לייזר דיסק פיוניר dvd dvl909
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
חברים ברגע של נוסטלגיה או חולשה..מחפש לייזר דיסק פיוניר dvl שהוא גם dvd יש לי אחד התקלקל בא לי מוצר כזה שיהיה לי אשמח לדעת למי יש ברשותו
האמת די מצחיק או עצוב .. המכשיר היה 120 וולט .. ללא כבל תואם חיברתי לחשמל רגיל יצא עשן משהו התפוצץ התברר בדיעבד קבל..לתדהמתי חזר להידלק.... עבד מס שניות פתאום העינית הממהפכת נתקעה באחורי המכשיר ואין תגובה ... גומיה הוחלפה מכשיר נלקח לחנות מתברר לוח פיקוד הלך למרות לא הבנתי איך עבד לפני ..קבל כמובן הוחלף עכשיו מחכה להחלפת הלוח ...אגב מכשיר יקר dvl909 PIONEER
היסטוריה חוזרת על עצמה אתה לא מכיר HISTORY TEAPET ITSELF
יש לי כמו שאתה רואה לייזר דיסק אומנם לא גם dvd גם זה היה לי מלא תמיד כיף לחזור לזה ואני מלא ציוד בכל מקום גם בארון ושאר החדרים
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
נוסטלגיה בצד, אך האם לא מפריע לך לצפות ברזולוציה הנחותה של הלייזר דיסק יחסית ל DVD ובמיוחד לתכני FHD ו 4K?
יש הרבה סרטים של לייזר דיסק שאין אותם בכותר בלורי אז מה רע לצפות בהם רזולוציה נמוכה יותר כמו מת לחיות נשק קטלני וכו'....שאני אוהב לצפות בלייזר דיסק
הסרטים האלו קיימים בבלו ריי כבר שנים. תבדוק באמזון.ADICT כתב: יש הרבה סרטים של לייזר דיסק שאין אותם בכותר בלורי אז מה רע לצפות בהם רזולוציה נמוכה יותר כמו מת לחיות נשק קטלני וכו'....שאני אוהב לצפות בלייזר דיסק...
מבין אח לא אמרתי שאין התכוונתי שלי אין
אבל תמיד נהנה מהרעש של הרובוט הזה בתוך הלייזר דיסק
זר לא יבין זאת
..
אבל תמיד נהנה מהרעש של הרובוט הזה בתוך הלייזר דיסק
זר לא יבין זאת ..