זקוק להמלצה לאוזניות איכותיות מבטלות רעשים
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הי,
לאחר מס' שנים עם ה-PX100, החלטתי לקנות זוג אוזניות מבטלות רעשים.
באופן טבעי, בדקתי כמה מודלים של סנהייזר.
שמתי את עיני על ה-PXC250.
מס' הערות:
1. אני אוהב את הסאונד של ה-PX100
2. יש לי גם SR80 והן, כמובן, הרבה יותר טובות. אשמח לאוזניות שיתקרבו לאיכות של ה-SR80, אך עם באס כמו של ה-PX100 (לטעמי ה-SR80 מעט חלשות בתחום הנמוך)
3. תקציב באיזור ה-100$ - 150$
4. לא שמעתי אף אחת מהן וכנראה שגם לא אשמע כי אני מתכנן לקנות ברשת ולשלוח למלון בו אשהה בחו"ל
5. שמעתי לפני שנה אוזניות מבטלות רעשים של BOSE (אני לא זוכר איזה דגם) ומאוד לא אהבתי את הצליל שלהן. עמום לגמרי, למרות שביטול הרעשים היה מרשים מאוד!
מישהו יודע לתת כיוון או דגמים נוספים שכדאי לבדוק?
תודה!
מוטי[/url]
לאחר מס' שנים עם ה-PX100, החלטתי לקנות זוג אוזניות מבטלות רעשים.
באופן טבעי, בדקתי כמה מודלים של סנהייזר.
שמתי את עיני על ה-PXC250.
מס' הערות:
1. אני אוהב את הסאונד של ה-PX100
2. יש לי גם SR80 והן, כמובן, הרבה יותר טובות. אשמח לאוזניות שיתקרבו לאיכות של ה-SR80, אך עם באס כמו של ה-PX100 (לטעמי ה-SR80 מעט חלשות בתחום הנמוך)
3. תקציב באיזור ה-100$ - 150$
4. לא שמעתי אף אחת מהן וכנראה שגם לא אשמע כי אני מתכנן לקנות ברשת ולשלוח למלון בו אשהה בחו"ל
5. שמעתי לפני שנה אוזניות מבטלות רעשים של BOSE (אני לא זוכר איזה דגם) ומאוד לא אהבתי את הצליל שלהן. עמום לגמרי, למרות שביטול הרעשים היה מרשים מאוד!
מישהו יודע לתת כיוון או דגמים נוספים שכדאי לבדוק?
תודה!
מוטי[/url]
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

ראיתי עכשיו. הנגן כמובן לא רלוונטי עבורי, אבל אני מבין שהפנת אותי לסקירה בגלל האוזניות.
in-ear לא כ"כ נוחות ללבישה, והבאס שלהן חלש משמעותית מאוזניות 'רגילות'. אחרי שמתרגלים לנמוכים של ה-PX100 קשה מאוד לעבור ל-in ear, טובות ככל שיהיו.
אני אנסה אולי לשמוע את הסנהייזר CX300 של אח שלי, אבל אני בספק.
in-ear לא כ"כ נוחות ללבישה, והבאס שלהן חלש משמעותית מאוזניות 'רגילות'. אחרי שמתרגלים לנמוכים של ה-PX100 קשה מאוד לעבור ל-in ear, טובות ככל שיהיו.
אני אנסה אולי לשמוע את הסנהייזר CX300 של אח שלי, אבל אני בספק.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מרטין, אתה מדבר על אלו?
http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=452856
אם כן, אז מדובר באוזניות שעולות בארץ 2500 ש"ח...
אני בטוח שהסאונד שלהן מדהים, אבל במחיר הזה אני משדרג את עצמי למחלקה ראשונה ודואג שהדיילת תשיר לי שירים עד LA ובחזרה...
http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=452856
אם כן, אז מדובר באוזניות שעולות בארץ 2500 ש"ח...
אני בטוח שהסאונד שלהן מדהים, אבל במחיר הזה אני משדרג את עצמי למחלקה ראשונה ודואג שהדיילת תשיר לי שירים עד LA ובחזרה...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם אני מבין נכון, אתה פשוט רוצה סגורות .
אז כמובן יש את הHD 280 שנכנסות בקלות לתקציב (בארה"ב !) שאוטמות 32 דציבילים .
אומנם לא שמעתי אותן ובגלל זה לא אוכל לאמליץ באמה אחוזים אך הביקורות אומרת שהן מאוד ורסטליות וניתנות בקלות יחסית לשימוש עם נגניים ניידים (64 OHM) . יש אותן באבי יפה תכול ללכת לבחון אותן, גם עם הנגן שלך .
אני לא בטוח לגבי noise canceling כי הן בהחלט פוגעות באיכות .
אז כמובן יש את הHD 280 שנכנסות בקלות לתקציב (בארה"ב !) שאוטמות 32 דציבילים .
אומנם לא שמעתי אותן ובגלל זה לא אוכל לאמליץ באמה אחוזים אך הביקורות אומרת שהן מאוד ורסטליות וניתנות בקלות יחסית לשימוש עם נגניים ניידים (64 OHM) . יש אותן באבי יפה תכול ללכת לבחון אותן, גם עם הנגן שלך .
אני לא בטוח לגבי noise canceling כי הן בהחלט פוגעות באיכות .
- Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
כן הHD 280 אומנם דיי גדולות אבל הן מתקפלות בכל צורה אפשרית בערך .
- Audiophiller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
בתקציב שלך יש לך את ה UE super .fi pro/eb עד לא מזמן היו לי את ה pro יש לציין אוזניות פשוט מעולות, משמיעות מעולה כל סגנון מוזיקה וממש לא נופלות בתחום הבאס הבעייה היחידה איתן הייתה שהן טיפה עדינות ואני די התאכזרתי עליהן כך שבסופו של דבר הן פשוט בגדו בי והיה צורך לקנות אחרות אז החלטתי לקנות את האחיות התאומות אם כי לא זהות שלהן.
אם אתה מחפש אוזניות שעיקר עיסוקן הוא מוזיקת באס כמו אלקטרונית, היפ הופ וכו', לא תוכל "ליפול" על אוזניות טובות יותר מה- UE super.fi eb= extended bass.
חוצמזה אטימה מעולה לשתי האוזניות, אני משתמש בהן בחדר כושר ואם כל הבומים והמוזיקה מבחוץ של המכון כל מה שאני שומע זה את עצמי נושם..
אם אתה מחפש אוזניות שעיקר עיסוקן הוא מוזיקת באס כמו אלקטרונית, היפ הופ וכו', לא תוכל "ליפול" על אוזניות טובות יותר מה- UE super.fi eb= extended bass.
חוצמזה אטימה מעולה לשתי האוזניות, אני משתמש בהן בחדר כושר ואם כל הבומים והמוזיקה מבחוץ של המכון כל מה שאני שומע זה את עצמי נושם..