ציוד פרטי
-
YoniZelman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם ותודה מראש על הזמן שלכם,
אני כרגע נמצא בפרטנר ומשלם על הציוד שלהם (ראוטר, מגדיל טווח 2 מחיר של 25) הראוטר כלול בחבילה של 1000/100 במחיר של 104 שקל לשנה וחצי. אני חשבתי לעבור לציוד פרטי ולנסות להוזיל את המחיר. חשבתי להחליף את הציוד ב-3 משים x50, אך לא בטוח שיעמדו בעומס. כמו כן, אצטרך להשיג ממיר - ONT box.
אשמח לשמוע את דעתכם לפי שאעשה זאת.
אני כרגע נמצא בפרטנר ומשלם על הציוד שלהם (ראוטר, מגדיל טווח 2 מחיר של 25) הראוטר כלול בחבילה של 1000/100 במחיר של 104 שקל לשנה וחצי. אני חשבתי לעבור לציוד פרטי ולנסות להוזיל את המחיר. חשבתי להחליף את הציוד ב-3 משים x50, אך לא בטוח שיעמדו בעומס. כמו כן, אצטרך להשיג ממיר - ONT box.
אשמח לשמוע את דעתכם לפי שאעשה זאת.
אם תעבור להוט, תחסוך 45 שח במקום 25...
היות ולא שיתפתי מה ה "עומס" המיוחד אצלך, והמהירות היא סטנדרטית, אין שום סיבה שכל ציוד שתבחר לא יתן מענה.
תשקול כבר להערך למהירות עתידית של 2.5 עם הנתב והמתאם (פורט רשת מתאים)
היות ולא שיתפתי מה ה "עומס" המיוחד אצלך, והמהירות היא סטנדרטית, אין שום סיבה שכל ציוד שתבחר לא יתן מענה.
תשקול כבר להערך למהירות עתידית של 2.5 עם הנתב והמתאם (פורט רשת מתאים)
-
YoniZelman
- חבר שרק התחיל

יש לי כ-20 מכשירים שמוחברים. לא הצלחתי להוציא שום מידע מפרטנר על העומס שיש והשרת שלהם לא מראה שום מידע על כך.
האם בכלל יש צורך במיהרות כזו?
מה החבילות בהוט? הבנתי שהם לא אמינים בכלל. אני על תשתית של בזק
תודה רבה על המענה והעזרה
האם בכלל יש צורך במיהרות כזו?
מה החבילות בהוט? הבנתי שהם לא אמינים בכלל. אני על תשתית של בזק
תודה רבה על המענה והעזרה
נערך לאחרונה על ידי YoniZelman ב 13/04/2026 20:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממש לא... צודק. אבל בעתיד - לך תדע..
כל הספקיות עם אותן חבילות פחות או יותר.
תשאר עם מה שיש. אבל... רצוי תשתית סיב IBC של הוט בבניין. אולי לא יסכימו להשתמש בסיב אחר, למרות שהחוק מחייב.
.
כל הספקיות עם אותן חבילות פחות או יותר.
תשאר עם מה שיש. אבל... רצוי תשתית סיב IBC של הוט בבניין. אולי לא יסכימו להשתמש בסיב אחר, למרות שהחוק מחייב.
.
-
YoniZelman
- חבר שרק התחיל

הבנתי, אז אני מאמין שאצליח להוריד את המחיר. מש ללא ראוטר או בתפקיד ראוטר יתפקד טוב? מה תכלס יוצר את העומס?
האם בכלל שווה לעבור לציוד אישי במקום שכור שהוא 25 ש״ח ל-3 פריטים?
האם בכלל שווה לעבור לציוד אישי במקום שכור שהוא 25 ש״ח ל-3 פריטים?
כן, תמיד שווה. ועם החברה הזולה ביותר.
את העומס יוצר סוג השימוש, לא בהכרח כמות המכשירים. למשל, אם 2-3 מחשבים מורידים/משתפים קבצים מהאינטרנט, זה עומס גדול מ18 מפסקי תאורה של בית חכם..
את העומס יוצר סוג השימוש, לא בהכרח כמות המכשירים. למשל, אם 2-3 מחשבים מורידים/משתפים קבצים מהאינטרנט, זה עומס גדול מ18 מפסקי תאורה של בית חכם..
-
YoniZelman
- חבר שרק התחיל

חחח, אין שום דרך להוציא את פיק שימוש? יש לי 3 מחשבים, 2 טלויזיות וכ-8 פלאפונים אז קשה לי לומר כמה זה בפועל
תרגע, אם היום תקין , גם אח''כ הכל יהיה בסדר ... ניתן להגביל מהירות עפ הצורך גם ברמת מחשב או גם ב נתב, או לשדרג חבילה לפי הצורך ...
מתאם כנראה ממילא תקנה ל 2.5 ג'יגה(goFiber אם הספקית לא תתן חינם) , ונתב -לשיקולך.
מתאם כנראה ממילא תקנה ל 2.5 ג'יגה(goFiber אם הספקית לא תתן חינם) , ונתב -לשיקולך.
-
YoniZelman
- חבר שרק התחיל

מסכים, אבל במידה ואני מגיע רק ל-600 למשל במקסימום שימוש, אין סיבה שאשלם על חבילה של 1000 - חבילה של 1000 הראוטר כלול בפנים כך שאין תשלום עליו בכל מקרה.
בקנייה עצמית, זה לקנות מתאם, ומשים (עוד לא הבנתי אם בכלל זה יעמוד בעומסים ללא נתב).
תודה על העזרה.
בקנייה עצמית, זה לקנות מתאם, ומשים (עוד לא הבנתי אם בכלל זה יעמוד בעומסים ללא נתב).
תודה על העזרה.
אם תקח חבילה של 600 ותחסוך 55 ש"ח...
אין דבר כזה "כלול" בהוט. לא תקח, יורידו לך 40 ש"ח
ולא הבנת , צריך לקנות גם וגם, מתאם ונתב.
..
אין דבר כזה "כלול" בהוט. לא תקח, יורידו לך 40 ש"ח
ולא הבנת , צריך לקנות גם וגם, מתאם ונתב.
..
-
YoniZelman
- חבר שרק התחיל

הכוונה שלי הייתה מש במקום נתב.
מעניין שהוט יש את זה ובפרטנר לא -.-
מעניין שהוט יש את זה ובפרטנר לא -.-