מחפש המלצה לראוטר
-
NaorBenAzra
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי, אני כרגע עם ראוטר של סלקום ומעוניין להחליף לראוטר אחר שתומך QoS/SQM בתקווה לפתור כל מיני גמגומים קלים וBufferbloat.
שימושים עיקריים - עבודה מהבית, גיימינג, בית חכם
אשמח להמלצות
שימושים עיקריים - עבודה מהבית, גיימינג, בית חכם
אשמח להמלצות
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1306
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
מה מהירות החיבור שלך ואיזה ראוטר יש לך?
כל עוד הראוטר תומך בהאצת חומרה, לא אמורה להיות בעיה להריץ סטרימינג במקביל למשחקי רשת.
אילו בעיות כרגע אתה חווה?
כל עוד הראוטר תומך בהאצת חומרה, לא אמורה להיות בעיה להריץ סטרימינג במקביל למשחקי רשת.
אילו בעיות כרגע אתה חווה?
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
NaorBenAzra
- חבר שרק התחיל

1gb/100mb, ראוטר שאני שוכר מסלקום - Sagemcom F@st 5674 כמובן עם מערכת הפעלה מוגבלת שלהם.Jabberwock כתב: מה מהירות החיבור שלך ואיזה ראוטר יש לך?
אילו בעיות כרגע אתה חווה?...
יש לי קצת סטאטרים במשחקים לפעמים, בנוסף תוצאות על הפנים של בדיקות bufferbloat, ומעדיף שיהיה לי ראוטר משלי עם שליטה מלאה
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

לא יעזור לך, אתה צריך לעבור חברה.
יש בעיית צוואר בקבוק בקצבים הנמוכים בסלקום.
מה שיעזור זה אם תעבור לפרטנר, וגם אם אתה במהירות 1G תתעקש שיביאו לך ממיר אופטי של 2.5G (הממיר בחינם).
ולזה אתה מחבר את הראוטר הפרטי שתקנה.
מה שמומלץ זה Flint 2 מ-AliExpress. צריך לעלות 128$ אבל המחיר כרגע גבוה, תחכה למבצע.
https://he.aliexpress.com/item/1005006139422421.html
לפי מה שרשום בעוד 7 שעות בערך המחיר ירד ל-160$ ושם גם יש קופון 20$ אז 140$. זה עדיין יותר מהמהחיר הרגיל שלו, צריך לעקוב אחרי זה ולהבין למה המחיר עלה ככה או שצפוי לרדת.
מהאתר הרשמי אני לא ממליץ כי הם שולחים עם פדקס והם גובים עמלות שקר.
מה שיעזור זה אם תעבור לפרטנר, וגם אם אתה במהירות 1G תתעקש שיביאו לך ממיר אופטי של 2.5G (הממיר בחינם).
מה שמומלץ זה Flint 2 מ-AliExpress. צריך לעלות 128$ אבל המחיר כרגע גבוה, תחכה למבצע.
לפי מה שרשום בעוד 7 שעות בערך המחיר ירד ל-160$ ושם גם יש קופון 20$ אז 140$. זה עדיין יותר מהמהחיר הרגיל שלו, צריך לעקוב אחרי זה ולהבין למה המחיר עלה ככה או שצפוי לרדת.
מהאתר הרשמי אני לא ממליץ כי הם שולחים עם פדקס והם גובים עמלות שקר.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
NaorBenAzra
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על התגובה!Jabberwock כתב: לא יעזור לך, אתה צריך לעבור חברה.
מהאתר הרשמי אני לא ממליץ כי הם שולחים עם פדקס והם גובים עמלות שקר....
מבחינת משרת התקשורת וכו' לא יעשו לי בעיות אם אזמין את הראוטר מחול?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

לא, זאת גרסה בינלאומית עם תקן CE.NaorBenAzra כתב: מבחינת משרת התקשורת וכו' לא יעשו לי בעיות אם אזמין את הראוטר מחול?...