התחדשתי בפלזמה חדשה - פאני 42PH9

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אחרי שנה וחצי עם ה-37PWD8 החלטתי להשתדרג בגודל ברזולוצייה ובניגודיות, 42PH9 :D .

הגענו אני, אבא שלי, אח שלי וחבר (היה מקום באוטו) לאניגמה והתרשמנו מהמבחר העשיר של השמות הגדולים ביותר בתחום.
ישראל (il62), מבעלי החנות, הדגים לנו כמה מסכים (בעיקר ב-HD, זה מה שעניין אותי) בזמן שאבא שלי וחבר שלי שיגעו אותו בשאלות (וגם אותי, זה לא הספיק להם..) והסתלבטו עליו ובסוף הוא הסתלבט עליהם.. איזה צחוקים..
בסופו של דבר יצאנו משם מבסוטים עם 2 פלזמות חדשות ועוד....

2 פלזמות?
אה כן... חבר שלי החליט בסוף גם הוא להתחדש בפלזמה נחמדה, 42PS9, המחליף של PWD8 שהיה לי.

במסגרת המבצע של אניגמה\יורוקום לסוכות קיבלנו מחירים מצויינים !!!
אל תשאלו אותי כי אני לא אגיד, תצתרכו לברר בעצמכם ... הבנתי שהמבצע יימשך עד יום שישי.

תודה רבה לישראל ואלי על האירוח והיחס האישי והמקצועי.. ועל המחירים פיששש... המדהימים !

נ.ב.
יצא לי לראות גם את הפיוניר KURO החדשה, איכות התמונה הייתה כמובן מדהימה ורמת השחורים המושגת באמצעות ניגודיות 1:16,000 אכן באה לידי ביטוי בהשוואה לפנסוניק עם ה-1:10,000 אך לא בהרבה, הייתי לוקח אותה בכיף אם הייתי יכול אבל ה-PH9 תספיק לי בינתיים :D .

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

(Y)

תחדש

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה (Y)
תמונות
אור שפע ואהבה

eluln41
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

נדב כתב:אחרי שנה וחצי עם ה-37PWD8 החלטתי להשתדרג בגודל ברזולוצייה ובניגודיות, 42PH9 :D .

הגענו אני, אבא שלי, אח שלי וחבר (היה מקום באוטו) לאניגמה והתרשמנו מהמבחר העשיר של השמות הגדולים ביותר בתחום.
ישראל (il62), מבעלי החנות, הדגים לנו כמה מסכים (בעיקר ב-HD, זה מה שעניין אותי) בזמן שאבא שלי וחבר שלי שיגעו אותו בשאלות (וגם אותי, זה לא הספיק להם..) והסתלבטו עליו ובסוף הוא הסתלבט עליהם.. איזה צחוקים..
בסופו של דבר יצאנו משם מבסוטים עם 2 פלזמות חדשות ועוד....

2 פלזמות?
אה כן... חבר שלי החליט בסוף גם הוא להתחדש בפלזמה נחמדה, 42PS9, המחליף של PWD8 שהיה לי.

במסגרת המבצע של אניגמה\יורוקום לסוכות קיבלנו מחירים מצויינים !!!
אל תשאלו אותי כי אני לא אגיד, תצתרכו לברר בעצמכם ... הבנתי שהמבצע יימשך עד יום שישי.

תודה רבה לישראל ואלי על האירוח והיחס האישי והמקצועי.. ועל המחירים פיששש... המדהימים !

נ.ב.
יצא לי לראות גם את הפיוניר KURO החדשה, איכות התמונה הייתה כמובן מדהימה ורמת השחורים המושגת באמצעות ניגודיות 1:16,000 אכן באה לידי ביטוי בהשוואה לפנסוניק עם ה-1:10,000 אך לא בהרבה, הייתי לוקח אותה בכיף אם הייתי יכול אבל ה-PH9 תספיק לי בינתיים :D .
...

המבצע של כולם 2 מכשירים ב 15K ואני חושב שתבדוק אם יש לה רמקולים כי עליהם היה צריך להוסיף כסף

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

תתחדש ותהנה !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

pug1980
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

תתחדש תמונות
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
;-)

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

תמונות? אבל אין לי מצלמה..

יש למישהו המלצה טובה יותר ממצלמת פוגי 6500 בתקציב שלה? (כ-1500 ש"ח)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”