שרשור תגובות: Govee TV Backlight 3 Pro - כשהקיר מתחיל לנשום

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
AvivMustaky
סמל אישי של משתמש
כתב
כתב
תגובות: 718
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=106578

זה מתחיל כאפקט תאורה, ונגמר כחוויית צפייה אחרת לגמרי

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #2 

אחלה כתבה, מסכים עם כל מה שכתבת.
לי יש את הגרסה הרגילה (לא את הפרו) וזה נותן אחלה תוספת לסרטים.
בחלק אני מפעיל רק צבע אחיד אור לבן חם (כמו בסרטי דרמה) ובסרטי פעולה אני מפעיל מצב דינמי.

כתבת:
המצלמה, קומפקטית, בנויה היטב, אבל אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה. זה לא רכיב שמנסה להיעלם.
...
האמת שמתרגלים וכמעט לא מפריע בעין.
הממשק עמוס. לא תמיד ברור איפה כל דבר נמצא, ויש לא מעט תפריטים ותתי תפריטים ותתי תתי. תפריטים שדורשים הסתגלות.
...
מסכים לגמרי.
מעבר לכך, גם השתקפויות על המסך עצמו משחקות תפקיד. תאורה חיצונית, חלונות, או מקורות אור אחרים שמוחזרים מהפאנל יכולים להיקלט על ידי המצלמה וליצור סטיות בצבעים. במקרה שלי חלק מהמזנון מתחת לשולחן הוא מעץ אלון, וההחזרים למסך בתאורה ספציפית חזקים מה שמבלבל את המערכת וגורם לצבעים מפס הלדים התחתון לשדר צהוב חם.
כדי להגיע לתוצאה אופטימלית, המערכת למעשה “דורשת” אזור יחסית סטרילי סביב המסך – נקי מהפרעות ויזואליות, עם מינימום השתקפויות. זה לא תנאי חובה, אבל ככל שהסביבה מבוקרת יותר, כך הדיוק של התאורה משתפר באופן מורגש.
...
זה כל כך נכון, יש לי מזנון לבן (וסנטר מבריק) שמחזיר תאורה למסך והמצלמה מפרשת את זה כצבע אחר ונכנסת ללופ והצבעים לא נשארים נאמנים למה שהטלוויזיה מציגה, זה מבאס וזה החסרון במצלמה בניגוד ל hub עם חיבור HDMI.

הפתרון שמצאתי הוא להוריד את עוצמת התאורה בחלק התחתון של הלד ואז פחות יוצר החזרים (גם לא עובד 100 אחוז).

חסרון שמצאתי, הקישורית של הWIFI לפעמים מתנתקת מעצמה ואז צריך לעבוד רק עם BT.
עוד חסרון זה הצל שהלדים עושים על הקיר כי הגוף של המצלמה מסתיר אותם.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46322
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #3 

בזמנו התקנתי פתרון דומה עם ה-Fancy Sync Box, שהיה אמנם יפה ומאוד גמיש, אבל עם החסרונות של צבירת אבק עם הזמן, הדבק נוטה להתנתק מהגב של המסך והם גם יוצרים עומס מיותר של כבלים.

המצב האידיאלי הוא שהתאורה תהיה מוטמעת ישירות בתוך המסך. הגיע הזמן שיותר יצרנים יאמצו את הקונספט של תאורת רקע מובנית, בדיוק כמו בסדרת ה-Ambilight של Philips.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #4 

רעיון מדהים עם המצלמה והכיול.

@AvivMustaky
תודה וממש אהבתי את האפקט עם היד שעשית.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #5 

תודה על הסקירה המושקעת.

שקלתי את המוצר הזה אבל גם לי מפריעה המצלמה הבולטת ובנוסף המגבלה על גודל המסך (אם אני זוכר נכון יש גרסה שתומכת עד 85 אינץ' ואני זומם מתישהוא לקנות טלויזיה 98 ולהיפטר מהמקרן...)

יש להם מוצר שנקרא SYNC Box שלא דורש מצלמה (גם מוגבל ל 85) אבל הוא עובד רק עם מקורות חיצוניים שמחוברים אליו (כמו סטרימר וקונסולה) ולא עובד עם האפליקציות המובנות במסך.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”