מבקש עזרת חברי הפורום בקבלת החלטה חשובה (מסך פלזמה 50 אינץ')
אני שוקל לרכוש מסך סמסונג Q9 גודל 50 אינץ'. אשמח לשמוע מבעלי מכשיר שברשותם חיבור ל-HOT כיצד מתקבלת איכות התמונה (ספורט / שידורי אולפן וכו').
איך רואים בה סרטים ממקור DVD "רגיל"? ווכיצד היא מגיבה למקור HD. כמו כן אשמח לשמוע על ההתרשמות מהסאונד של המסך ברמקול המובנה (זהו נושא שנוטים להזניח בפורום).
ובהקשר זה - האם בכלל שווה לשלם כפול (ואפילו יותר) וללכת על הסדרה החדשה של פיוניר (5080 או 508) - האם ניתן לומר כי העלות הכפולה מצדיקה את ההפרש במחיר?
אני לפני קנייה כך שאודה לעזרה מפורטת ומהירה.
איך רואים בה סרטים ממקור DVD "רגיל"? ווכיצד היא מגיבה למקור HD. כמו כן אשמח לשמוע על ההתרשמות מהסאונד של המסך ברמקול המובנה (זהו נושא שנוטים להזניח בפורום).
ובהקשר זה - האם בכלל שווה לשלם כפול (ואפילו יותר) וללכת על הסדרה החדשה של פיוניר (5080 או 508) - האם ניתן לומר כי העלות הכפולה מצדיקה את ההפרש במחיר?
אני לפני קנייה כך שאודה לעזרה מפורטת ומהירה.
הסמסונג היא הטלויזיה הכי משתלמת שיש כל הטלויזיות האחרות עולות הרבה כסף ואומנם רואים בהם יותר טוב אבל לא משתלם להוציא כל כך הרבה כסף על טלויזיות שיראו בהם יותר טוב כי זה לא משמעותי כל כך.
ובסך הכל הסמסונג Q9 היא טלויזיה מצויינת.
ובסך הכל הסמסונג Q9 היא טלויזיה מצויינת.
מה ביחס לפנאסוניק HT50PV70 (דור 10) ?uknowmy כתב:הסמסונג היא הטלויזיה הכי משתלמת שיש כל הטלויזיות האחרות עולות הרבה כסף ואומנם רואים בהם יותר טוב אבל לא משתלם להוציא כל כך הרבה כסף על טלויזיות שיראו בהם יותר טוב כי זה לא משמעותי כל כך.
ובסך הכל הסמסונג Q9 היא טלויזיה מצויינת....
אפשר להוציא אותה במחיר לא רחוק מהסמסונג, קצת יותר יקרה.
אגב, מהניסיון שלי מצפייה בחנויות בסמסונג הנ"ל,
תמיד מסביב לכתוביות, מסביב לדמויות, מסביב לעצמים יש מעיין גרעיניות מאוד ברורה לעין שכזאת...
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היתה לי את אותה "התלבטות".
בחרתי בפיוניר 507 וזו הבחירה האולטמטיבית!
(אבל זו לא חוכמה כי מראש הייתי נעול על הפיוניר)
הסמסונג נותנת מענה נפלא ליחס המחיר שלה. אם ללכת על זולה אז עדיף את הסמסונג.
בהשוואה (לא מקצועית) שעשיתי הסמסונג נותנת את התמונה הטובה ביותר לסדרת המחיר שלה.
שוב אני ממליץ על הפיוניר, השאלה אם קיימים עוד מסכים מהדגם שקניתי, 507, כי זה היה סוף דגם ולכן המחיר היה אטרקטיבי.
בפלסמות אין על פיוניר! הכול שאלה של תקציב
בחרתי בפיוניר 507 וזו הבחירה האולטמטיבית!
(אבל זו לא חוכמה כי מראש הייתי נעול על הפיוניר)
הסמסונג נותנת מענה נפלא ליחס המחיר שלה. אם ללכת על זולה אז עדיף את הסמסונג.
בהשוואה (לא מקצועית) שעשיתי הסמסונג נותנת את התמונה הטובה ביותר לסדרת המחיר שלה.
שוב אני ממליץ על הפיוניר, השאלה אם קיימים עוד מסכים מהדגם שקניתי, 507, כי זה היה סוף דגם ולכן המחיר היה אטרקטיבי.
בפלסמות אין על פיוניר! הכול שאלה של תקציב
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
מסכים ומחזק את דבריו של פאזה
רכשתי את ה- 507 לפני חודש במחיר מדהים (סוף דגם) מחיר ומכשיר שבמהלך החודשים בהם בדקתי את כל המסכים רק יכולתי לחלום על ה- 507 מפאת המחיר היקר שלה במהלך כל שנת הדגם למעט החודש האחרון בו היא הוזלה באופו משמעותי.
בקיצור מסך מדהים מי שיש לו את הכסף שילך לראות את ה- 508 המסך הכי מדהים שנראה וקיים כיום בשוק לידו הפנסוניק והסמסונג הן פשוט בדיחה אבל שוב המחיר הוא כ- 30-32 אלפי ש"ח,
בהצלחה
רכשתי את ה- 507 לפני חודש במחיר מדהים (סוף דגם) מחיר ומכשיר שבמהלך החודשים בהם בדקתי את כל המסכים רק יכולתי לחלום על ה- 507 מפאת המחיר היקר שלה במהלך כל שנת הדגם למעט החודש האחרון בו היא הוזלה באופו משמעותי.
בקיצור מסך מדהים מי שיש לו את הכסף שילך לראות את ה- 508 המסך הכי מדהים שנראה וקיים כיום בשוק לידו הפנסוניק והסמסונג הן פשוט בדיחה אבל שוב המחיר הוא כ- 30-32 אלפי ש"ח,
בהצלחה