איך הטלויזיה שלכם מחוברת לעולם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
כולנו יודעים שגם הטלוויזיה הכי משוכללת בעולם היא סתם "קופסה שחורה" בלי חיבור יציב לרשת. אבל יש את הדילמה: מצד אחד ה-Wi-Fi שמבטיח מהירויות גבוהות ונוחות בלי כבלים ומצד שני הגישה השמרנית (והבטוחה?) שאומרת שאין תחליף לכבל רשת קוי.
יש גם את אלו שמעדיפים להשאיר את הטלוויזיה "טיפשה" ומנותקת ומשתמשים רק בסטרימר חיצוני.
אז איך אתם חיברתם את המסך שלכם? הצביעו בסקר וספרו בתגובות.
הסקר אנונימי.
יש גם את אלו שמעדיפים להשאיר את הטלוויזיה "טיפשה" ומנותקת ומשתמשים רק בסטרימר חיצוני.
אז איך אתם חיברתם את המסך שלכם? הצביעו בסקר וספרו בתגובות.
הסקר אנונימי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4781
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
הטלוויזיה ב-wifi והסטרימר קווי. לא יודע מה לסמן 

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
חיבור קווי, כי אין תחליף לכבל רשת קווי. (ואם איי פעם אצטרך חיבור יותר מהיר מ-100 מגה במסך, אחבר כ.רשת USB)
למרות שתכלס, יכולתי ללכת גם על חיבור אלחוטי, כי ה-AP יושב צמוד לטלוויזיה.
למרות שתכלס, יכולתי ללכת גם על חיבור אלחוטי, כי ה-AP יושב צמוד לטלוויזיה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4781
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אצלי הטלוויזיה היום ב-Wifi שמספיק לנטפליקס/אמזון/דיסני/סלקום שאני מריץ עליה. הסטרימר שמריץ CoreELEC עם רימוקסים מחובר קווית
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אצלי הטלווזיה מחוברת קווי, אך גם מחוברת למחשב בסלון שמחובר גם כן בחיבור קווי. המחשב מוגזם מדי אבל יש לו RTX3080 שעושה עיבוד וידאו ו-UPSCALE בעזרת AI לכל וידאו שאני צופה בו (גם אם זה סרטון מ YNET). התוצאה באיכות היא בערך 17 רמות מעל העיבוד של הטלווזיה הכי חזקה שיש בשוק בגלל מעבדי הAI החזקים. המחיר: הרבה חשמל כל פעם שוידאו שהוא לא 4K רץ (שזה יכול להיות גם כמה שעות של ערוץ 12 למשל).
בהתחלה חיברתי את הטלווזיה עם כרטיס רשת של 1000 מגהביט. בהמשך ניתקתי אותו כי הבנתי שאני לא ממש משתמש בממשק של הטלווזיה. אז החיבור הרגיל שלה מספיק (100 מגהביט).
לגבי החשיבות של קווי: כשהטכנאי של פרטנר התקין לי את הסיב, ביקשתי ממנו להעביר אותו לנקודה ליד הטלווזיה. בסוף אין כמו חיבור קווי.
בהתחלה חיברתי את הטלווזיה עם כרטיס רשת של 1000 מגהביט. בהמשך ניתקתי אותו כי הבנתי שאני לא ממש משתמש בממשק של הטלווזיה. אז החיבור הרגיל שלה מספיק (100 מגהביט).
לגבי החשיבות של קווי: כשהטכנאי של פרטנר התקין לי את הסיב, ביקשתי ממנו להעביר אותו לנקודה ליד הטלווזיה. בסוף אין כמו חיבור קווי.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3722
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 852 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אחרי מאמץ להשחיל כבלי רשת בתעלות של בזק בכל הבית.
משתמש בחיבור קווי.
משתמש בחיבור קווי.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
למרות הכנה קווית בכל הבית, כולל כבל שמגיע עד לטלוויזיה אני משתמש ב WiFi.
0 תקלות בשימוש מאסיבי כבר כמה שנים.
במידה ויהיו תקלות אשקול לחבר את הכבל.
0 תקלות בשימוש מאסיבי כבר כמה שנים.
במידה ויהיו תקלות אשקול לחבר את הכבל.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- שם מלא: אלי וילנאי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כלל האצבע שלי פשוט: כל מכשיר שניתן לחבר קווית כאשר יש נקודת רשת בהישג יד ממנו - לחבר קווית. לא רואה שום סיבה לחבר אלחוטית. יותר יציב, יותר מהיר והכי חשוב - פחות latency.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
כשכרטיס הרשת שלך תומך רק ב 100Mb, זה לא נכון שקווי מהיר יותר...אלי וילנאי כתב: כלל האצבע שלי פשוט: כל מכשיר שניתן לחבר קווית כאשר יש נקודת רשת בהישג יד ממנו - לחבר קווית. לא רואה שום סיבה לחבר אלחוטית. יותר יציב, יותר מהיר והכי חשוב - פחות latency....
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מתאם rj45 לusb3 וחיבור קווי ככה שמקבל בטלויזיה את כל ה1000/100.
שימושי גם בסטרימינג של סרטי remux וגם בהקטנת הבאפרינג באופן מורגש לעומת הוויפי ביומיום, כולל קיצור הזמן שהשידור מטושטש כשמפעילים את הסטינג על הערוץ הראשון.
שימושי גם בסטרימינג של סרטי remux וגם בהקטנת הבאפרינג באופן מורגש לעומת הוויפי ביומיום, כולל קיצור הזמן שהשידור מטושטש כשמפעילים את הסטינג על הערוץ הראשון.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
"הטלוויזיה לא מחוברת לרשת מטעמי פרטיות" וגם "הטלוויזיה "טיפשה", חיברתי רק סטרימר" הם די דומים - לפחות במקרה שלי שניהם מתאימים למצב אצלי.
מדהים לראות שנכון לעכשיו 90% מהמצביעים מחברים את הטלויזיה לאינטרנט למרות החשש מאובדן הפרטיות ולמרות שברוב המקרים סטרימר נותן מענה טוב יותר.
מדהים לראות שנכון לעכשיו 90% מהמצביעים מחברים את הטלויזיה לאינטרנט למרות החשש מאובדן הפרטיות ולמרות שברוב המקרים סטרימר נותן מענה טוב יותר.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
איזה ואיפה בדיוק יש פרטיות ?
ממזמן הפרט הבודד נהפך לנחלת הכלל.
ממזמן הפרט הבודד נהפך לנחלת הכלל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.