התלבטתי קשות בין LG OLED 55 בדגם תקציבי שנקרא OLED55CS4 או משהו כזה, זה C4 עם קצת פחות עוצמת תאורה, שלחדר שינה זה אמור להיות סבבה. מעבד כמו של הC4 , מסך EVO.
זה מסך שקיים בארץ רק בגודל 55 ובגודל 65. המחיר של ה65 גם מאוד אקרטיבי.
לי יצא אותו מחיר של C7K 55... אחרי משא ומתן עם כמה חנויות.
לא הצלחתי לראות אותו בחנות, כן ראיתי B5, שנראתה בסדר סה"כ.
הבנתי שעכשיו יש גם כבר CS5.
המסך הראשון הגיע תקול.
שני מתקינים שניסו לדחוף הרחבת אחריות גם אחרי שהמסך תקול מהקופסא. בושה.
ניסו גם לדחוף זרוע. הסברתי 500 פעם שאני לא צריך זרוע ורוצה מתקן הכי צמוד, זה על המעבר בחדר שינה. בושה.
שמו על הקיר. ביקשתי שיסדרו זווית. אמרו שאי אפשר. רק בזרוע. בושה. אז פתחו את הטלויזיה שהתגלתה כתקולה אחרי שהאשימו את החשמל בהתחלה...
שירות לקוחות וכו, תיאום התקנה 2 - מגיע טכנאי ומתקין, שואלים איפה הטלוזייה. אמרתי להם שיחפשו אותה (אצלם). אחרי שיחה שלהם עם המוקד, נפתר העניין.
הטלויזיה החדשה יצאה מהרכב, הטכנאי/מתקין טען שהמתקן צמוד קיר נמוך מדי. אמר שזה כבר מותקן ואי אפשר להזיז - לא מקצועי ולא שירותי. הוא כן שם את הטלוזיה בגובה גבוה יותר ללא הזזה של המתקן וסידר זוית מצויינת עם שימוש בספייספרים הפשוטים שהגיעו עם המתקן צמוד קיר. מזל שהוא היה.
העיקר ש LG מתהדרים בהתקנה מקצועית ובלה בלה בלה.
כמובן שגם הוא ניסה לדחוף הרחבת אחריות, אחרי שהבנתי שמסך סדרה G וסדרת C וסדרה CS בגודל 55 ואולי גם 65 כולם משלמים אותה אחריות, שזה שליש ממחיר המסך הספציפי הזה, ירדתי מזה. ידפק ? נחפש שנאי בזול, לא יהיה - נזרוק לפח.
נדמה לי שהטכנאי לא ביטל את כל המצבי חסכון באנרגיה. זה גרם לטלויזיה לעלות כל פעם מחדש. חפרתי וגיליתי שצריך לשנות משהו... ואז הטלויזיה עולה תוך שנייה. במחשבה שנייה - אולי אם לא צופים לעיתים קרובות, שווה לחזור לזה, תוהה אם זה יעזור לבעית השנאים הארורים של LG שחוגגת כבר כמה שנים ומסתבר שכנראה עדיין לא שנפתרה.
הצבעים - FILM MAKERMODE לא ניתן לצפייה. דהוי, חום ולא בהיר. כן רואים יותר פירוט בשחור, ממש רואים רמות עומק של שחור, אבל כל השאר על הפנים, אדום פשוט לא אדום. הבנתי שזה גם המצב בC4 הרגילה פחות או יותר, די צוחקים על זה בכמה מקומות ברשת. המצב הרגיל עושה עבודה מצויינת אבל יש קצת פחות פירוט של השחור.
יש עוד עדכון שרוצה להידחף, צריך לבדוק אולי זה מסדר משהו, קצת בספק כי זה לא דגם סופר חדש...
סה"כ השחורים מצויינים, אבל הצבעים שונים לעומת הTCL, כנראה שה QD של ה C8K בסלון פשוט מייצר צבעים שונים, לתחושתי הם יותר "חיים" בTCL.
הממשק מאכזב אחרי שמתרגלים לTCL GOOGLE TV. עתיק.
השלט - העכבר אוויר, היה לי כזה כבר ב2014 בסמסונג... לא ברור מה ההתלהבות. GOOGLE מדגימים יפה למה כשעושים ממשק טוב לא צריך את השטויות האלה. בנוסף בשלט יש בו מספרים, והמיקום של הכפתורי ווליום לא להיט.
והשלט של ה C8K גאוני עם התאורה האחורית שנדלקת בהזזה שלו. חושב שיש את זה גם בC7K. לחדר שינה זה MUST !! להבנתי לא קיים בLG בכלל...
שורה תחתונה - אולי היה אפשר לקחת C7K ולקבל אמינות טובה יותר, צבעים יותר חיים על חשבון השחורים או לקחת C6K ולחסוך עוד 1000 שח.
סיכום LGOLED 55 אחרי חודשיים
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מסך מצויין, תתחדש ותהנה.
לגבי השירות בארץ, 95% מהפעמים בכל נושא שהוא, פשוט ***.
לגבי השירות בארץ, 95% מהפעמים בכל נושא שהוא, פשוט ***.