שלום לכולם יש לי XBOX 360
חברים יקרים יש לי כמה שאלות חשובות
1. האם יש צורך לעדכן תוכנה אם כן איך אני בודק איזו גרסא יש לי ?
2. איזה דיסקים מומלץ לקנות ע"מ לצרוב איתם , והאם יש דרך מסויימת לצריבה , אני מבין שמדובר בDVD9
3. האם אפשר לשים ישירות משחקים בHD של המכשיר
אם יש דברים נוספים או טיפים אשמח לדעת תודה רבה
2. איזה דיסקים מומלץ לקנות ע"מ לצרוב איתם , והאם יש דרך מסויימת לצריבה , אני מבין שמדובר בDVD9
אם יש דברים נוספים או טיפים אשמח לדעת תודה רבה
תתחדש !big27 כתב:חברים יקרים יש לי כמה שאלות חשובות
אם יש דברים נוספים או טיפים אשמח לדעת תודה רבה...
תתכונן לאבד כמה שעות שינה בקרוב...
אני מבין שאתה בוחר לפרוץ את הבוקס שלך.. רק תיזהר הפריצה הנוכחית אמנם עובדת עם שירות ה LIVE אבל בעידכוני הקושחה הבאים .. לך תדע אם לא יסגרו לך את הבוקס ל LIVE כמו שקרה פעם שעברה למליוני איש.
אישית בחרתי שלא לפרוץ את הבוקס למרות מחירי המשחקים המוגזם בארץ :
http://www.binsearch.info/index.php?q=P ... &postdate=
אם קנית מכשיר PAL אז רק משחקי PAL או רב איזוריים יעבדו על המכשיר שלך. וכך לגבי מכשיר אמריקאי NTSCbig27 כתב:צריבה בנרו , יש דרך להפוך מכשיר למולטיזון ??...
HALO3 למשל פתוח לכל האיזורים ולכל הXבוקסים.
שים לב ללינק הקודם ששמתי........
חברים שבת שלום , אני נתקל בבעית צבע כך נראה לי , כאשר אני מחבר את המשחק יש יותר גוון צהוב משאר הגוונים ז"א אין צבע אדום וכל מיני צבעים נוספים , מה צריך לעשות ???
האם זה קשור יכול להיות שלא חיברתי את הכבל קומפוננט בצורה טובה לLCD , האם הכבל שקיבלתי בערכה זו הבעיה
מבקש עזרה דחופה בנושא
האם זה קשור יכול להיות שלא חיברתי את הכבל קומפוננט בצורה טובה לLCD , האם הכבל שקיבלתי בערכה זו הבעיה
מבקש עזרה דחופה בנושא
שערוריה? הכיצד מדובר בשערוריה? אתה פרצת את הבוקס וע"י כך אתה מקבל יתרון רב על אנשים אחרים ב LIVE כמו GAMERSCORE גבוהה במיוחד והתנסות מוקדמת יותר במשחקים מרוב האנשים, דבר אשר יוצר חוסר שוויון, אין פה שום שערוריה יש פה צדק.kingshoko כתב:אני נחסמתי...![]()
אין לזה פתרון?!?! שערוריה......
ואם אתה שואל אותי? היו צריכים להשמיד לך את הבוקס לגמרי שלא תוכל להשתמש בו יותר לעולם.
כמו שנאמר "סוף גנב לתלייה".
חחחחOOkladek כתב:שערוריה? הכיצד מדובר בשערוריה? אתה פרצת את הבוקס וע"י כך אתה מקבל יתרון רב על אנשים אחרים ב LIVE כמו GAMERSCORE גבוהה במיוחד והתנסות מוקדמת יותר במשחקים מרוב האנשים, דבר אשר יוצר חוסר שוויון, אין פה שום שערוריה יש פה צדק.kingshoko כתב:אני נחסמתי...![]()
אין לזה פתרון?!?! שערוריה......
ואם אתה שואל אותי? היו צריכים להשמיד לך את הבוקס לגמרי שלא תוכל להשתמש בו יותר לעולם.
כמו שנאמר "סוף גנב לתלייה"....
ככה על הבוקר ?
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
זה לא נותן לי שום יתרון על אחרים...
.זה בסה"כ נותן לי אפשרות לשחק בLIVE עם משחקים צרובים...
תקנה אתה משחקים ב400 שקל!
קשקשן פלצפן...
וBIG - לא צורבים בנרו, תצרוב בcloneCD מתוך IMAGE.
בהצלחה.
.זה בסה"כ נותן לי אפשרות לשחק בLIVE עם משחקים צרובים...
תקנה אתה משחקים ב400 שקל!
קשקשן פלצפן...
וBIG - לא צורבים בנרו, תצרוב בcloneCD מתוך IMAGE.
בהצלחה.