התוכנה הכי טובה לניגון קבצי HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
E-dan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם. רציתי לדעת מהי התוכנה הטובה ביותר לניגון קבצי HD (הכוונה היא לגירסאות 720P של סדרות וסרטים). המדיה פלייר מציג לי צבעים לא נכונים (דגש גדול על אדום) וVLC לא מציג לי כתוביות בעברית.
אני מחפש תוכנה שתציג קבצים שכאלה באיכות המקסימאלית ושתהיה לה אפשרות להריץ כתוביות בעברית.

תודה רבה!

katalanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

כתוביות בעיברית ב VLC

שליחה #2 

ה - VLC מנגן כתוביות בעיברית בלי שום בעיה.

כל שעליך לעשות זה להכנס ל "הגדרות" > preferences>"קלט/מפענחים">כתוביות

ועכשיו שני את הגדרות ה Encoding ל - "Machebrew" וזהו, לאחר שהסרט עולה הוא יעלה לך את קובץ ה - SRT בתנאי כמובן שאפשרת בממשק את ערוץ הכתוביות.

בזמן שהסרט מתחיל לעלות לחץ "וידאו" ובחר בערוץ כתוביות מס' 1

אין שום סיבה להחליף לנגן אחר , מנגן מצויין 720P לי אישית 1080P לא כל כך רץ , אבל זה בגלל שיש לי מחשב חלש.

חיים

E-dan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

Re: כתוביות בעיברית ב VLC

שליחה #3 

katalanh כתב:ה - VLC מנגן כתוביות בעיברית בלי שום בעיה.

כל שעליך לעשות זה להכנס ל "הגדרות" > preferences>"קלט/מפענחים">כתוביות

ועכשיו שני את הגדרות ה Encoding ל - "Machebrew" וזהו, לאחר שהסרט עולה הוא יעלה לך את קובץ ה - SRT בתנאי כמובן שאפשרת בממשק את ערוץ הכתוביות.

בזמן שהסרט מתחיל לעלות לחץ "וידאו" ובחר בערוץ כתוביות מס' 1

אין שום סיבה להחליף לנגן אחר , מנגן מצויין 720P לי אישית 1080P לא כל כך רץ , אבל זה בגלל שיש לי מחשב חלש.

חיים
...
אוקי. הצלחתי להפעיל את הכתוביות (עשיתי שיחזור לכל התוכנה ורק אז הגדרתי את מה שאמרת)
אבל הצבעים בה עדיין משובשים לחלוטין (תמונה אדומה מדי), צבעים לא הגיוניים בעליל. וגם התמונה ממש מפוקסלת בחלקים שלה (בעיקר בגווני עור של בני אדם ובקירות).
יש משהו לעשות עם זה?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”