שרשור תגובות: Govee TV Backlight 3 Pro - כשהקיר מתחיל לנשום
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
אחלה כתבה, מסכים עם כל מה שכתבת.
לי יש את הגרסה הרגילה (לא את הפרו) וזה נותן אחלה תוספת לסרטים.
בחלק אני מפעיל רק צבע אחיד אור לבן חם (כמו בסרטי דרמה) ובסרטי פעולה אני מפעיל מצב דינמי.
כתבת:
הפתרון שמצאתי הוא להוריד את עוצמת התאורה בחלק התחתון של הלד ואז פחות יוצר החזרים (גם לא עובד 100 אחוז).
חסרון שמצאתי, הקישורית של הWIFI לפעמים מתנתקת מעצמה ואז צריך לעבוד רק עם BT.
עוד חסרון זה הצל שהלדים עושים על הקיר כי הגוף של המצלמה מסתיר אותם.
לי יש את הגרסה הרגילה (לא את הפרו) וזה נותן אחלה תוספת לסרטים.
בחלק אני מפעיל רק צבע אחיד אור לבן חם (כמו בסרטי דרמה) ובסרטי פעולה אני מפעיל מצב דינמי.
כתבת:
האמת שמתרגלים וכמעט לא מפריע בעין.המצלמה, קומפקטית, בנויה היטב, אבל אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה. זה לא רכיב שמנסה להיעלם....
מסכים לגמרי.הממשק עמוס. לא תמיד ברור איפה כל דבר נמצא, ויש לא מעט תפריטים ותתי תפריטים ותתי תתי. תפריטים שדורשים הסתגלות....
זה כל כך נכון, יש לי מזנון לבן (וסנטר מבריק) שמחזיר תאורה למסך והמצלמה מפרשת את זה כצבע אחר ונכנסת ללופ והצבעים לא נשארים נאמנים למה שהטלוויזיה מציגה, זה מבאס וזה החסרון במצלמה בניגוד ל hub עם חיבור HDMI.מעבר לכך, גם השתקפויות על המסך עצמו משחקות תפקיד. תאורה חיצונית, חלונות, או מקורות אור אחרים שמוחזרים מהפאנל יכולים להיקלט על ידי המצלמה וליצור סטיות בצבעים. במקרה שלי חלק מהמזנון מתחת לשולחן הוא מעץ אלון, וההחזרים למסך בתאורה ספציפית חזקים מה שמבלבל את המערכת וגורם לצבעים מפס הלדים התחתון לשדר צהוב חם.
כדי להגיע לתוצאה אופטימלית, המערכת למעשה “דורשת” אזור יחסית סטרילי סביב המסך – נקי מהפרעות ויזואליות, עם מינימום השתקפויות. זה לא תנאי חובה, אבל ככל שהסביבה מבוקרת יותר, כך הדיוק של התאורה משתפר באופן מורגש....
הפתרון שמצאתי הוא להוריד את עוצמת התאורה בחלק התחתון של הלד ואז פחות יוצר החזרים (גם לא עובד 100 אחוז).
חסרון שמצאתי, הקישורית של הWIFI לפעמים מתנתקת מעצמה ואז צריך לעבוד רק עם BT.
עוד חסרון זה הצל שהלדים עושים על הקיר כי הגוף של המצלמה מסתיר אותם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
בזמנו התקנתי פתרון דומה עם ה-Fancy Sync Box, שהיה אמנם יפה ומאוד גמיש, אבל עם החסרונות של צבירת אבק עם הזמן, הדבק נוטה להתנתק מהגב של המסך והם גם יוצרים עומס מיותר של כבלים.
המצב האידיאלי הוא שהתאורה תהיה מוטמעת ישירות בתוך המסך. הגיע הזמן שיותר יצרנים יאמצו את הקונספט של תאורת רקע מובנית, בדיוק כמו בסדרת ה-Ambilight של Philips.
המצב האידיאלי הוא שהתאורה תהיה מוטמעת ישירות בתוך המסך. הגיע הזמן שיותר יצרנים יאמצו את הקונספט של תאורת רקע מובנית, בדיוק כמו בסדרת ה-Ambilight של Philips.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על הסקירה המושקעת.
שקלתי את המוצר הזה אבל גם לי מפריעה המצלמה הבולטת ובנוסף המגבלה על גודל המסך (אם אני זוכר נכון יש גרסה שתומכת עד 85 אינץ' ואני זומם מתישהוא לקנות טלויזיה 98 ולהיפטר מהמקרן...)
יש להם מוצר שנקרא SYNC Box שלא דורש מצלמה (גם מוגבל ל 85) אבל הוא עובד רק עם מקורות חיצוניים שמחוברים אליו (כמו סטרימר וקונסולה) ולא עובד עם האפליקציות המובנות במסך.
שקלתי את המוצר הזה אבל גם לי מפריעה המצלמה הבולטת ובנוסף המגבלה על גודל המסך (אם אני זוכר נכון יש גרסה שתומכת עד 85 אינץ' ואני זומם מתישהוא לקנות טלויזיה 98 ולהיפטר מהמקרן...)
יש להם מוצר שנקרא SYNC Box שלא דורש מצלמה (גם מוגבל ל 85) אבל הוא עובד רק עם מקורות חיצוניים שמחוברים אליו (כמו סטרימר וקונסולה) ולא עובד עם האפליקציות המובנות במסך.