שלום
אני משתמש ב provision isr כדי להעביר אינטרנט למחשב בקומה השניה בבית(הראווטר בקומה הראשונה), אני מעוניין להעביר אינטרנט על גבי קוי החשמל לעוד נקודה ( טלוויזיה בגינה ), שתי הנקודה החדשה נמצאת על אותה פאזה, האם אני צריך לקנות עוד שני מכשירים של provision isr או מספיק מכשיר אחד לנקודה החדשה?
האם איכות האינטרנט נפגעת אם יש לי מכשיר אחד ששולח ושני מכשירים שמקבלים?
תודה מראש על העזרה
רשת על קוי חשמל
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1447
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
מכשיר יחיד נוסף יספיק, במידה ואתה משתמש באופציה של הצפנה של התעבורה - חשוב לוודא שמפתחות ההצפנה זהים לכל היחידות, ראה בתיעוד של המוצר כיצד עושים זאת.
בטכנולוגיה הזו ניתן להעביר קצב x על קווי החשמל, כאשר זה תלוי במספר גורמים, תקן המוצר, הפרעות על הקו, מרחק, וכו. ברור שאם היחידות חולקות את אותו תווך אז רוחב הפס יתחלק. בפועל כדי שתחוש פגיעה צריך שהיחידות ישדרו או יקלטו בו זמנית בקצב מקסימלי, זה בדרך כלל לא יקרה.
בנוסף: רצוי לחבר את המתאמים ישירות לשקע, ולא דרך מפצלים, חוטים מאריכים, מגיני ברקים, וכו׳, כל האמור - במידה וזה אפשרי.
בטכנולוגיה הזו ניתן להעביר קצב x על קווי החשמל, כאשר זה תלוי במספר גורמים, תקן המוצר, הפרעות על הקו, מרחק, וכו. ברור שאם היחידות חולקות את אותו תווך אז רוחב הפס יתחלק. בפועל כדי שתחוש פגיעה צריך שהיחידות ישדרו או יקלטו בו זמנית בקצב מקסימלי, זה בדרך כלל לא יקרה.
בנוסף: רצוי לחבר את המתאמים ישירות לשקע, ולא דרך מפצלים, חוטים מאריכים, מגיני ברקים, וכו׳, כל האמור - במידה וזה אפשרי.