https://htmag.co.il?p=111305
ג'מיני נכנסת לניווט של Waze
שרשור תגובות: Waze מתעדכנת: פחות הנחיות קוליות ותכונות Gemini חדשות
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
מצב אופנוע דורש:
עד אז, אין שום חדש באמת באפליקציה המשנה את איכות השימוש מבחינתי.
חישוב זמן הגעה וזמן יציאה לאופנוע מאוד לא רלוונטיים, כך גם המסלולים שנבחרים הם כבישים ראשיים שלא תמיד מתחשק להסתכן בהם בשעות שהעומס בעליה והצפיפות עולה אבל אין עדיין פקקים - לאופנוען זה הרבה יותר מסוכן מתנועה עומדת.
ברוב המקרים אני יודע לאן אני צריך להגיע ללא ווייז (גם אם זו כתובת חדשה), והווייז הוא רק גיבוי שאני מאזין לו, לרוב בסביבת היעד הקרובה, כדי לחנות קרוב מספיק ליעד - שזה גם פיצ'ר נחמד, שיתחיל להנחות רק בסביבת היעד.
זה נכון גם כשאני ברכב, אבל עיקר ההתניידות שלי היא על אופנוע.
ניכר שבווייז אין באמת רוכבים על אופנוע כדי לתעדף פיצ'רים המתאימים לצרכי המשתמש.
- שליטה קולית מלאה עם מסך סגור ומכשיר סגור (כן, לאפשר הרשאות מיוחדות למצב זה) על האפליקציה
- בכלל זה לקבל מענה לשאלות בסיסיות: הערכת שעת הגעה עדכנית, משך הנסיעה שנותר בזמן ומרחק, מסלולים חלופיים בשיח חופשי, כולל אפשרות לאתגר את המסלולים המוצעים עם נקודות ציון שאני מעדיף לעבור דרכן (למשל: הצע מסלול חלופי העובר דרך כביש 4 במקטע שבין צומת רעננה לבין מחלף דרורים; או: המנע מכביש 2 בין מחלף נתניה לבין שפיים).
- שינוי יעד בצורה קולית, מבלי לעצור בצד ולפתוח מסך
- הוספת יעד בדרך ללא עצירה ופתיחת מסך
עד אז, אין שום חדש באמת באפליקציה המשנה את איכות השימוש מבחינתי.
חישוב זמן הגעה וזמן יציאה לאופנוע מאוד לא רלוונטיים, כך גם המסלולים שנבחרים הם כבישים ראשיים שלא תמיד מתחשק להסתכן בהם בשעות שהעומס בעליה והצפיפות עולה אבל אין עדיין פקקים - לאופנוען זה הרבה יותר מסוכן מתנועה עומדת.
ברוב המקרים אני יודע לאן אני צריך להגיע ללא ווייז (גם אם זו כתובת חדשה), והווייז הוא רק גיבוי שאני מאזין לו, לרוב בסביבת היעד הקרובה, כדי לחנות קרוב מספיק ליעד - שזה גם פיצ'ר נחמד, שיתחיל להנחות רק בסביבת היעד.
זה נכון גם כשאני ברכב, אבל עיקר ההתניידות שלי היא על אופנוע.
ניכר שבווייז אין באמת רוכבים על אופנוע כדי לתעדף פיצ'רים המתאימים לצרכי המשתמש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים