UNIFI עדכונים שירדו לאחרונה
שלום,
Newbie בכל הקשור ליוניפי רכשתי והתקנתי לפני כחודש וחצי
UDR7 כרגע בגרסה 5.0.16 קיימת גרסה 5.1.1.19
UX7 כרגע כ AP גרסה 5.1.1.2 קיימת גרסה 5.1.19
סוויצים של unifi צריך להוסיף AP נוסף מתלבט בין U6 WALL לבין U7 WALL הנטיה שלי לU6.
רשת בגרסה 10.3.58 קיים עדכון 10.4.57
אחד הדברים הראשונים שעשיתי היה לכבות עדכון אוטו' התברר שהיה צעד נכון כי התגובות על העדכונים שיצאו הציגו הרבה בעיות, האפשרויות בניהול הרשת מדהימות, כל יום לומד משהו חדש ובגרסאות שציינתי הרשת מאד יציבה
מאז היו עדכונים והגרסאות הפכו להיות רישמיות.
האם מוכר? האם אפשר לבצע כבר את העדכונים?
האם יש דרך נכונה לבצע עדכון
חוץ מזה חייב לכם תודה כי ההיכרות עם המערכת הזו נולדה כאן, בהצעתכם החלפתי את התשתית בבית לCAT7 אומנם הומלץ על 6A אבל בקשר עם ספקים ומתקינם מהתחום ושידרגו אותי כולל קיסטונים הכל תומך POE
תודה
Newbie בכל הקשור ליוניפי רכשתי והתקנתי לפני כחודש וחצי
UDR7 כרגע בגרסה 5.0.16 קיימת גרסה 5.1.1.19
UX7 כרגע כ AP גרסה 5.1.1.2 קיימת גרסה 5.1.19
סוויצים של unifi צריך להוסיף AP נוסף מתלבט בין U6 WALL לבין U7 WALL הנטיה שלי לU6.
רשת בגרסה 10.3.58 קיים עדכון 10.4.57
אחד הדברים הראשונים שעשיתי היה לכבות עדכון אוטו' התברר שהיה צעד נכון כי התגובות על העדכונים שיצאו הציגו הרבה בעיות, האפשרויות בניהול הרשת מדהימות, כל יום לומד משהו חדש ובגרסאות שציינתי הרשת מאד יציבה
מאז היו עדכונים והגרסאות הפכו להיות רישמיות.
האם מוכר? האם אפשר לבצע כבר את העדכונים?
האם יש דרך נכונה לבצע עדכון
חוץ מזה חייב לכם תודה כי ההיכרות עם המערכת הזו נולדה כאן, בהצעתכם החלפתי את התשתית בבית לCAT7 אומנם הומלץ על 6A אבל בקשר עם ספקים ומתקינם מהתחום ושידרגו אותי כולל קיסטונים הכל תומך POE
תודה
אל תתקין את גרסה 5.1.19, בגרסה הזאת בחיבור מקומי כל שעתיים צריך להזין סיסמא שוב, לטענתם זה מכוון וצריך להתחבר דרך ה-cloud שלהם 
חפרו להם על זה המון (גם אני) בשבועות האחרונים והבטיחו שיתוקן בגרסא 5.1.21
את הסוויצים וה-AP אפשר לעדכן לגרסא אחרונה, לא צריך להיות בעיות

חפרו להם על זה המון (גם אני) בשבועות האחרונים והבטיחו שיתוקן בגרסא 5.1.21
את הסוויצים וה-AP אפשר לעדכן לגרסא אחרונה, לא צריך להיות בעיות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים