Sony VPL-XW5000ES נמכר מזל טוב לקונה המאושר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מקרן שמור מאוד מאוד כמו חדש תמונה כמו שסוני יודעים אין צורך להרחיב בא עם האריזה שלו בהזדמנות לרגל שדרוג הנורה עשתה 1500 שעות מתוך 20000 אלף שזה כלום מקרן ברמת על
מקור אור: לייזר (Z-Phosphor) עם אורך חיים של עד 20,000 שעות עבודה ללא צורך בהחלפת נורה.רזולוציה: Native 4K UHD אמיתית (3840x2160 פיקסלים).עוצמת הארה: 2,000 אנסיי לומנס (ANSI Lumens).עיבוד תמונה: מעבד X1 Ultimate for Projector – גרסה מותאמת של המעבד המפורסם מטלוויזיות ה-Bravia של סוני, המבצע אופטימיזציה בזמן אמת לכל אובייקט על המסך.תמיכה בפורמטי וידאו: HDR10 ו-HLG (כולל הסמכת IMAX Enhanced).מכלול צבעים: כיסוי של כ-95% מתקן הקולנוע הרחב DCI-P3
לשלוח הודעת ווצאפ ואחזור לא בשבת 0506802614
מחיר 13000 שקל
מקור אור: לייזר (Z-Phosphor) עם אורך חיים של עד 20,000 שעות עבודה ללא צורך בהחלפת נורה.רזולוציה: Native 4K UHD אמיתית (3840x2160 פיקסלים).עוצמת הארה: 2,000 אנסיי לומנס (ANSI Lumens).עיבוד תמונה: מעבד X1 Ultimate for Projector – גרסה מותאמת של המעבד המפורסם מטלוויזיות ה-Bravia של סוני, המבצע אופטימיזציה בזמן אמת לכל אובייקט על המסך.תמיכה בפורמטי וידאו: HDR10 ו-HLG (כולל הסמכת IMAX Enhanced).מכלול צבעים: כיסוי של כ-95% מתקן הקולנוע הרחב DCI-P3
לשלוח הודעת ווצאפ ואחזור לא בשבת 0506802614
מחיר 13000 שקל
נערך לאחרונה על ידי זמר ב 14/07/2026 2:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
כמי שביקר במאורת הסרטים של יניב אני יכול לקבוע, שמי שקונה ממנו ציוד, מרויח בי טיים.זמר כתב: שמח שחברים חוזרים לקנות ממני ציוד הכי שמור תתחדש אח יקר...
יניב, לא יודע איזה מקרן אתה קונה אבל כבר מנצל את הבמה להגיד לך תתחדש

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
תודה רבה רבה יואב חברי היקר את האמת כבר התחדשתי במפלצת חחח בהמשך אני יעלה תמונות של כל החדר המשודרגistarmini כתב: כמי שביקר במאורת הסרטים של יניב אני יכול לקבוע, שמי שקונה ממנו ציוד, מרויח בי טיים.
יניב, לא יודע איזה מקרן אתה קונה אבל כבר מנצל את הבמה להגיד לך תתחדש...

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה עדין עם הפרוססור של מונופריס או שגם אותו שידרגת ?זמר כתב: תודה רבה רבה יואב חברי היקר את האמת כבר התחדשתי במפלצת חחח בהמשך אני יעלה תמונות של כל החדר המשודרג...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
יניב תתחדש על המקרן החדש.
ממתינים לתמונות

ממתינים לתמונות

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נכון בטרינוב יש לך את ה WaveForming (שדורש מיקום סאבים מדוקדק כדי להנות מהיכולות) ובסטורם את הדיראק ART.זמר כתב: עדיין עם הפרוססור מנולוטיץ ממש מרוצה ממנו אין למה לשדרג ברמה שלו חוץ מסטרום וטרינוב להבנתי...
נדמה לי שבמונוליט יש אופציה ל ART אבל בגלל שכח העיבוד שלו נמוך משמעותית מהסטורם התוצאה לא תהיה באותה הרמה.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
הי יואב אכן הורדתי לפרוססור את הart זה גם שדרג לי את מסך הפרוססור ליותר יפה אבל לצערי אין לי מושג איך מתעסקים עם זה לבינתיים אני נהנה מאוד מהכיוון שיש לי אבל אני בטוח שאני מפספס פה עוד משהוistarmini כתב: נכון בטרינוב יש לך את ה WaveForming (שדורש מיקום סאבים מדוקדק כדי להנות מהיכולות) ובסטורם את הדיראק ART.
נדמה לי שבמונוליט יש אופציה ל ART אבל בגלל שכח העיבוד שלו נמוך משמעותית מהסטורם התוצאה לא תהיה באותה הרמה....