תמיכה מותנית בלחיצת כפתור: הכירו את המערכת הממונעת שמבצעת עיסוי עדין לגב התחתון בזמן העבודה
שרשור תגובות: הכיסא שגרם לי להירדם מול המחשב, זהו ה- LiberNovo Omni
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46343
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
https://htmag.co.il?p=106413
תמיכה מותנית בלחיצת כפתור: הכירו את המערכת הממונעת שמבצעת עיסוי עדין לגב התחתון בזמן העבודה
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
קניתי את הכסא הזה לפני כחודשיים. הוא פשוט מדהים. כאבי גב תחתון הפסיקו לי לגמרי (אני עובד המון שעות מול המחשב ולאחרונה רק מהבית). הדאגה היחידה כמו שהזכיר זיו, היא שהבד יתלכלך בקלות.
לגבי החום אחרי ישיבה ממושכת, עוד לא נתקלתי בבעייה.
לגבי החום אחרי ישיבה ממושכת, עוד לא נתקלתי בבעייה.
תודה על הביקורת! כסא מאוד מעניין וקרץ לי מאוד (סוגר 5 שנים כסא של הרמן מילר), עוקב אחריו כבר חודשים רבים ושמחתי לראות את הפרסומות לפני כמה חודשים שיש יבוא רשמי.
אבל כן עולים לי מחשבות ודאגות - מי עומד מאחורי המוצר? מי מבטיח לי שאחרי שנתיים-שלוש כשהסוללה תתחיל להיחלש יהיה לי עם מי לדבר בשביל RMA או תיקון אם החברה הזו תעלם?
אבל כן עולים לי מחשבות ודאגות - מי עומד מאחורי המוצר? מי מבטיח לי שאחרי שנתיים-שלוש כשהסוללה תתחיל להיחלש יהיה לי עם מי לדבר בשביל RMA או תיקון אם החברה הזו תעלם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@avinin1
את אותה הדאגה אפשר להשליך על כל יבואן בארץ, הרי אף אחד לא יכול להבטיח שהם יישארו כאן לנצח. מצד שני, חשוב לזכור ש-LiberNovo היא חברה גלובלית עם גב רחב, מה שנותן יציבות מסוג אחר.
את אותה הדאגה אפשר להשליך על כל יבואן בארץ, הרי אף אחד לא יכול להבטיח שהם יישארו כאן לנצח. מצד שני, חשוב לזכור ש-LiberNovo היא חברה גלובלית עם גב רחב, מה שנותן יציבות מסוג אחר.
זאת חברה שהוקמה אחרי פרוייקט קיקסטרטר מוצלח ... "חברה גלובלית עם גב רחב" היא לאziv_r כתב: [mention]avinin1[/mention]
את אותה הדאגה אפשר להשליך על כל יבואן בארץ, הרי אף אחד לא יכול להבטיח שהם יישארו כאן לנצח. מצד שני, חשוב לזכור ש-LiberNovo היא חברה גלובלית עם גב רחב, מה שנותן יציבות מסוג אחר....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני חודש עם הכיסא הנ"ל.
חייב להגיד שאני עדיין בתקופת הסתגלות. אחרי שנים עם כיסא גיימינג קשיח לגוף לוקח זמן להתרגל. אני מרגיש קצת את הגב התחתון אבל זה הולך ומשתפר עם הזמן.
אין ספק שהדום באמת מוסיף המון . נותן מענה גם למצב שכיבה וגם למצב ישיבה . להכניס אותו לעסקה הייתה החלטה מצויינת.
מבחינת נוחות ,אכן המושב ומשענת הגב והראש מאד נוחים. הספוג הזה של הכיסא ממש סבבה. חייב לציין גם את משענות הידיים המאד ורסטיליות מבחינת כיוון.
מבחינת החסחרונות - לי קצת מציק הקטע שלמשענת יש 4 מצבים קבועים ולא ניתן לכוון אותה למיקום הספציפי שמתאים לי . הייתי שמח גם אם הטווח של משענת הראש היה יותר ארוך וניתן היה לקרב אותה יותר לראש.
ולגבי המאסז' - אז ביננו זה לא באמת מסאז'. גימיק נחמד. השתמשתי במצב שכיבה פה ושם אבל לא יותר מזה.
שורה תחתונה - אחלה כיסא. דורש קצת זמן הסתגלות, אבל ברגע שמתרגלים מאד אוהבים....
חייב להגיד שאני עדיין בתקופת הסתגלות. אחרי שנים עם כיסא גיימינג קשיח לגוף לוקח זמן להתרגל. אני מרגיש קצת את הגב התחתון אבל זה הולך ומשתפר עם הזמן.
אין ספק שהדום באמת מוסיף המון . נותן מענה גם למצב שכיבה וגם למצב ישיבה . להכניס אותו לעסקה הייתה החלטה מצויינת.
מבחינת נוחות ,אכן המושב ומשענת הגב והראש מאד נוחים. הספוג הזה של הכיסא ממש סבבה. חייב לציין גם את משענות הידיים המאד ורסטיליות מבחינת כיוון.
מבחינת החסחרונות - לי קצת מציק הקטע שלמשענת יש 4 מצבים קבועים ולא ניתן לכוון אותה למיקום הספציפי שמתאים לי . הייתי שמח גם אם הטווח של משענת הראש היה יותר ארוך וניתן היה לקרב אותה יותר לראש.
ולגבי המאסז' - אז ביננו זה לא באמת מסאז'. גימיק נחמד. השתמשתי במצב שכיבה פה ושם אבל לא יותר מזה.
שורה תחתונה - אחלה כיסא. דורש קצת זמן הסתגלות, אבל ברגע שמתרגלים מאד אוהבים....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה לא אותו כיסא?! רק מנסה להזכיר לחברים להתייחס בביקורתיות לביקורות ב- yt....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זוהי אותה חברה, אבל הסרטון מדבר על התנהגות של יוטיוברים, אם זה הסתרת חסות, שימוש במינוח מעורפל או Viewbotting - שווה שתצפה בסרטון. מה הקשר בין ההתנהגות שלהם לכתבה שלנו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ה-Sihoo מתבגר בצורה מרשימה. הוא אצלי מאז אוגוסט 2023 והחומרים עדיין נראים נהדר: אין קרעים ברשת, הפלסטיקה והמתכת לא משמיעות רעשים מוזרים והבוכנה מתפקדת מצוין. עבורי, ההדום המובנה שלו עדיף על הדום נפרד, במיוחד כי השולחן שלי קטן יחסית. זה בהחלט הכיסא ה-Go-to המומלץ שלי לכל מי שמחפש פתרון בתקציב של עד 2000 ש"ח.
לעומתו, ה-LiberNovo Omni נמצא בליגה אחרת של נוחות. זה כיסא שכל מי שמתיישב עליו מיד מרגיש כמה הוא נעים על הגוף. אמנם עוד לא בחנתי אותו לאורך שנים או בתנאים של קיץ ישראלי, אבל אני כבר יכול לומר שהוא נראה טוב יותר ומרגיש נוח יותר משמעותית. כמובן שצריך לזכור שהוא עולה פי 2.5 מה-Sihoo.
לעומתו, ה-LiberNovo Omni נמצא בליגה אחרת של נוחות. זה כיסא שכל מי שמתיישב עליו מיד מרגיש כמה הוא נעים על הגוף. אמנם עוד לא בחנתי אותו לאורך שנים או בתנאים של קיץ ישראלי, אבל אני כבר יכול לומר שהוא נראה טוב יותר ומרגיש נוח יותר משמעותית. כמובן שצריך לזכור שהוא עולה פי 2.5 מה-Sihoo.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין למיטב ידיעתי, אבל היבואן מציע החזר כספי מלא ותקופת נסיון ארוכה.
https://newtons.co.il/pages/return-policy
https://newtons.co.il/pages/return-policy