The East Palace - סדרת פנטזיה אפלה בנטפליקס

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73285
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #1 

https://www.soompi.com/article/1850256w ... ce-posters

חברת הסטרימינג Netflix שחררה פוסטרים רשמיים ראשונים לסדרת הפנטזיה האפלה והמצופת שלה "The East Palace" (הידועה גם בשם Donggung), המציגים את שלושת הכוכבים הראשיים של הסדרה: נאם ג'ו-היוק (Nam Joo Hyuk), רו יון-סאו (Roh Yoon Seo) וצ'ו סונג-וו (Cho Seung Woo).

הנה הפרטים המרכזיים שנחשפו על הדמויות והעלילה דרך הפוסטרים:

הסדרה היא דרמת פנטזיה ופעולה היסטורית המתרחשת בארמון מסתורי המלא ברוחות רעות ומפלצות. כדי לפתור את התעלומה ולטהר את הארמון, מתאחדים צייד רוחות בעל כישורים ייחודיים ומשרתת בארמון שמחזיקה בסודות אפלים.

צייד רוחות ומפלצות שמחזיק ביכולת יוצאת דופן – הוא מסוגל להפוך בעצמו למפלצת כדי להילחם בהן. הפוסטר שלו מציג אותו עם מבט נוקב, חרב שלופה, וטקסט האומר: "אם אצטרך להפוך למפלצת כדי להרוג אותן, אעשה זאת".

משרתת בארמון שחודרת אליו עם מטרה נסתרת. היא ניחנת ביכולת מסתורית לתקשר עם רוחות, והפוסטר שלה מציג אותה באווירה קודרת עם הכיתוב: "אני אשרוד בארמון הזה, לא משנה מה המחיר".

מלך הארמון, דמות מורכבת ורבת-עוצמה שמנסה לשמור על שלטונו ועל שפיותו בזמן שהארמון שלו נרקב מבפנים בגלל הכוחות האפלים. הפוסטר שלו משדר סמכותיות מהולה בטרגדיה, עם הכיתוב: "הארמון הזה הוא הכתר שלי, וגם הקבר שלי".

הסדרה צפויה לעלות לשידור גלובלי בנטפליקס בראשית שנת 2027, ומסתמנת כאחת מהפקות הענק הקוריאניות המבטיחות ביותר של הפלטפורמה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”