היה לי אונקיו RZ3100
אני רוצה להודות לרועי מקרוסאובר אלנבי
על השרות והמקצועיות הבחור אלוף איש מקצוען
רועי תודה אני אוהב אותך איש

היה שמח חוות דעת שלכם

לפני שממהרים לזרוק 2500 דולר על הדרעק ארט, כדי מאד לנסות את A1X החינמי כולל ביצוע מדידות איתו. כדי גם לנסות את ה MJC שגם זה פתרון חינמי ומעולה.istarmini כתב: תתחדש ותהנה
במידה ויש לך יותר מסאב 1 + רמקולים שמסוגלים להתמודד עם תדרים נמוכים ממליץ לך לרכוש רשיון ל DIRAC ART...

התגעגענו אליך נשמהיהלי ב כתב: לפני שממהרים לזרוק 2500 דולר על הדרעק ארט, כדי מאד לנסות את A1X החינמי כולל ביצוע מדידות איתו. כדי גם לנסות את ה MJC שגם זה פתרון חינמי ומעולה....

בכל מערכת כיול יש פאלטות כאלו ואחרות ויש שמקבלים אחלה תוצאות ויש שלא אבל זה באמת מצחיק שאתה מזלזל כי אצלי למשל המערכת הזו עושה פלאים לפי האוזנים שלי + תחושות של השכן בקיר המשותףיהלי ב כתב: זה 2500 שח לרשיון מלא ל ART למי שלא רכש כלום קודם, אבל עדיין זו השקעה שהיא הימור כי לצד דיווחים על שיפור משמעותי עם ART יש לא מעט תלונות שהדיראק ממש מקלקל. הפתרונות החינמיים בטוחים לגמרי ולל ספק שווה לנסות אותם קודם. אם מרוצים מהתוצאות, אין סיבה לזרוק עוד כסף על פתרון בתשלום. ה A1X בגרסה האחרונה מ 26 למרץ משפר מאד את איכות המדידות. אפשר לבצע 9 נקודות מדידה עם 10 חזרות לכל נקודה והאלגוריתם ייקח את הממוצע של המדידות הטובות בלבד. ל A1X יש אפילו סוג של ART אבל שמערב רק קדמיים וסאבים. גם ה MJC בגרסה האחרונה מביא שיפור משמעותי ביחס לאודיסי הרגיל.
ואגב ה A10H כמו כל הסדרה של דנון החל מה X4800H, יכול לשמש ב PRE מעולה. ל A1H יש יתרון רק למי שצריך 13.4 ערוצים. עבור 11.4 ה X4800H מספיק בהחלט עם הגברה חיצונית....
וכמובן לפי הדלתות בחדר שהפסיקו להשמיע צלילים מוזרים .בדר"כ מי שאומר זאת..יהלי ב כתב: ואגב ה A10H כמו כל הסדרה של דנון החל מה X4800H, יכול לשמש ב PRE מעולה. ל A1H יש יתרון רק למי שצריך 13.4 ערוצים. עבור 11.4 ה X4800H מספיק בהחלט עם הגברה חיצונית....

avilevi3400 כתב: היי חברים התחדשתי ברסיבר דנון AVC A10 H
היה לי אונקיו RZ3100
אני רוצה להודות לרועי מקרוסאובר אלנבי
על השרות והמקצועיות הבחור אלוף איש מקצוען
רועי תודה אני אוהב אותך איש
היה שמח חוות דעת שלכם...