מה קורה עם קבציי MKV ?
יש כמה מדריכים מושקעים של ידידי , חבר הפורום לשעבר HAGI שמצא שיטה מאוד פשוטה להמיר קבצי MKV לפורמט שה-4000 מצליח לקרוא , אם אני לא טועה זה היה MPEG2 .
shahar07 כתב:האם נמצא כבר כלי שממיר אותם לקבצים אחרים כגון AVI או משהו דומה
שגם אלו שיש להם TVIX4000 יוכלו לראות ?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
boloni,
חשוב לציין שזה לא עבד באופן אבסלוטי על כל סוגי הקבצים, אבל בהחלט שווה ניסיון.
חשוב לציין שזה לא עבד באופן אבסלוטי על כל סוגי הקבצים, אבל בהחלט שווה ניסיון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
שחר, תעשה חיפוש בפורום עם המילה: videora
שים לב שהתהליך מוריד את הפסקול לסטריאו.
שים לב שהתהליך מוריד את הפסקול לסטריאו.
תעשה חיפוש על ההודעות שלי. המרת MKV ל DIVX HD PRO AVI- כולל דוגמיות.shahar07 כתב:בלי הסאונד האמיתי זה לא שווה...
איכות מטמטמת.
ממוצע המרה של סרט ב720P כ40 דקות בכפול ליבה. ואילו 1080P כשעה ורבע.
אה כן כולל פס הקול המקורי AC3 או DTS..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dizingof, אני עוד לא ראיתי אחד שעקב אחר ההוראות שלך ודיווח שהוא הצליח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שי,
אני מסכים ש dizingof באמת ובתמים מנסה לעזור, אני לא שולל זאת. אך אם תנסה לעקוב אחר הודעות החברים שניסו לבצע את מה מה ש dizingof מסביר, אתה תראה שכולם נתקלו בתקלות שונות אשר לא זכו למענה.
אני מסכים ש dizingof באמת ובתמים מנסה לעזור, אני לא שולל זאת. אך אם תנסה לעקוב אחר הודעות החברים שניסו לבצע את מה מה ש dizingof מסביר, אתה תראה שכולם נתקלו בתקלות שונות אשר לא זכו למענה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
זיו,
יכול מאוד להיות שחלק מן העצות של חלק מחברי הפורום אינן מדוייקות ב 100% ולעיתים הרבה פחות אבל אלו שכן מוכנים לשבת ולהקדיש מזמנם בניסיון לעזור לאחרים אינם צריכים להרגיש שהם לא מספיק טובים בשביל דפי הפורום הזה.
בקיצור לא אעשה מזה מסע צלב אבל כל עוד אנשים עושים משהו מתוך רצון לעזור זה כבר
אצלי בספר ולא משנה אם הם ספצים או חברה צעירים שהחלו להתעניין בנושא.
יכול מאוד להיות שחלק מן העצות של חלק מחברי הפורום אינן מדוייקות ב 100% ולעיתים הרבה פחות אבל אלו שכן מוכנים לשבת ולהקדיש מזמנם בניסיון לעזור לאחרים אינם צריכים להרגיש שהם לא מספיק טובים בשביל דפי הפורום הזה.
בקיצור לא אעשה מזה מסע צלב אבל כל עוד אנשים עושים משהו מתוך רצון לעזור זה כבר
שי,
אני לא חושב שזיו אמר שדיזינגוף לא ספצ,
הוא פשוט ציין את העובדה שמי שניסה להשתמש בתוכנה וניתקל בבעיה - לא זכה למענה...
אם תשים לב, רוב הנושאים שעולים בפורום - יש חברים שמשתדלים לתת פיתרון, וכאשר אין, פשוט אומרים - עד כאן מגיע היכולת שלי לעזור.
זיו פשוט טען שהכלים שהוצעו נוסו על ידי משתמשים בפורום (כמוני לדוגמא) וכאשר הם ניתקלו בבעיה והעלו את הבעיה בפוסט המתאים, הם לא זכו לתגובה...
בגל מקרה כל רעיון תמיד מתקבל בברכה.
אני פתרתי את הבעיה של המרת MKV בצורה מאוד פשוטה - קניתי את ה 4100
גיא
אני לא חושב שזיו אמר שדיזינגוף לא ספצ,
הוא פשוט ציין את העובדה שמי שניסה להשתמש בתוכנה וניתקל בבעיה - לא זכה למענה...
אם תשים לב, רוב הנושאים שעולים בפורום - יש חברים שמשתדלים לתת פיתרון, וכאשר אין, פשוט אומרים - עד כאן מגיע היכולת שלי לעזור.
זיו פשוט טען שהכלים שהוצעו נוסו על ידי משתמשים בפורום (כמוני לדוגמא) וכאשר הם ניתקלו בבעיה והעלו את הבעיה בפוסט המתאים, הם לא זכו לתגובה...
בגל מקרה כל רעיון תמיד מתקבל בברכה.
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מסכים בהחלט. אני כמובן בעד חברי פורום שתורמים, אך התהליך שהעלה החבר dizingof פשוט לא מצליח להשתחזר על ידי אף אחד מחברי הפורום (לפחות אף אחד לא רשם שהוא הצליח, כולם דיווחו על תקלות שונות), לכן אני לא מחשיב דרך זאת כפתרון.Shayosef כתב:יכול מאוד להיות שחלק מן העצות של חלק מחברי הפורום אינן מדוייקות ב 100% ולעיתים הרבה פחות אבל אלו שכן מוכנים לשבת ולהקדיש מזמנם בניסיון לעזור לאחרים אינם צריכים להרגיש שהם לא מספיק טובים בשביל דפי הפורום הזה....
לדעתי, הפשטות שקיימת בתוכנה Videora Xbox 360 Converter (פשוט לגרור מספר קבצי וידאו וללחוץ convert) מחפה על ה downgrade של פס הקול לסטריאו. בנוסף, כל חבר פורום שהשתמש בתוכנה הצליח להשתמש בה בהצלחה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ח'ברה אני מסכים ושמח שאתם מנסים לשמור על רמה גבוהה בפורום הזה אבל לפעמים ליווי משתמש בבעיהו מתחילה ועד סופה או עד קצה יכולת העוזר אינן מתבצעות "לפי הספר" וחלק מן האנשים כנראה לא אוהבים/יודעים לומר "לא יודע" שהרגע מגיע..אבל כל עוד הדברים נעשים ברוח טובה ודפי הפורום מתמלאים גם בפרטים שהם אינם נכונים אז גם ניתן להשתמש בשיטת האלימנציה ולפחות לא לנסות אותם.
הכוונה שלי היא שפורום הוא החלפת דעות ולעיתים (רבות) הדעות אינן נכונות או מדוייקות אבל אם תהיה אווירה שכל משתמש חייב לדעת את הנושא על בוריו כל פעם שיחוש שהוא רוצה לעזור זה קצת יאבד את הרוח של הפורום ורק אלו עם הלגיטימצה יעזרו 24/7 ולעיתים להם אין זמן.
צריכים אולי לבקש שוב ממשתמשים שבמידה והם אינם בטוחים או סגורים על עצמם שישתדלו לציין בתחילת הכתיבה כי הם אינם בטוחים ב 100% אבל לתת הרגשה שאם אתה לא יודע ללוות את מבקשי העזרה מ א' ועד ת' אז אל תבזבז לנו דפי פורום היא אינה במקום
שתהיה אחלה שבת
הכוונה שלי היא שפורום הוא החלפת דעות ולעיתים (רבות) הדעות אינן נכונות או מדוייקות אבל אם תהיה אווירה שכל משתמש חייב לדעת את הנושא על בוריו כל פעם שיחוש שהוא רוצה לעזור זה קצת יאבד את הרוח של הפורום ורק אלו עם הלגיטימצה יעזרו 24/7 ולעיתים להם אין זמן.
צריכים אולי לבקש שוב ממשתמשים שבמידה והם אינם בטוחים או סגורים על עצמם שישתדלו לציין בתחילת הכתיבה כי הם אינם בטוחים ב 100% אבל לתת הרגשה שאם אתה לא יודע ללוות את מבקשי העזרה מ א' ועד ת' אז אל תבזבז לנו דפי פורום היא אינה במקום
שתהיה אחלה שבת
שי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זיו ידידי אתה עושה סלט ...ziv_r כתב:מסכים בהחלט. אני כמובן בעד חברי פורום שתורמים, אך התהליך שהעלה החבר dizingof פשוט לא מצליח להשתחזר על ידי אף אחד מחברי הפורום (לפחות אף אחד לא רשם שהוא הצליח, כולם דיווחו על תקלות שונות), לכן אני לא מחשיב דרך זאת כפתרון.Shayosef כתב:יכול מאוד להיות שחלק מן העצות של חלק מחברי הפורום אינן מדוייקות ב 100% ולעיתים הרבה פחות אבל אלו שכן מוכנים לשבת ולהקדיש מזמנם בניסיון לעזור לאחרים אינם צריכים להרגיש שהם לא מספיק טובים בשביל דפי הפורום הזה....
לדעתי, הפשטות שקיימת בתוכנה Videora Xbox 360 Converter (פשוט לגרור מספר קבצי וידאו וללחוץ convert) מחפה על ה downgrade של פס הקול לסטריאו. בנוסף, כל חבר פורום שהשתמש בתוכנה הצליח להשתמש בה בהצלחה....
היו לי 2 פוסטים מרכזיים.. אחד המרת MKV ל AVI כולל פס הקול המקורי ,עבור מכשירים שאינם ה4100 כפי שלי יש והתוצאה מטמטמת. שמתי גם לינקים לדוגמיות ב720P ו1080P.
נכון ביקשת שאכין מדריך עם תמונות וכו.. אבל הרושם מהפוסטים ומהדואר שקיבלתי הוריד לי את החשק.
חברים אני לא עובד בשביל אף אחד וטון הדברים צריך להיות בהתאם..
אני הראיתי את הדרך והיא אכן פשוטה.. ואף הזכרתי תוכנה להדיוטות מאד ידידותית שנקרת WINAVI 8.
אגב בעלי הפורום עדיין מוזמנים להשקיע במדריך 1-2-3 מפורט עם תמונות .
והפוסט השני עבור אלו שכן מחזיקים 4100 (עוד לפני שהקושחה האחרונה איפשרה ניגון MKV) לשינוי הקונטיינר בלבד מ MKV ל MP4 בדקות בודדות לא שעות - אלא שהתוכנה המבצעת אכן הייתה בעייתית למרות שרשמתי בסיגנון של 1,2,3 את התהליך הנכון לביצוע המשימה מבלי שהתוכנה נתקעת.
במקרה הזה אכן היו חברים שלא הצליחו ומייד הרגישו צורך לרשום פוסטים בסגנון "מגיע לי יותר" חח
בכלל יש לי הרגשה שבלי "מדריך עם תמונות" אך אחד לא מתאמץ ללמוד קצת לבד
אוקיי להלן שוב השיטה שאני אישית מבצע ,בצורה פשוטה ומהירה ועם איכות שלא נופלת מהמקור:
התוכנות להתקנה במחשב הנדרשות:
1. MKVTOOLS להפרדת פס הקול מקובץ ה MKV.
2. DIVX HD PRO החדש. להורדה מאתר www.divx.com חינם לשבועיים..
(אל תתקין את הקודק החינמי הרגיל אלא את DIVX HD PRO בלבד )
3.תוכנת ההמרה VIRTUALDUBMOD - חינמית.
http://superb-west.dl.sourceforge.net/s ... lusive.zip
השלבים:
1. הפרד את פס הקול מקובץ הMKV שלך : AC3 או DTS עם MKVEXTRACT.
2. הרץ את VIRTUALDUBMOD - גש ל FILE --> OPEN VIDEO FILE
בחר את ה MKV שלך. ולפני שאתה לוחץ על OPEN למטה ב-USE AVISYNTH TEMPLATE בחר תמיד ב DIRECTSHOWSOURCE.
גש ללשונית STREAMS סמן את הפס קול הקיים והקש DISABLE ואז בחר את פס הקול שהפרדת משלב 1 והקש ADD.
גש ללשונית VIDEO--> COMPRESSION
בחר ב DIVX 6.6.1 - 2 LOGICAL CPU'S
ואז מצד ימין על CONFIGURE - כאן נבחר את שיטת ההמרה המתאימה לנו.. במקרה שלנו בחר בפרופיל -> 1080HD MODE (מנסיון זה הפרופיל-עבודה הכי מתאים להמרה איכותית מאד ולא על חשבון גודל הקובץ).
באפשרות הבחירה של ה BITRATE - שוב מניסיון, כתוב את הBITRATE של הסרט המקורי שלך. (שימוש בתוכנה חינמית שנקראת MEDIAINFO יספק לך את המידע מה הBITRATE של ה MKV שלך).
בלשונית הCODEC סמן את ENHANCED MULTITHREADING אם המחשב שלך הוא כפול ליבה - להאצה משמעותית בזמן ההמרה.
הקש פעמיים OK וגש ללשונית FILE--< SAVE AS
רשום שם קובץ חדש בחר למטה בFAST RECOMRESS ותן לתוכנה לעבוד.
אצלי סרט 1080P במחשב כפול ליבה 2 GHZ לוקח כשעה ו10 דקות.
ל720P (שהם רוב התכנים ברשת) בפחות מ40 דקות.
זהו. מקווה שתהנו. (אישית אני מחכה לדור השלישי שאחרי ה4100)
אגב... התוצאה המתקבלת הוא קובץ AVI עם פס הקול המקורי AC3 או DTS...
לנגנים (כמו שלי) שלא יכולים לקרוא AVI הגדול מ2 ג'יגה שנו את הסיומת ל WMV וראה איזה פלא עובד מצוין.
רות סוף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין כאן שום סלט, כל חברי הפורום אשר ניסו לעקוב אחר ההוראות שלך נכשלו.
יש אפילו בשרשורים שפתחת הודעות של חברים אשר פנו אליך עם תקלות שהם נתקלו לא זכו למענה.
ייתכן והתהליך שאתה מתאר באמת עובד, אני לא אומר שלא, אך אף אחד חוץ ממך לא מצליח לשחזר אותו.
יש אפילו בשרשורים שפתחת הודעות של חברים אשר פנו אליך עם תקלות שהם נתקלו לא זכו למענה.
ייתכן והתהליך שאתה מתאר באמת עובד, אני לא אומר שלא, אך אף אחד חוץ ממך לא מצליח לשחזר אותו.
I REST MY CASE.ziv_r כתב:אין כאן שום סלט, כל חברי הפורום אשר ניסו לעקוב אחר ההוראות שלך נכשלו.
ייתכן והתהליך שאתה מתאר באמת עובד, אני לא אומר שלא, אך אף אחד חוץ ממך לא מצליח לשחזר אותו....
אתה עצמך טרחת פעם לנסות?
אתה מטמיע את הגישה של "מגיע לי פה יותר".. - אני הראיתי את הדרך הכי טוב שאני יודע - אתה רצית ממני "מדריך עם תמונות" ולא קיבלת - כבעל הפורום למה שלא תיקח את זה על עצמך ותכין "מדריך עם תמונות" - אני מוותר לך על הקרדיט..
ולגבי השירשורים ..אני לא יכול לעזור לאנשים שלא מצליחים להתקין תוכנה פשוטה.. וכתוצאה מזה לא "מצליח להם" ... זה מעבר לכישורי העזרה והזמן שלי.
שבת שלום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
חברים, נא לצנן את ההתלהבות.
ברור שאף אחד כאן לא עובד בשביל אף אחד אחר, ואין כל דרישה כזו.
הרי יש באתר לא מעט אנשים שמעוניינים בניגון MKV על נגנים מבוססי 8620. מישהו יכול לנסות את הפרוצדורה?
אם יש לנו כמה אנשים שזה מצליח להם, אז סגרנו את העניין.
ברור שאף אחד כאן לא עובד בשביל אף אחד אחר, ואין כל דרישה כזו.
הרי יש באתר לא מעט אנשים שמעוניינים בניגון MKV על נגנים מבוססי 8620. מישהו יכול לנסות את הפרוצדורה?
אם יש לנו כמה אנשים שזה מצליח להם, אז סגרנו את העניין.