עזרה בחיבור המגבר..

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
jin_kazama פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני חדש פה ומקווה לעזרה כי אני כבר נואש יש לי מגבר של ג'יי בי אל תיקנתי אותו ואני חיברתי אליו את המחשב עכשיו שנישיתי לחבר רמקולים לריר ספיקר שום דבר לא פעל ואז ראיתי ששרשום שלא יהיה קול עד ששתי הרמקולים יהיו מחוברים חיברתי את שתייהם השמעתי שיר וגם לא...
ויש לי רמקול אחד עומד שמצורף איליו בקופסא טוויטר רשום מאחורה 200 ואט שחיברתי אותו לפרונט רייט{ימין}
ויש לי גם סאב שחיברתי אותו לפרונט לאפט{שמאל} עכשיו רציתי גם לדעת למה מחברים מה ועים יש יציאת סאב מיוחדת הינא הוא..
[imgbig]http://img69.imageshack.us/img69/3803/imgp0091vo3.jpg[/imgbig]

זה מגבר jbl av receiver jsr-635

אהה ורציתי לדעת עים הגבר הזה שווה..
תודה רבה רבה לעוזרים...!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מצטער, לא הבנתי כלום.
בוא תתחיל במסודר:

מה הדגמים המדוייקים (אם יש לינק עדיף) של הרסיבר והרמקולים והסאב?
איך המחשב מחובר לרסיבר?
מה ההגדרות ששמת במחשב?
למה אתה חושב ששיר צריך להישמע ברמקולים האחוריים?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

jin_kazama פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תיראה יש לי כרטיס קול של 5.1 של קריואייטיב ואני רוצה לחבר איליו את הרסיור עכשיו חיברתי את המחשב אל הכניסת האוקס שבמגבר עכשיו רציתי לדעת לאיפה אני מחבר את הסאב הרסיוור הוא jbl av receiver jsr-635
ואמרו לי שסאב בלי שום קשר מחברים אותו עים כבל אר סי איי זוג אחד זאת אומרת בלי גידים בתוכו..

עכשיו אני רוצה לדעת לאיפה אני מחבר את הסאב וניסיתי גם לחבר רמקולים ליציאת הריר שמאל וימין וחיברתי לכול שתי יציאות{+ ן -} רמקול שהיה לי בחדר והוא לא השמיע צליל למה זאת ...?{מישהו אמר לי שיכול להיות ששמים את זה סתם כדי שעים תירצה בעתיד לחבר ליציאות האלה רמקולים אז תיצתרך לחבר לשם משהו מיוחד כמו כרטיס כאילו הם רק הכינו את היציאה..}
ועוד משהו יש לי בכרטיס מסך 3 יציאות שחור ירוק וכתום לאיפה אני מחבר את זה למגבר את שלושתם מכניסות שיש לי במגבר..
תודה רבה רבה לעזורים..!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”