היי
המסך הנוכחי בסלון הוא פלסמה בת 13 מדגם panasonic 60st60 שהזדקנה בכבוד והגיע הזמן להחליף אותה.
השימוש שלנו הוא בעיקר בסטרימינג מאפליקציות של נטפליקס, דיסני, hbo, סטינג באמצעות apple tv. לעתים גם הזרמה מטלגרם.
רצוי שהמסך יידע לתקשר עם האקו סיסטם של אפל כי יש לנו בעיקר אייפונים ואייפדים ואנחנו משקפים מסך בעזרת airplay. אפשר לפתור את זה גם ע״י המשך שימוש ב apple tv.
המסך יותקן בסלון בסביבה שיש בה לא מעט אור במשך היום והשתקפויות מחלונות וויטרינה בסלון.
גם בערב כשמדליקים אור במטבח או בפינת האוכל זה משתקף במסך.
מרחק הצפיה הוא כ 3.3 מטר
אני מתלבט בין שני מסכים כשהאינסטינקט הוא ללכת על lg oled 83c5, למרות שאני לא משוכנע שפער הגודל מצדיק את פער המחיר מה 77.
אני מבין שמבחינת בהירות מסך והתגברות על השתקפויות יכול להיות יתרון ל tcl 85 c8k וכמובן שהמחיר הרבה יותר אטרקטיבי, כך שזו חלופה נוספת.
האם נכון להמתין חודש חודשיים לירידת מחירים או שדווקא כעת אפשר ליהנות מהוזלות עקב המצב?
אשמח להמלצה ולמחירים עדכניים ממי שבדק לאחרונה
תודה רבה
התלבטות - מסך 77-85 איכותי לסלון
1. לפי RTINGS, סדרות ה-C5/C6 הרבה פחות מוצלחות בטיפול בהשתקפויות לעומת הדגמים בסדרות G5/G6.
מצד שני, יש ביניהן פער לא מבוטל במחיר.
2. ה-C8K בהחלט חלופה מצוינת, רק שהדגם עצמו כבר פחות או יותר לא קיים במלאי.
שווה לדעתי לחכות ל-C8L שמחליף אותו ומקבל ביקורות מצוינות בחו"ל:
בשורה התחתונה, מבחינת סביבת הצפייה שלך, אור, והשתקפויות, לדגמי ה-Mini LED של TCL יהיה כאן יתרון משמעותי.
בהצלחה.
מצד שני, יש ביניהן פער לא מבוטל במחיר.
2. ה-C8K בהחלט חלופה מצוינת, רק שהדגם עצמו כבר פחות או יותר לא קיים במלאי.
שווה לדעתי לחכות ל-C8L שמחליף אותו ומקבל ביקורות מצוינות בחו"ל:
בשורה התחתונה, מבחינת סביבת הצפייה שלך, אור, והשתקפויות, לדגמי ה-Mini LED של TCL יהיה כאן יתרון משמעותי.
בהצלחה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ממרחק צפיה שלך 85" יהיה מצויין.
אם אין C8k במלאי, תמתין למחליפה C8L.
אתה 13 שנה עם אותו מסך... תחכה עוד כמה שבועות, לא נורא
אם אין C8k במלאי, תמתין למחליפה C8L.
אתה 13 שנה עם אותו מסך... תחכה עוד כמה שבועות, לא נורא