oferlaor כתב:בכדי לעשות דיאגנוסטיקה, נסה כבל מוצלב או חבר את שני המכשירים (מחשב + 4100) ל-SWITCH פשוט בלי ראוטר.
תבדוק אם זה פותר את הבעיה.
תוודא שהתוכנה באמת יכולה לגשת לקבצים (שאין בעיית זכויות כלשהן) או שאין תוכנה כלשהי או משהו אחר שמונע צפיה.
בעיה באמת די יחודית.
...
ziv_r כתב:בנוסף למה שעופר רשם, האם ייתכן והקבצים "תפוסים" על ידי תוכנה אחרת?
...
טוב,
יצאתי חומוס לבנוני ( כמו שהחברה אומרים ). בעיית firewall.
עדיין לא מצאתי את ה rool הספציפי אותו צריך לפתוח ( משום מה allow all to MAC Address עדיין לא פותח את מה שצריך.
כאשר כיביתי את ה firewall העסק התחיל לעבוד כמו שצריך.
דרך אגב באחד הנסיונות שלי התקנתי SFU של Microsoft שבין השאר מאפשר לייצא מחיצה ב NFS. בכל פעם שה Tvix ניגש ל NFS share הוא עשה reboot לעצמו עד שפשוט נכבה וללא ניתוק וחיבור של כבל החשמל מחדש הוא לא נדלק...
מצאתי על זה משהו באחד הפורומים כנראה קשור להרשאות ( post 25 )
http://forum.tvixbox.com/viewtopic.php? ... tvix+reset
אז סוף סוף אחרי שנרגעתי יש לי כמה שאלות.
1.האם מישהו הצליח להעביר 720 או 1080 דרך רשת אלחוטית G ?
( רק המחשב מחובר ב wifi ה Tvix בכבל פיזי ) אני מתקשה לעשות את זה, מן הסתם יש קצת תקיעות ( כמובן שעם חיבור פיזי מהמחשב ל router זה עובד מצויין ).
2. חלק גדול מהסרטים ( קיבלתי כונן קשיח מלא ) הגיעו עם פס קול שהוא wma או aac.
כמובן שהרסיבר שלי לא יודע מה לעשות עם זה דבר שדורש ממני לשנות ב setup של ה tvix את ה AAC וה WMV לאנאלוג. איכשהו זה מגיע לרסיבר דרך היציאה האופטית אז ממש לא ברור לי הקטע הזה ( אין חיבור אנאלוגי בין ה Tvix לרסיבר ).
השאלה מתייחסת לכרישי ה NewsGroup. האם כמות הקבצים ב HD שיש להם פס קול שונה מ DD או DTS היא גדולה ? או שמדובר בכמות קטנה של קבצים שבמקרה מצאו את דרכם למכשיר שלי ?
מה אתם עושים עם הבעיה הזו ? ( בהנחה שהרסיבר שלכם לא נקנה אתמול ולא יודע להתמודד עם הפורמטים האלה ).
3. איך מעתיקים קבצים מכונן הרשת ל HD בתוך המכשיר ? האם חייבים להשתמש ב FTP ?
ובכלל, האם יש דרך לנהל את ה HD בלי להתחבר ב USB למחשב ?
( יצירת ספריות, שינוי שמות קבצים וכיו"ב ) לא כתוב על זה כלום בספר.
בטח יהיו לי עוד מלא שאלות אז זהו לבינתיים ..
ליאור