LG MRGB VS C7L
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
לא הייתי נוגע ב-LG. מחיפוש קצר ברשת זה נראה כמו מסך עם תאורת קצה. (edge-lit)
ובגודל "86 מגיע פאנל IPS.
ובגודל "86 מגיע פאנל IPS.
לא הייתי מתקרב ל tcl בגלל ספקית השירות שהיא אלקטרוניקס פרו . תחפש פה עליהם , יש מלא תלונות עליהם .Dopler כתב: 86MRGB85B6C vs TCL 85C7L
עבור סלון עם המון אור בלתי ישיר, PS5, שירותי סטרימינג ושידורי ספורט. לא מצאתי יותר מדי מידע על הLG, מישהו התנסה איתה?...
רשום מיני לד, עדיין חושב שכדאי לוותר?TheCoolest כתב: לא הייתי נוגע ב-LG. מחיפוש קצר ברשת זה נראה כמו מסך עם תאורת קצה. (edge-lit)
ובגודל "86 מגיע פאנל IPS....
https://ksp.co.il/mob/item/473145?srslt ... 2YgnnAUgJb
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
לא חושב שיש חלופה טובה יותר, הגם הסיכון בשירות, במחיר הזה
מצטרף לדיס המלצה, להורים התחילו להשרף אזורים בסמסונג מיני לד בת שנתיים עם אחריות מורחבת, אלקטרוניקס פרו צעקו עליהם, ניסו לעבוד עליהם ולהחזיר להם את כספי האחריות המורחבת, סיפקו להם בסוף האייר ברבע מעלות המסך לפני שנתיים. קנינו להם lg חדשה לסלון וההאייר נכנסה לחדר. לא להתקרב לנותני השירות האלה.eldan כתב: לא הייתי מתקרב ל tcl בגלל ספקית השירות שהיא אלקטרוניקס פרו . תחפש פה עליהם , יש מלא תלונות עליהם ....
יש דגם מקביל שאלקטרה משווקת דרך מחסני חשמל אני חושב, עדיף לרכוש מהם מבחינת אחריות? הבעיה עם LG זה שהקפיצה לאולד מטורפת, 85C7L מפורסם ב 8600, אולדים של 83 מתחילים רק מ10000hypno12 כתב: מצטרף לדיס המלצה, להורים התחילו להשרף אזורים בסמסונג מיני לד בת שנתיים עם אחריות מורחבת, אלקטרוניקס פרו צעקו עליהם, ניסו לעבוד עליהם ולהחזיר להם את כספי האחריות המורחבת, סיפקו להם בסוף האייר ברבע מעלות המסך לפני שנתיים. קנינו להם lg חדשה לסלון וההאייר נכנסה לחדר. לא להתקרב לנותני השירות האלה....
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני מציע שתפסיק את מסע ההכפשה על מותג TCL(בגלל נותן השירות).eldan כתב: לא הייתי מתקרב ל tcl בגלל ספקית השירות שהיא אלקטרוניקס פרו . תחפש פה עליהם , יש מלא תלונות עליהם ....
הטלוויזיות מצוינות.
בשרשור נוסף כבר העיר לך עופר שלכל נותן שירות יש ביקורות ולא מעט.
אתה לא תראה ביקורות כשהכל סבבה...
לפותח השרשור: TCL בלי למצמץ
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מה הקשר????!!hypno12 כתב: מצטרף לדיס המלצה, להורים התחילו להשרף אזורים בסמסונג מיני לד בת שנתיים עם אחריות מורחבת, אלקטרוניקס פרו צעקו עליהם, ניסו לעבוד עליהם ולהחזיר להם את כספי האחריות המורחבת, סיפקו להם בסוף האייר ברבע מעלות המסך לפני שנתיים. קנינו להם lg חדשה לסלון וההאייר נכנסה לחדר. לא להתקרב לנותני השירות האלה....
הדיון הוא על TCL, לא על סמסונג.
הסיפורים על סמסונג הם בעיקר בעיה של סמסוננ העולמית שהסתירה תקלות ידועות בדגמים שהיא שיווקה אז לא משנה כמה אלקטרוניקס פרו ינסו להיות בסדר, הם כפופים לסמסונג העולמית ובכתבה שנעשתה, להבנתי הם ציינו שהרימו דגלים אדומים אל מול סמסונג...
הטלוויזיות של TCL לא רעות אבל לא משתוות לLG שיותר טוב בטח שמדובר באותו מחיר וזה לא רק אני אומר אלא גם rtings . לפותח השרשור - יש לך באותו מחיר של ה85C7L את ה OLED B5 LG ש OLED שזה רמה מעל . אם אתה בספק אז לך לחנות ותראה בעצמך .MrHicUp כתב: אני מציע שתפסיק את מסע ההכפשה על מותג TCL(בגלל נותן השירות).
הטלוויזיות מצוינות.
בשרשור נוסף כבר העיר לך עופר שלכל נותן שירות יש ביקורות ולא מעט.
אתה לא תראה ביקורות כשהכל סבבה...
לפותח השרשור: TCL בלי למצמץ...
לא חושב שהB5 יתקשה להתמודד עם חלל מואר מאד?eldan כתב: הטלוויזיות של TCL לא רעות אבל לא משתוות לLG שיותר טוב בטח שמדובר באותו מחיר וזה לא רק אני אומר אלא גם rtings . לפותח השרשור - יש לך באותו מחיר של ה85C7L את ה OLED B5 LG ש OLED שזה רמה מעל . אם אתה בספק אז לך לחנות ותראה בעצמך ....
אין תאורה ישירה אבל החלל מאד מואר