אבי כהן ואת זה היה חשוב לך להגיב מפרופיל שהוקם לפני חודש ועם שתי הודעות בודדות?
הפוסט פה מציין רק שמגיע ערוץ מסחרי כנראה חדש לישראל וזה בשורה טובה או רעה הזמן יאמר והצופה יבחר בעצמו עם השלט...
ערוצים כאלה לרוב לא מיועדים להיות רווחיים וגם לא בטוח שחשוב להם רייטינג אמיתי.
עצם קיומם הוא הצהרת כוונות והרעיון הוא לייצר איזה אלמנט ייצוב. עקרונית אני מסכים עם הגישה הזו, בהנחה שזה לא הולך להיות ערוץ פראבדה כמו ערוץ 14 (אין לי מושג איך ערוץ 24 כרגע). אבל נראה שיש יתרון כמותי בולט כרגע לערוצים חובבי שלטון, השאלה מה הטעם להמשיך ולהוסיף עוד ועוד.
לא הייתי מתרגש מעוד ערוץ תעמולה.
להזכיר - גם "ישראל היום" התחיל כ"ביביתון", היום הוא ימני ומאוד ביקורתי כלפי השילטון, כך גם i24, לפחות בניתוחי העומק.
כך גם ערוץ 14 שנשמעים בו רמזים לביקורת מדמויות יותר ימניות ופחות ביביסטיות.
אז ערוץ 16 יהיה התעמולון החדש, זה רק יאלץ את ערוץ 14 לחזור לשורשים ולהתמקם סביב תכני דת או להמציא עצמו מחדש.
בסוף, ערוצי תקשורת שלא מביאים לצופה/מאזין ערך מוסף, סופם להעלם.
לשוק המשתמשים יש כח גדול משמעותית על כל רגולציה וכל טייקון שמחליט לקנות לעצמו כלי תקשורת.
פעם זו היתה קבוצת כדורגל... התפתחנו.
מוזר שערוץ הכלכלה וגם ערוץ 15 אינם חלק מעידן+ וחבל שכך... ערוץ 16 לפי הנראה הולך ישר להכנס בכל הספקיות כולל עידן+ ופה יש אולי דריסת רגל בתחום.
ימים יגידו...
אותי מדאיג אם עכשיו כל ערוץ ישראלי חדש יהיה לו מספר משלו כאשר הוא ירצה שאם הוא ישודר בחברה אחרת אז רק במספר אותו ערוץ ,
כנראה אם 16 ישודר ביס באותו אפיק שיש בו משהו אחר ויש ליס עוד ערוצים במספרים שלהם שהערוצים האלה רוצים להיות ביס 23 24 26 אז יהיה ביס בלאגן גדול בנושא
אבי כהן כתב: אותי מדאיג אם עכשיו כל ערוץ ישראלי חדש יהיה לו מספר משלו כאשר הוא ירצה שאם הוא ישודר בחברה אחרת אז רק במספר אותו ערוץ ,
כנראה אם 16 ישודר ביס באותו אפיק שיש בו משהו אחר ויש ליס עוד ערוצים במספרים שלהם שהערוצים האלה רוצים להיות ביס 23 24 26 אז יהיה ביס בלאגן גדול בנושא
כן ירבו. לנו יש יותר מבחר.
מי שיש באפשרותו ליצור ערוץ תקשורת מסחרי - לבריאות. הצופים יצביעו בשלט.
מגוון דעות הכרחי כדי שלא תיווצרנה קונספציות שעולות דמים.
benny123 כתב: אני בטוח שהכל יהיה בסדר רמי, ברוך שובך אגב
...
יש רק בעיה אחת פה
נראה לי שיש עכשיו לערוץ הזה בעיה גדולה
כי לפני כמה שבועות אמרו שהוא ישודר בשבועות הקרובים והזמן הזה עבר והוא לא משדר גם שידורי נסיון ואין אפילו דף פייסבוק לערוץ הזה