אהלן
יש לי אלקטרה מיקרו קאזה לבה, שהתחילה להוציא טעמי לוואי בעייתיים. אני חושד שזה מהראש, כי טעמתי את המים מהדוד וטעמם בסדר, אבל מצד שני יכול להיות שכאשר הם קרים הם טעימים ואיכשהו החימום מוציא מהם טעמים אחרים.
שמעתי שאני צריך לעשות ניקיון מעמיק לדוד - כיצד לדעתכם כדאי לעשות את זה? ניסיתי עם חומץ ונדמה לי שגם עם חומצת לימון, ואני לא חושב שהרבה ירד מהדוד. האם יש חומר מתאים במיוחד לסוג הדוד הזה?
בנוסף אני חושב שיש שומנים ישנים בראש, כיצד כדאי לנקות? ניסיתי לפרק ולהשרות באבקת פולי, גם כאן לא הצלחתי הרבה. לשפשף עם מברשת ניילון? מברשת ברזל? חומר כימי אחר?
אם וכאשר אצליח לשקם את המכונה - מה לדעתכם הדרך הקלה לרכך בשבילה מים? השתמשתי בשקית כזו של שרף (רזין), ששמתי בתוך בקבוק, זה ריכך מים בצורה די טובה, וכדי שלא יהיה רך מדי דיללתי במים שעברו סינון פחם רגיל. אבל אני עדיין חושש שלא הגעתי למים טובים מספיק. בהנחה שאני לא רוצה מרכך מתחת לכיור, האם יש קנקן שיכול לעשות את העבודה? אני מעדיף לא להשתמש בשיטת השטיפה במי מלח אלא למצוא קנקן שזו מטרתו, אם יש כזה.
תודה רבה
דני
ניקוי אלקטרה מיקרו קאזה ושימוש במים
ראשית יש נוזל Descaler תנסה להשתמש בו (והוא גם שומר על האטמים והגומיות בדרך).
בנוגע לshower screen - אם לא עזר Backflush עם blind basket נראה שהשרייה אמורה לעשות את זה אם לא, נסה לנקות עם מברשת ניילון קשיחה.
מבחינת ריכוך תנסה להוסיף כריות אוסקר (או מים מבריטה).
בנוגע לshower screen - אם לא עזר Backflush עם blind basket נראה שהשרייה אמורה לעשות את זה אם לא, נסה לנקות עם מברשת ניילון קשיחה.
מבחינת ריכוך תנסה להוסיף כריות אוסקר (או מים מבריטה).