איזה שרות סטרימינג נחשב הכי איכותי? יס או הוט?
היו לי את שני השירותים.
לדעתי באיכות חד משמעית יס. בערוצי המיינסטרים 11, 12, 13 לא ראיתי הבדל שנראה בעין. בערוצי הסרטים, סדרות וספורט יס איכותי באופן משמעותי.
במעבר בין בין ערוצים זה דיי דומה ומאוד תלוי במכשיר עצמו (או בסטרימר).
לדעתי באיכות חד משמעית יס. בערוצי המיינסטרים 11, 12, 13 לא ראיתי הבדל שנראה בעין. בערוצי הסרטים, סדרות וספורט יס איכותי באופן משמעותי.
במעבר בין בין ערוצים זה דיי דומה ומאוד תלוי במכשיר עצמו (או בסטרימר).
מבחינת איכות - נראה שיס כמה צעדים קדימה מהוט או בכלל באופן כללי ביחס לאפליקציות הסרטרימינג הישראליות.
לגבי הVOD - דיי תלוי מה אתה מחפש, אם יותר בקטע של סרטים וסדרות לא ישראליות יס גם פה כמה דרגות מעל...אם מעדיף דברים ישראליים ובעיקר תכנים של הוט אז כמובן שהוט.
ב-2 החברות עיניין היציבות הוא דיי זהה ממה שלי יצא לראות.
פעמים בודדות היו בעיות כלליות של צפייה אבל לא משהו רציני במיוחד.
לגבי הVOD - דיי תלוי מה אתה מחפש, אם יותר בקטע של סרטים וסדרות לא ישראליות יס גם פה כמה דרגות מעל...אם מעדיף דברים ישראליים ובעיקר תכנים של הוט אז כמובן שהוט.
ב-2 החברות עיניין היציבות הוא דיי זהה ממה שלי יצא לראות.
פעמים בודדות היו בעיות כלליות של צפייה אבל לא משהו רציני במיוחד.
תודה על המידע, בסוף בחרתי להתחבר ליס.
בגדול זה עובד טוב, יש מה לראות ב vod, איכות תמונה באמת ברמה מאוד גבוהה!
שמתי לב לדבר אחד קצת מעצבן, בvod, בעמוד הסרטים, בקטגורית קומדיות, יש שם פס עם איקונים של סרטים שניתן להזיז ימינה ושמאלה, בנוסף קיים שם איקון שחור שנקרא עוד, והוא מאפשר להיכנס לדף עם קומדיות נוספות. הבעיה שהאיקון הזה נעלם כול כמה ימים.
בגדול זה עובד טוב, יש מה לראות ב vod, איכות תמונה באמת ברמה מאוד גבוהה!
שמתי לב לדבר אחד קצת מעצבן, בvod, בעמוד הסרטים, בקטגורית קומדיות, יש שם פס עם איקונים של סרטים שניתן להזיז ימינה ושמאלה, בנוסף קיים שם איקון שחור שנקרא עוד, והוא מאפשר להיכנס לדף עם קומדיות נוספות. הבעיה שהאיקון הזה נעלם כול כמה ימים.