Glare free , מונע השתקפויות של סמסונג
-
מאיר המאיר
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: מאיר לוין
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני מתלבט לגבי מסך לחדר שינה מסדרת s95d/f , הבנתי שהמסך המט יכול לפגוע באיכות הצפייה / השחור , לעומת מסך מבריק רגיל ,
אשמח לשמוע ממי שיודע או התנסה עד כמה זה משמעותי , אני צופה בדרך כלל בחדר די חשוך אבל לא חשוך לגמרי , יש קצת אור
תודה מראש
אשמח לשמוע ממי שיודע או התנסה עד כמה זה משמעותי , אני צופה בדרך כלל בחדר די חשוך אבל לא חשוך לגמרי , יש קצת אור
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78783
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
יש לנו ביקורת של ה-S95D, בעיני אין הפרעה לשחור. זה כן הופך את המסך לאפור טיפה כשהחדר בהיר, אבל האלטרנטיבה עם מסך מבריק זה איזורים שבכלל אי אפשר לראות אותם.
בחושך זה לא מפריע בכלל.
מה שכן, צריך מאוד להזהר עם נקיון במסך כזה, הוא מאוד מאוד עדין.
בחושך זה לא מפריע בכלל.
מה שכן, צריך מאוד להזהר עם נקיון במסך כזה, הוא מאוד מאוד עדין.
- oferlaor
- מנהל

הכל. השכבה העליונה של המסך היא בעצם etching מיקרוסקופי שצריך לנקות אותו בצורה מאוד מאוד זהירה.
-
מאיר המאיר
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: מאיר לוין
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@JoeJoe
למה lg עדיף ? המחירים בערך אותו דבר ( LG C6 מול S95F ) , שניהם מציעים אחריות ל 3 שנים , סמסונג QD OLED , ו LG WOLED , מה העדיפות של LG על סמסונג ??
למה lg עדיף ? המחירים בערך אותו דבר ( LG C6 מול S95F ) , שניהם מציעים אחריות ל 3 שנים , סמסונג QD OLED , ו LG WOLED , מה העדיפות של LG על סמסונג ??
oferlaor כתב: הכל. השכבה העליונה של המסך היא בעצם etching מיקרוסקופי שצריך לנקות אותו בצורה מאוד מאוד זהירה....
באיזה חומרים משתמשים לניקוי, ואיך נזהרים?
זה לא שבניקוי רגיל משפשפים חזק.
זו בעיה מאז שלמסכים אין חזית זכוכית, אבל לפעמים יש דברים דבוקים שקשה להוריד. אולי כדאי לפתוח דיון על זה.
- oferlaor
- מנהל