מגבר שמתחיל לנגן לבד אחרי הפסקת חשמל - מה לעשות?
לפעמים יש לי בבית הפסקות חשמל רגעיות (מה לעשות זו חברת חשמל שלנו), הבעיה שלאחר הפסקת חשמל המגבר שלי מתחיל לעבוד לבד. זה קורה גם כאשר אני לא בבית (לפעמים גם בלילות) השכנים שלי ממש כועסים (אני מבין אותם).
אני מחפש פתרון לבעיה (החלפת מגבר כעת לא אופציה). אפשרות שחשבתי עליה זה מתקן שברגע שיש הפסקת חשמל לא יספק יותר חשמל עד לפעולה יזומה.
משהוא מכיר מוצר כזה או אולי פתרון אחר?
אשמח לכל רעיון
אני מחפש פתרון לבעיה (החלפת מגבר כעת לא אופציה). אפשרות שחשבתי עליה זה מתקן שברגע שיש הפסקת חשמל לא יספק יותר חשמל עד לפעולה יזומה.
משהוא מכיר מוצר כזה או אולי פתרון אחר?
אשמח לכל רעיון
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
יש לך את המפסק ON/OFF, תוודא שהוא ב-OFF ולא במצב STANDBY. במצב הזה אין סיכוי שהוא ידלק אי פעם
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
Vick - זה ממש לא פתרון.
אני גם יכול להוציא את המגבר מהחשמל כל פעם שאני יוצא מהבית או הולך לישון, לשרותים, למקלחת ...
shmulikwe - תודה - רעיון גדול השאלה האם יש שקע כזה עם חיבור רגיל ? אני צריך לבדוק זאת עם חשמלאי.
אני גם יכול להוציא את המגבר מהחשמל כל פעם שאני יוצא מהבית או הולך לישון, לשרותים, למקלחת ...
shmulikwe - תודה - רעיון גדול השאלה האם יש שקע כזה עם חיבור רגיל ? אני צריך לבדוק זאת עם חשמלאי.
החיים זה מה שקורה לנו,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן הבנתי למה הוא צריך את זה בדיוק.
מעניין למה המגבר מתנהג כך?
מעניין למה המגבר מתנהג כך?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
רוב השימוש במגבר זה לשמוע טלויזה (לא נעים להגיד את האמת) ואני משחק עם השלט של YES להגביר ולהנמיך את העוצמה.
כאשר יש הפסקת חשמל המגבר מתאפס ומתחיל לנגן רדיו (למה רדיו - אני לא יודע) כאשר החשמל חוזר.
אם יש את המפסק שמרטין (וshmulikwe) הזכיר זה פותר לי את הבעיה - רק צריך למצוא אחד כזה.
כאשר יש הפסקת חשמל המגבר מתאפס ומתחיל לנגן רדיו (למה רדיו - אני לא יודע) כאשר החשמל חוזר.
אם יש את המפסק שמרטין (וshmulikwe) הזכיר זה פותר לי את הבעיה - רק צריך למצוא אחד כזה.
החיים זה מה שקורה לנו,