סטרימר מומלץ ל-Coreelec
-
Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום,
יש לי מכשיר ODROID C4 ששכב הרבה זמן בצד. לאחרונה חיברתי אותו למערכת המשודרגת ושמתי לב שבסרטים עם ביט רייט גבוה יש קיטועים.
קודם כל רציתי לדעת אם המכשיר באמת חלש בשביל תכנים כאלה (בכל זאת בן 5+) או שהוא עדיין אמור לסחוב את הסרטים הנ"ל (ואז יכול להיות שיש בעיה אחרת).
במידה וצריך לשדרג, אז לאיזה מכשיר?
האם עדיין ההמלצה החד משמעית היא על ה-Homatics R 4K Plus או שיש משהו אחר ממולץ לניגון תכנים עם ביט רייט גבוה? המכשיר ישמש רק לניגון תכנים מהרשת הפנימית (כלומר לא Netflix וכדומה).
תודה מראש לכל העונים...
יש לי מכשיר ODROID C4 ששכב הרבה זמן בצד. לאחרונה חיברתי אותו למערכת המשודרגת ושמתי לב שבסרטים עם ביט רייט גבוה יש קיטועים.
קודם כל רציתי לדעת אם המכשיר באמת חלש בשביל תכנים כאלה (בכל זאת בן 5+) או שהוא עדיין אמור לסחוב את הסרטים הנ"ל (ואז יכול להיות שיש בעיה אחרת).
במידה וצריך לשדרג, אז לאיזה מכשיר?
האם עדיין ההמלצה החד משמעית היא על ה-Homatics R 4K Plus או שיש משהו אחר ממולץ לניגון תכנים עם ביט רייט גבוה? המכשיר ישמש רק לניגון תכנים מהרשת הפנימית (כלומר לא Netflix וכדומה).
תודה מראש לכל העונים...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני חושב שהיתרון הגדול של ההומטיקס, חוץ מזה מזה שהוא פופולארי ולכן יש לו המון תמיכה, שהוא גם סרטיפיד ועם דיול בוט אתה יכול להנות משני העולמות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20172
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2606 פעמים
- יצירת קשר:
ODROID C4 עדיין אמור לעבוד ולנגן תכנים בלי שום בעיה, כל עוד אלה לא פורמטים שהוא לא תומך בהם (AV1 או H264 10BIT).
- האם הוא מחובר ברשת 1 גיגה? ממליץ לוודא שהחיבור באמת עובד במהירות של 1 גיגה.
- איזו גרסה בדיוק של CE התקנת?
אני שם לב שב-CE21.3 NG, לפעמים יש קיטועים בתכנים, אז פשוט מקפיצים 10 שניות אחורה או קדימה וזה מסתדר.
לגבי השאלה עצמה, מאחר ועכשיו יש לנו תמיכה ב-DV גם בקרנל החדש, אפשר לשקול גם סטרימרים כמו ה-UGOOS AM9 PRO.
ההומטיקס הוא אחלה, אבל המעבד שלו יחסית מיושן ולמיטב זכרוני קרוב מאד מבחינת ביצועים לזה שב-C4 שלך.
אני שם לב שב-CE21.3 NG, לפעמים יש קיטועים בתכנים, אז פשוט מקפיצים 10 שניות אחורה או קדימה וזה מסתדר.
לגבי השאלה עצמה, מאחר ועכשיו יש לנו תמיכה ב-DV גם בקרנל החדש, אפשר לשקול גם סטרימרים כמו ה-UGOOS AM9 PRO.
ההומטיקס הוא אחלה, אבל המעבד שלו יחסית מיושן ולמיטב זכרוני קרוב מאד מבחינת ביצועים לזה שב-C4 שלך.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
יש על זה דיון ארוך מאוד בפורומים שלהם. אם מעניין אותך dolby vision, אז הבחירה הכי טובה היא AM6+ או AM9
-
Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תודה.TheCoolest כתב: ODROID C4 עדיין אמור לעבוד ולנגן תכנים בלי שום בעיה, כל עוד אלה לא פורמטים שהוא לא תומך בהם (AV1 או H264 10BIT).
ההומטיקס הוא אחלה, אבל המעבד שלו יחסית מיושן ולמיטב זכרוני קרוב מאד מבחינת ביצועים לזה שב-C4 שלך....
אז קודם כל, באמת מסתבר שה-switch 5 ports ששלפתי מהמחסן באמת היה של 100Mb בלבד. החלפתי ל-1Gb ועכשיו התחלה של סרט יותר מהירה וגם קפיצות קדימה אחורה. עדיין יש קיטועים, אבל נראה לי פחות.
אני מריץ כרגע CE21.3 NG אז יכול להיות שהקיטועים הם כמו שאתה מכיר. אני אנסה לשחק עם עוד קצת פרמטרים ולראות אם זה קורה בתכנים מסויימים.
לאור העובדה שההומטיקס שלי לא יתמך ב-CE22, אני כן רוצה לבדוק שידרוג ל-Ugoos AM9 Pro. יש מקום מומלץ לרכוש ממנו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20172
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2606 פעמים
- יצירת קשר:
מה הכוונה הומטיקס לא ייתמך? CE22 תומך בכל המכשירים חוץ מסטרימרים\מעבדים שכבר ממש ממש ישנים ולא קיימים בשוק הרבה שנים.
עם זאת ה-AM9 יהיה יותר מהיר. לצערי אין לי המלצות למקום רכישה. מה עם אתר החברה?
עוד דבר לגבי קיטועים. לפעמים אם התפריט (OSD) פתוח, אז הווידאו יכול להיראות כמקרטע. זה באג בקרנל שבסוף לא הצלחנו למצוא, ולא קשור למכשיר שלך.
תאורטית יכול להיות קשור לכתוביות, למרות שלא נתקלתי בקיטועים עקב כתוביות אצלי.
עם זאת ה-AM9 יהיה יותר מהיר. לצערי אין לי המלצות למקום רכישה. מה עם אתר החברה?
עוד דבר לגבי קיטועים. לפעמים אם התפריט (OSD) פתוח, אז הווידאו יכול להיראות כמקרטע. זה באג בקרנל שבסוף לא הצלחנו למצוא, ולא קשור למכשיר שלך.
תאורטית יכול להיות קשור לכתוביות, למרות שלא נתקלתי בקיטועים עקב כתוביות אצלי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
החברה לא מציעה מכירה ישירה. יש למכירה באמזון וגם באליאקספרס אולם המחיר הוא 200 דולר וצפונה וביטול הפטור ממע״מ על חבילות של 150-130 דולר זה מבאס