התייעצות - טלוויזיה לחדר השינה
אהלן, עקב מותה בטרם עת של הטלוויזיה הנוכחית, אודה לעזרה בבחירת מסך חדש לחדר השינה.
- מרחק צפיה - כ-3 מטרים;
- קיר חלון, אולם כמעט תמיד עם וילון הצללה, לכל הפחות, כך שאין שמש ישירה/תאורה חזקה;
- קיר הטלוויזיה גדול כך שאין ממש בעיה של מקום (הטלוויזיה הנוכחית הייתה 52', אפשר בהחלט להגדיל).
- צפיה בעיקר סדרות/סרטים (דרך יס/נטפליקס וכד');
- אני יודע שמאוד כללי, אבל המחיר כרגע פתוח (מבחינתי זו השקעה להרבה שנים).
תודה מראש!
- מרחק צפיה - כ-3 מטרים;
- קיר חלון, אולם כמעט תמיד עם וילון הצללה, לכל הפחות, כך שאין שמש ישירה/תאורה חזקה;
- קיר הטלוויזיה גדול כך שאין ממש בעיה של מקום (הטלוויזיה הנוכחית הייתה 52', אפשר בהחלט להגדיל).
תודה מראש!
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1292
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
לאחרונה גם אני רכשתי טלויזיה לחדר שינה אחרי שהישנה הלכה לעולמה ,
רכשתי גודל 55" זהה לגודל שהיה לי קודם .
הדגם שרכשתי - QE55QN70F סמסונג - זה 4K Neo QLED ( טכנולוגית Mini LED )
עלות - 2450 ש"ח - 4 שנים אחריות של ניופרו ( היבואן החדש של סמסונג מבית ניופאן ) .
מרוצה מאוד מאיכות התמונה והביצועים ....
רכשתי גודל 55" זהה לגודל שהיה לי קודם .
הדגם שרכשתי - QE55QN70F סמסונג - זה 4K Neo QLED ( טכנולוגית Mini LED )
עלות - 2450 ש"ח - 4 שנים אחריות של ניופרו ( היבואן החדש של סמסונג מבית ניופאן ) .
מרוצה מאוד מאיכות התמונה והביצועים ....
במרחק הצפייה הזה מומלץ מסך בגודל 75 אינץ' ומעלה.David123 כתב: אהלן, עקב מותה בטרם עת של הטלוויזיה הנוכחית, אודה לעזרה בבחירת מסך חדש לחדר השינה.
- מרחק צפיה - כ-3 מטרים;
תודה מראש!...
בתקציב "פתוח" אני הייתי שוקל את ה-TCL 75C8L, או את ה-Sony BRAVIA 9 II (היקרה להחריד).
אפשר גם לשקול מסך OLED כמו ה-LG G6, אבל צריך לקחת בחשבון את היתרונות והחסרונות של OLED מבחינת אורך חיים.
תודה רבה לשניכם!
קראתי קצת והתכוונתי יותר לכיוון ה-LG OLED evo G5 (לא החלטתי עדיין בין 65 ל-77), עם אופציה ב' של Samsung S95F. העדיפות כרגע לLG, בעיקר בגלל שהטלוויזיה תהיה תלויה על הקיר (ולהבנתי הLG יותר שטוחה ויפה בהקשר הזה) ומכיוון שהחדר לא יהיה מואר - להבנתי השחורים יותר עמוקים ב-LG (+ העובדה שאין בסמסונג Dolby Vision).
יש יתרון משמעותי ל-G6 על פני הG5 בהקשר הזה?
מחשבות אחרות?
ושוב תודה!
קראתי קצת והתכוונתי יותר לכיוון ה-LG OLED evo G5 (לא החלטתי עדיין בין 65 ל-77), עם אופציה ב' של Samsung S95F. העדיפות כרגע לLG, בעיקר בגלל שהטלוויזיה תהיה תלויה על הקיר (ולהבנתי הLG יותר שטוחה ויפה בהקשר הזה) ומכיוון שהחדר לא יהיה מואר - להבנתי השחורים יותר עמוקים ב-LG (+ העובדה שאין בסמסונג Dolby Vision).
מחשבות אחרות?
ושוב תודה!
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1292
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
אנחנו מדברים על מסך לחדר שינה ....נכון ?David123 כתב: תודה רבה לשניכם!
מחשבות אחרות?
ושוב תודה!...
לדעתי מסך בגודל כזה 66-77 הוא גדול מידי לחדר שינה ממוצע בישראל ולא בגלל המרחק אלא בגלל
עוצמת ההארה , לא יודע מה הרגלי הצפיה שלך אבל אצלי למשל הצפיה בחדר שינה היא בדרך כלל
קצת לפני שנרדמים ולא הייתי רוצה להירדם מול עוצמת תאורה שכזאת .
דולבי וויז'ן ....זאת באמת התכונה שחסרה לך במסך חדר שינה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עיבוד תמונה טוב יותר בדגמים החדשים יותר.
M4 דגם אלחוטי, זה כל ה-party trick של הדגם הזה. ויש לזה גם חסרונות.
לדעתי זה גימיק, ואולי יכול להיות שימושי במצבים מאד מאד מסויימים.
ל-G4\M4 יש ציפוי MLA, יש לו חסרונות ויתרונות, אבל אני חושב שעדיף G5 מאשר G4. (כנ"ל דגמי M)
M4 דגם אלחוטי, זה כל ה-party trick של הדגם הזה. ויש לזה גם חסרונות.
לדעתי זה גימיק, ואולי יכול להיות שימושי במצבים מאד מאד מסויימים.
ל-G4\M4 יש ציפוי MLA, יש לו חסרונות ויתרונות, אבל אני חושב שעדיף G5 מאשר G4. (כנ"ל דגמי M)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בחדר שינה, גם מנסיון אישי, מסך oled הוא מושלם.
החסרון העיקרי של oled מול מיני לד הוא עוצמת ההארה הנמוכה יחסית. בחדר שינה, החסרון הזה, הופך ליתרון.
והשחורים המושלמים ב oled יתרון ענק.
לגבי גודל, אצלי מרחק צפיה פחות מ 3 מטר, עם מסך 77",
תענוג גדול וחוויה מושלמת.
לסיכום, קח oled "77, גם C5 יהיה מצויין.
החסרון העיקרי של oled מול מיני לד הוא עוצמת ההארה הנמוכה יחסית. בחדר שינה, החסרון הזה, הופך ליתרון.
והשחורים המושלמים ב oled יתרון ענק.
לגבי גודל, אצלי מרחק צפיה פחות מ 3 מטר, עם מסך 77",
תענוג גדול וחוויה מושלמת.
לסיכום, קח oled "77, גם C5 יהיה מצויין.

מה זה נערת ליווי ??