdmi מאחורי המסך והעניין מסתדר גם אם מרסטים את המסך .
הבנתי שהמקרן קול כנראה לא מסתנכרן עם הממיר ומוציא אותו מהתקשורת עם הכבל . יש לכם עצות מה אפשר לעשות לפני שאני זורק את המסך לפח? סיבים אני לא מעוניין רק בפייבר של הוט. תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ולמה לנתק מאחורי המסך? תנתק ביציאה של הממיר ותחבר מחדש - קצת יותר נוח ופרקטי
אחת לכמה חודשים זה לא כל כך נורא אבל זה הטולרנס שלי לבאגים, לאחרים הסובלנות יכולה להיות אחרת לגמרי
אחת לכמה חודשים זה לא כל כך נורא אבל זה הטולרנס שלי לבאגים, לאחרים הסובלנות יכולה להיות אחרת לגמרי
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

@oferlaor
אולי אתה המושיע! זה בידיוק מה שהצ׳אט גיפיטי אמר לקנות מפצל ולחבר אותו זה מה שאמר שיפתור את הבעיה האם זה נכון? קניתי ספליטר מאייבורי עם 3 כניסות אבל לא קיבלתי תמונה ממנו , הממיר חוסם את האות! יש משהו שאתה מכיר? תודה רבה לך
יש לציין שהמקרן קול והתמונה על אותו כבל hdmi הם לא בודדים
אולי אתה המושיע! זה בידיוק מה שהצ׳אט גיפיטי אמר לקנות מפצל ולחבר אותו זה מה שאמר שיפתור את הבעיה האם זה נכון? קניתי ספליטר מאייבורי עם 3 כניסות אבל לא קיבלתי תמונה ממנו , הממיר חוסם את האות! יש משהו שאתה מכיר? תודה רבה לך
יש לציין שהמקרן קול והתמונה על אותו כבל hdmi הם לא בודדים
נערך לאחרונה על ידי oranili1234 ב 29/07/2026 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

@Borderline1
זה לא עזר . רק שאתה מחליף יציאת hdmi מאחורי המסך זה פותר את זה . או ריסט מלא למסך.
מהממיר מה שאמרת לא קורה כלום
זה לא עזר . רק שאתה מחליף יציאת hdmi מאחורי המסך זה פותר את זה . או ריסט מלא למסך.
מהממיר מה שאמרת לא קורה כלום
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

מוכן לשלם למי שפותר לי את הבעיה . בבקשה
רגע לפני שאתה מתחיל להוציא כספים, אולי כדאי שתתאר בפירוט את הבעיה:
1. מה דגם המסך ומה דגם הממיר?
2. למה בדיוק הכוונה ב-"הממיר יוצא מאיפוס"? מה בדיוק קורה ומה אתה רואה?
3. אתה שוקל לזרוק את המסך לפני שבכלל בודדת את הבעיה. ככה לא עובדים, ואין לך שום ערובה שהממיר לא יעשה את אותן בעיות עם מסך חדש.
4. מה מונע ממך לקנות סטרימר פשוט במקום ממיר הפייבר? אתה יכול להתקין עליו את האפליקציה שלהם ולהוציא את הממיר מהמשוואה.
3. אתה שוקל לזרוק את המסך לפני שבכלל בודדת את הבעיה. ככה לא עובדים, ואין לך שום ערובה שהממיר לא יעשה את אותן בעיות עם מסך חדש.
4. מה מונע ממך לקנות סטרימר פשוט במקום ממיר הפייבר? אתה יכול להתקין עליו את האפליקציה שלהם ולהוציא את הממיר מהמשוואה.
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

אין לי אפשרות להיכנס לאפליקציה של הוט זה רק בסיבים.sabres כתב: רגע לפני שאתה מתחיל להוציא כספים, אולי כדאי שתתאר בפירוט את הבעיה:
4. מה מונע ממך לקנות סטרימר פשוט במקום ממיר הפייבר? אתה יכול להתקין עליו את האפליקציה שלהם ולהוציא את הממיר מהמשוואה....
כמן שהסברתי אין תמונה ביום אחד בהיר שמדליקים את המסך . ולא קול. רק לאחר ניתוק. החשמל מהטלוויזיה והחזרתה זה מסתדר או שאני מחליף יציאת hdmi במסך. כאילו הממיר יוצא מסנכרון המסך. ממיר פייברבוקס
ומסך פיליפס 65
1. אתה בטוח שכדי להריץ את האפליקציה של הוט על סטרימר כלשהו חייבים חיבור סיבים? מעולם לא שמעתי על מגבלה כזאת. מאיפה המידע הזה?
2. טוב שאמרת לי שמדובר במסך 65 אינץ' של פיליפס. כידוע פיליפס ייצרה רק דגם אחד של מסך כזה אי פעם, והמידע שסיפקת כאן תורם המון.
3. מה דגם הממיר המדויק? אם אתה באמת רוצה עזרה תצטרך להיות יותר ספציפי.
2. טוב שאמרת לי שמדובר במסך 65 אינץ' של פיליפס. כידוע פיליפס ייצרה רק דגם אחד של מסך כזה אי פעם, והמידע שסיפקת כאן תורם המון.
3. מה דגם הממיר המדויק? אם אתה באמת רוצה עזרה תצטרך להיות יותר ספציפי.
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

הוא אומר משתמש לא זמין משהו כזה . שמתי ת ז עם טלפון רשום לא תומך האפליקציה .
לגבי הממיר זה fiberbox 4k הגדול
ניסיתי לחבר עם כבל hdmi של 4k גם לא עזר
הורדתי רזולוציה בממיר ל720 גם ללא הצלחה
הורדתי רזולוציה בממיר ל720 גם ללא הצלחה
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

עוד משהו הבחור שהציע פה ספליטר מפצל זה נראה לי הפתרון כי ה צאט גיפיטי הציע זאת גם. תיארתי לו את הבעיה . קניתי מפצל כזה אבל ללא הצלחה לא נתן תמונה כי הממיר חסם כנראה צריך מפצל מיוחד
מי אומר, מה אומר, איפה? לא ברור מה אתה עושה ומה אתה מנסה לעשות.oranili1234 כתב: הוא אומר משתמש לא זמין משהו כזה . שמתי ת ז עם טלפון רשום לא תומך האפליקציה .
הורדתי רזולוציה בממיר ל720 גם ללא הצלחה...
אם כבר טרחת לנסות להפעיל את האפליקציה על מכשיר כלשהו (במקום להשתמש בממיר), תקדיש עוד 5 דקות מזמנך ותתקשר להוט כדי שיעזרו לך לעשות לוגין לאפליקציה.
אתה חוסך בפרטים וממשיך לירות לכל הכיוונים. קשה מאוד לעזור לך ככה. אני מיציתי.
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

אני לא רוצה לעבוד מול האפליקציה רק מול הפייבר.sabres כתב: מי אומר, מה אומר, איפה? לא ברור מה אתה עושה ומה אתה מנסה לעשות.
אם כבר טרחת לנסות להפעיל את האפליקציה על מכשיר כלשהו (במקום להשתמש בממיר), תקדיש עוד 5 דקות מזמנך ותתקשר להוט כדי שיעזרו לך לעשות לוגין לאפליקציה.
אתה חוסך בפרטים וממשיך לירות לכל הכיוונים. קשה מאוד לעזור לך ככה. אני מיציתי....
השאלה אם מפצל hdmi יוכל לפתור את הבעיה הזאת כי הוא לא מגיע לממיר ישירות. יש המלצה למפצל שעובד עם הוט? הקודם לא הראה תמונה וקול
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

אם מישהו יודע איזה מפצל כדאי לקנות לפייבר 4k שעשוי לפתור את הבעיה ? תודה מראש
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תבטל הגדרות CEC בטלוויזיה ובממיר (חפש בגוגל איך עושים את זה עבור הדגם הספציפי שלך)
-
oranili1234
- חבר שרק התחיל

עשיתי בהתחלה. לא עזרTheCoolest כתב: תבטל הגדרות CEC בטלוויזיה ובממיר (חפש בגוגל איך עושים את זה עבור הדגם הספציפי שלך)...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עדיין לא הסברת מה קורה כשאין תמונה.
מופיע לך במסך NO SIGNAL או מסך שחור? מה בדיוק אתה רואה?
אמרת שניתוק וחיבור הטלוויזיה מחשמל עוזר, אבל מה עם ניתוק\חיבור הממיר?
אולי יותר פשוט לשים רב-שקע עם כפתור כיבוי, ואז פשוט לכבות ולהדליק את הכל - ולא צריך שום מפצל HDMI.
באופן כללי נשמע כמו בעיה של הממיר. ולא בדיוק הבנתי איך מפצל מציל אותך מבעיה כזו? הכוונה שתעבור בין הכניסות במפצל ותחזור לכניסה של הממיר כדי להחזיר את התמונה?
אני מניח שאתה צריך מפצל שתומך ב-DHCP HDCP (לא יודע איזה גרסה הממיר של הוט דורש), אחרת הממיר לא יוציא דרכו תמונה.
מופיע לך במסך NO SIGNAL או מסך שחור? מה בדיוק אתה רואה?
אמרת שניתוק וחיבור הטלוויזיה מחשמל עוזר, אבל מה עם ניתוק\חיבור הממיר?
אולי יותר פשוט לשים רב-שקע עם כפתור כיבוי, ואז פשוט לכבות ולהדליק את הכל - ולא צריך שום מפצל HDMI.
באופן כללי נשמע כמו בעיה של הממיר. ולא בדיוק הבנתי איך מפצל מציל אותך מבעיה כזו? הכוונה שתעבור בין הכניסות במפצל ותחזור לכניסה של הממיר כדי להחזיר את התמונה?
אני מניח שאתה צריך מפצל שתומך ב-