עונה שנייה ל"דקסטר"
בהחלט שמתי לב ולא הבנתי איך זה יכול להיות אם השידור של הפרק השני מיועד ל7/10 ... פרק הראשון באמת נראה טוב. את הפרק השני עוד לא הורדתי כי לא ברור לי באיזו איכות הוא יהיה... לכן גם שאלתי על HD ואיפה אפשר להוריד ... 
אין כמו סנדרה אין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
רוב הסיכויים שזה הודלף מחברת ההפקה (יתכן בשביל ליצור באזז).
הם בוודאי גם שלחו לעיתונים ולגופים אינטרנטיים שונים עותק מהפרקים הללו ע"ג DVD (כמו שסרטים משוחררים ל-REVIEWERS לפני שזה אפילו עולה לקולנוע - מה שקוראים SCREENERS).
הם בוודאי גם שלחו לעיתונים ולגופים אינטרנטיים שונים עותק מהפרקים הללו ע"ג DVD (כמו שסרטים משוחררים ל-REVIEWERS לפני שזה אפילו עולה לקולנוע - מה שקוראים SCREENERS).
ראיתי אותם לפני כשלשה חדשים מיד אחרי שסיימתי מרתון העונה הראשונה
זה הודלף לרשת במסגרת ההדלפה הידועה של הרבה פרקים מהעונות החדשות
http://entertainment.walla.co.il/?w=/201/1141795
זה הודלף לרשת במסגרת ההדלפה הידועה של הרבה פרקים מהעונות החדשות
http://entertainment.walla.co.il/?w=/201/1141795
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
24 היתה דבר טוב מאוד ל3 עונות
כול השאר שווה לבררת מחדל
הרעיונות שם יותר מדי שבלוניים
טרוריסט הולך לפצץ פצצה גרעינית(סליחה היה גם וירוס) ,יש בוגד בCTI, יש רע שהופך לטוב,כדי להתקדם תמיד צריך לתפוס מישהו ולענות אותו,וגק ברור פטריאוט רציני שאף פעם לא טועה
לא אבל תכלס, סידרה אדירה..חח
חבל על הסוף , אבל עדיף זה מכלום לדעתי (חדשות?)
כול השאר שווה לבררת מחדל
הרעיונות שם יותר מדי שבלוניים
טרוריסט הולך לפצץ פצצה גרעינית(סליחה היה גם וירוס) ,יש בוגד בCTI, יש רע שהופך לטוב,כדי להתקדם תמיד צריך לתפוס מישהו ולענות אותו,וגק ברור פטריאוט רציני שאף פעם לא טועה
לא אבל תכלס, סידרה אדירה..חח
חבל על הסוף , אבל עדיף זה מכלום לדעתי (חדשות?)
האמת שזה אכן חדשות, אני אישית רווק ועובד מהבית חצי יום ובחצי השני מובטל, לכן באמת אצפה בדריכות בעונה השביעית של 24, אבל לא כ"כ ברור לי למה אנשים שעיתותיהם לא בידיהם, בעלי משפחות שבקושים מפנים לעצמם זמן איכות יישבו ויצפו בדברים גרועים כשיש דברים יותר טובים?חבל על הסוף , אבל עדיף זה מכלום לדעתי (חדשות?)...
התמכרות?kouliben1 כתב:האמת שזה אכן חדשות, אני אישית רווק ועובד מהבית חצי יום ובחצי השני מובטל, לכן באמת אצפה בדריכות בעונה השביעית של 24, אבל לא כ"כ ברור לי למה אנשים שעיתותיהם לא בידיהם, בעלי משפחות שבקושים מפנים לעצמם זמן איכות יישבו ויצפו בדברים גרועים כשיש דברים יותר טובים?חבל על הסוף , אבל עדיף זה מכלום לדעתי (חדשות?)......
למרות שהיא חוזרת על עצמה עדיין יותר מענינת מרוב הדברים שם