המלצה למדיח
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Bosch Serie 4
שים לב לדגמים שמיוצרים בגרמניה (ולא בפולין)
שים לב לדגמים שמיוצרים בגרמניה (ולא בפולין)
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

לפני כמה שנים שקניתי זה היה הטיפ המקובל.
אולי דברים השתנו. אני הלכתי על הגרמני, אחלה מדיח.
אולי דברים השתנו. אני הלכתי על הגרמני, אחלה מדיח.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בדוק גם סימנס שנכנס בתקציב
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
ממליץ על מדיחים עם יבוש זאוליט ליבוש מושלם
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אני לא בטוח שסדרה 4 תוצרת גרמניה בטווח המחירים שלך. לי יש כבר 7 שנים iq500 של סימנס עם אפס תקלות. רכשתי כזה להורים שלי לפסח והמחירים היו ממש גובהים לכל הסדרות הגבוהות (4000-4500 שקל).
סדרה 4 היא סדרת ביניים אבל גם היא לדעתי מתחילה ב-3500
סדרה 4 היא סדרת ביניים אבל גם היא לדעתי מתחילה ב-3500
כל התגובות פה לא רלוונטיות לתקציב , לא יהיה תוצרת גרמניה (אין שום הוכחה שזה יותר טוב) ולא ייבוש זאוליט.
הדגם היחיד שBSH מוכרים בתקציב דגם כניסה ב2.5K שנחות כמעט מכל דגם אחר.
הVFM הכי טוב בתקציב יהיה AEG\אלקטרולוקס, כולל דגמים שפותחים את הדלת אוטומטית לסייע בייבוש, ועם הרחבת אחריות ל5 שנים ב199.
הVFM הכי טוב בתקציב יהיה AEG\אלקטרולוקס, כולל דגמים שפותחים את הדלת אוטומטית לסייע בייבוש, ועם הרחבת אחריות ל5 שנים ב199.
- vivi
- חבר מביא חבר

תראה אני קניתי לפני 3 שנים ב- ₪3,267shaked כתב: כל התגובות פה לא רלוונטיות לתקציב , לא יהיה תוצרת גרמניה (אין שום הוכחה שזה יותר טוב) ולא ייבוש זאוליט.
הVFM הכי טוב בתקציב יהיה AEG\אלקטרולוקס, כולל דגמים שפותחים את הדלת אוטומטית לסייע בייבוש, ועם הרחבת אחריות ל5 שנים ב199....
Bosch Serie 4 SMV4HAX40E מ-KSP
לא יודע כמה זה היום אבל יצא לי לראות אותו ב-2900 (גרמניה יבואן רישמי)
לדעתי שווה למתוח מעט את התקציב
בגדול ההמלצה ל- בוש/סימנס/קונסטרוקטה תוצרת גרמניה
יש לי כבר שנה וחצי בוש SMS4ECI26E, עלה בזמנו 3500, הפונקציה החשובה שבגללה קניתי את הדגם הצפציפי זה פתיחת דלת אוטומטית בסוף הפעולה, מה שגורם לייבוש מושלם של הכלים כי כל האדים יוצאים החוצה.
יש לי כבר שנה וחצי בוש SMS4ECI26E, עלה בזמנו 3500, הפונקציה החשובה שבגללה קניתי את הדגם הצפציפי זה פתיחת דלת אוטומטית בסוף הפעולה, מה שגורם לייבוש מושלם של הכלים כי כל האדים יוצאים החוצה.
הדגם הזה כבר מזמן לא קיים. דגם תוצרת גרמניה מתחיל היום ב3.5.vivi כתב: תראה אני קניתי לפני 3 שנים ב- ₪3,267
Bosch Serie 4 SMV4HAX40E מ-KSP
לא יודע כמה זה היום אבל יצא לי לראות אותו ב-2900 (גרמניה יבואן רישמי)
לדעתי שווה למתוח מעט את התקציב...
אין שום סיבה למתוח את התקציב באלף שקל. הדבר היחיד שמשלמים עליו זה באחריות קצרה יותר, תמורת אמונה "תוצרת גרמניה".
קונסטרוקטוה מזמן לא קיים, סימנס לא בתקציב. פתיחה אוטומטית קיימת ב אלקטרולוקס\ AEG בדגמי כניסה שעולים 2000.alchemy כתב: בגדול ההמלצה ל- בוש/סימנס/קונסטרוקטה תוצרת גרמניה
יש לי כבר שנה וחצי בוש SMS4ECI26E, עלה בזמנו 3500, הפונקציה החשובה שבגללה קניתי את הדגם הצפציפי זה פתיחת דלת אוטומטית בסוף הפעולה, מה שגורם לייבוש מושלם של הכלים כי כל האדים יוצאים החוצה....
אני רואה ש@alchemy , כבר הזכיר את הפיצ'ר הכי חשוב שזה פתיחת דלת אוטומטית.
לדעתי VFM זה אלטרולוקס . אצלי כבר כ 4 שנים עם פתיחה אוטומטית .
הייתי מוסיף , אפשרות למגירה עליונה לסכום עדיף על סלסלה.
לוודא שהחלק הפנימי הוא נירוסטה ולא לפסטיק.
לדעתי VFM זה אלטרולוקס . אצלי כבר כ 4 שנים עם פתיחה אוטומטית .
הייתי מוסיף , אפשרות למגירה עליונה לסכום עדיף על סלסלה.
לוודא שהחלק הפנימי הוא נירוסטה ולא לפסטיק.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בעייני זאוליט עדיף מפתיחה, אבל שוב, זה לא בתקציב. גם אני מעדיף מגירת סכום מסלסלה.
העניין של הרחבת אחריות ב-199 קיים גם בבוש/סימנס. חא בטוח שהמוצרים שלהם טובים משל AEG/אלקטרולוקס.
אני באופן אישי העדפתי מוצר שלא מיוצר בטורקיה אלא ע״י טורקים במדינה אחרת, במקרה זה גרמניה.
העניין של הרחבת אחריות ב-199 קיים גם בבוש/סימנס. חא בטוח שהמוצרים שלהם טובים משל AEG/אלקטרולוקס.
אני באופן אישי העדפתי מוצר שלא מיוצר בטורקיה אלא ע״י טורקים במדינה אחרת, במקרה זה גרמניה.
- אלי וילנאי
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- שם מלא: אלי וילנאי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם חשוב לך יבוש תקנה דגם שהדלת שלו נפתחת בסוף ההדחה.
לגבי ארץ היצור - אין לזה שום חשיבות.
לגבי ארץ היצור - אין לזה שום חשיבות.
בBSH זה 3 שנים נוספות ב199 ולא 4 כמו ב AEG \ אלקטרולוקס (מייצרים בפולין).ChinggisKhan כתב: בעייני זאוליט עדיף מפתיחה, אבל שוב, זה לא בתקציב. גם אני מעדיף מגירת סכום מסלסלה.
אני באופן אישי העדפתי מוצר שלא מיוצר בטורקיה אלא ע״י טורקים במדינה אחרת, במקרה זה גרמניה....
תודות לארדואן, הנתח שוק שלהם ירד. לא מבין למה ארצליק טורחים למכור פה את בקו\בלומברג, העלויות הובולה הפכו אותם ללא משתלמים. מדיח בקו בסיסי עולה כמו דגם כניסה של יצרן אירופאי.
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 522
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
עם מדיח של INDESIT איטלקי כבר 12 שנה טפו טפו...
Gravity cannot be held responsible for people falling in love