Furious - סדרת דרמת פשע/רוצח סדרתי עם אמי רוסום

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11707

שליחה

Furious סדרת דרמת מתח פשע בהפקת Elizabeth Meriwether (יצרה את The Dropout ו - New Girl) ברשת Hulu. העלילה עוקבת אחרי
סוכנת FBI שחוקרת היסטוריה של רוצחת סדרתית מסתורית ביחד עם חוקרת מנוסה כדי ללכוד את הרוצחת.
בכורה שלושה פרקים ברצף ב - 27 ביולי 2026 לאחר מכן פרק שבועי ()שמונה פרקים בסה"כ).
https://www.imdb.com/title/tt36303968/? ... el_cdt_t_1

ליהוק - Emmy Rossum / Scoot McNairy / Larissa Campos.
https://www.tvline.com/2201763/emmy-ros ... ase-dates/

image.png
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

thelight
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192

שליחה

יש סדרות שכבר בדקות הראשונות אפשר לדעת שיהיה כיף לראות. שוטרת לשעבר שהפכה לסוכנת FBI חוברת לשוטר מהמחלקה הקודמת שלה למצוא רוצחת סיריאלית , אין טעם להרחיב בנושא, רק אוסיף שחלק נכבד מהסדרה עוסק במצבה האישי של הסוכנת ושל הרוצחת
8.5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אני כמה פרקים פנימה וזה ממכר ברמות.

הדמויות מעולות, הכתיבה יוצאת מהכלל. האירוניה זה שהאדם הכי יציב בסדרה היא הרוצחת הסדרתית - יש לה משנה מסודרת והיא עובדת הכי מסודר בעולם...

לעומתה, כל השוטרים חארות ותאכלס מגיע לכל הנרצחים לההרג לאט ובאכזריות... הגיבורה היא סוכנת FBI (לא יודע מי השחקנית, אבל הולי שיט איזה הופעה) עם טראומה שלאט לאט נפרשת לנו במלוא הדרה. יש שם עוד דומויות, אבל האהובה עלי זה הבוסית השחורה של הסוכנת, שמדברת בסגנון ובאכזריות שאני לא מכיר.

בקיצור, צפיה חובה לכל מי שאוהב דרמות משטרה למינהן, זה באמת אחת הטובות לאחרונה. אני מתקשה להפסיק לצפות בדבר הזה.

uriahglassman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

כל מילה !

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה

כיף לשמוע שיש למה לצפות (בתוכנית שלי מזמן, אך ממתין עד לגיבוש דעות ושחרור כל הפרקים)
תתאים לזוגתי בול (חובבת סדרות משטרה).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אתמול ראיתי פרק 6, וואו. איזה מסע. אם זה היה סרט הייתי נותן לפרק הזה 10/10. לא יכולתי לישון אחרי הפרק ...

עכשיו צריך להאיט כי עדיין לא שודר הפרק האחרון.

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 686

שליחה

מה זה לא יודע מי השחקנית?
זו אמי רוסום מ-SHAMELESS שסחבה את הסדרה ההיא על הגב בתור פיונה גלאגר.
נותנת פה הופעה פצצה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

emage כתב: זו אמי רוסום מ-SHAMELESS שסחבה את הסדרה ההיא על הגב בתור פיונה גלאגר.
...
גם השחקן ששיחק את האבא עשה עבודה נפלאה, וגם האח הקטן עשה עבודה לא רעה בכלל. באופן כללי ליהוקים מוצלחים בסדרה ההיא.

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 686

שליחה

זה נכון, הרבה דמויות חזקות ושחקנים טובים, אבל היא עזבה את הסדרה אחרי העונה התשיעית,
ואפשר אפילו לראות ב-IMDB איך הציון של הפרקים/עונות צונח בשתי העונות האחרונות בלעדיה (7.4, 7.5)
לעומת 8.0-8.7 בעונות שהיא חלק מהמשפחה.

באופן כללי להחזיק סדרה 11 עונות (ואפילו 9) ברמה כזו גבוהה זה נדיר מאד. רמה ממש גבוהה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

לא ראיתי את שיימלס בגרסא האמריקאית כי ראיתי את המקור הבריטי...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

לרב המקור הבריטי הרבה יותר טוב, פה בדיוק הפוך. מקנא בך שעוד לא ראית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

הבעיה שזה המון תוכן, וגם לא ברור איפה זה זמין בשירותים בישראל (זה משהו שכנראה עדיף לראות בזוג). אני גם לא 100% בטוח שזה HD (כבר נטשתי סדרות כמו Spooks בגלל דברים כאלה).

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה

Shameless משודרת בנטפליקס כבר כמה חודשים. גם לא צפיתי בה אולי כמה פרקים, אבל לא מצטער שדילגתי עליה.
יש כמה סדרות אחרות שאני מרגיש פספוס שלא הקדשתי מזמני לצפות בהן מסיבות שונות.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1917

שליחה

Shameless בגרסה האמריקאית היא נפלאה. קלילה, משלבת המון הומור ועדיין יש גם דברים רציניים.
לדעתי אמי רוסום לא מחזיקה אותה עם כל הכבוד, אלא וויליאם מייסי שמשחק את האבא פרנק. שחקן מדהים, זכור לי עוד מהסרט המקורי של פארגו.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה

ראינו שני פרקים, סדרה נחמדה עד כה. לא אוהב את הדיאלוגים הנמוכים, הבלשית Emmy Rossum לא ממש משכנעת בינתיים
הכתיבה לא מבריקה לטעמי בינתיים, כלומר - הרוצחת עושה כל מה שהיא רוצה ללא תגובה מצד גברים גדולים ממנה פי שלוש (תנו לה כאפה
מצלצלת לעזאזל) בקלי קלות במקום לבנות עלילה מותחת עד לרצח. כולל הבחורה שהיא הופכת לשפחה בלי מאמץ. אבל לפי הציונים הסדרה משתפרת בהמשך. נמשיך לראות לאן היא מתפתחת (די מסקרנת).

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה

איזה שיפור חל בהמשך (מפרק שלישי) פשוט תענוג. עלילה מותחת ומרתקת שמזמן לא צפינו כמה פרקים ברצף.
Lola Petticrew תגלית הסדרה עם משחק משובח לצד Emmy Rossum שלוקח כמה פרקים להתחבר לדמות שלה
בפרט שעברה מתחיל להיחשף. יופי של סדרה למרות שהקטע של קלות ההשתלטות של הרוצחת, מרגיז (למה לא חשבו על דרך יותר הגיונית)

חזור אל “סרטים וטלויזיה”