https://www.radiotimes.com/tv/drama/the ... ewsupdate/
יוצר הסדרות המוערך טיילור שרידן (Taylor Sheridan), המוח מאחורי אימפריית Yellowstone, עוזב לראשונה את גבולות ארה"ב לטובת פרויקט חדש ומסקרן שיצטלם בסקוטלנד.
הסדרה החדשה תיקרא "The Laird" (מונח סקוטי שפירושו בעל אחוזה). הסדרה צפויה לחקור את הקשרים ההיסטוריים והתרבותיים העמוקים בין סקוטלנד לאמריקה – תמה שכבר נגעה בה בעבר בסדרה Yellowstone, שם נחשף כי שורשיה של משפחת דאטון (Dutton) מגיעים במקור מההיילנדס הסקוטיים.
העלילה צפויה לצלול אל המאות ה 18 וה 19, תקופה שבה סקוטים רבים היגרו לאמריקה, ואף לעסוק בצדדים האפלים יותר של ההיסטוריה, כמו מעורבותם של בעלי אדמות סקוטים עשירים בסחר העבדים הטראנס-אטלנטי.
הסדרה מפותחת עבור רשת Paramount+. הצילומים בסקוטלנד צפויים להתחיל כבר במהלך החודש הנוכחי (יולי 2026), כשהמטרה היא להביא את הסדרה למסכים במהלך שנת 2027.
The Laird - סדרה חדשה מבית טיילור שרידן
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים