איזו טלויזיה 98 אינץ מומלצת לסרטים תקציב 6,000
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
אתה מדבר קצת במונחים של לפני 7 שנים. אין סיבה להתעסק עם כוננים וכו'. עדיף להזרים (סטרימינג) מהמחשב עם קודי או פלקס.
תעשה חיפוש ואם יהיו שאלות ספציפיות נשמח לעזור
תעשה חיפוש ואם יהיו שאלות ספציפיות נשמח לעזור
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בגדול זה לגמרי אמור להיות אפשרי, ואם אין לך שום צורך במחשב בבית, במידה והניגון דרך הטלוויזיה לא חלק (לא יודע להגיד לך ספציפית על ה-TCL שלך) אז תמיד תוכל לקנות סטרימר עם USB שידע לעשות את העבודה. עלות של סטרימר כזה היא סביב ה-400 שקל, אבל שוב, מאד יכול להיות שהטלוויזיה שלך תתמודד מצויין עם הסרטים שלך דרך USB.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לטלויזיות של TCL יש מערכת הפעלה של גוגל TV כלומר אתה יכול להתקין עליה אפליקציות כמו קודי או VLC ופשוט לנגן את הסרטים בהזרמה ישירות מהחשב לטלויזיה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מערכת הפעלה זה רק רכיב אחד, הרכיב השני הוא היכולת של המעבד. לא מכיר את המסך אז לא רוצה להתחייב לתוצאה
תתחדש ותהנה מהטלוויזיה נשמח לחוות דעתך על הטלוויזה איך היא בשדורי ספורט ערוצי חדשות למניהם סרטים
אני באופן אשי מחבר מחשב לטלווזיה ודרכו רואה סרטים יוטיוב (אגב הטלווזיה שלי היא lg 2017)
מאחל לך ולכל עם ישראל חג פסח כשר ושמח
אני באופן אשי מחבר מחשב לטלווזיה ודרכו רואה סרטים יוטיוב (אגב הטלווזיה שלי היא lg 2017)
מאחל לך ולכל עם ישראל חג פסח כשר ושמח
היום תליתי את הטלוויזיה tcl 98c6k על הקיר
הגודל פגז
לא הספקתי לבחון אותה יותר מידי אבל חיברתי כונן ssd ששמתי עליו סרטי בלוריי ששוקלים 60 גיגה והטלוויזיה מריצה אותם יפה ללא תקיעות ככה שזה מייתר לי רכישה של סטרימר
ניסיתי להעלות תמונה אבל לא מצליח..
הגודל פגז
לא הספקתי לבחון אותה יותר מידי אבל חיברתי כונן ssd ששמתי עליו סרטי בלוריי ששוקלים 60 גיגה והטלוויזיה מריצה אותם יפה ללא תקיעות ככה שזה מייתר לי רכישה של סטרימר
ניסיתי להעלות תמונה אבל לא מצליח..
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3734
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אתה יכול להכנס להגדרות ולבדוק איזה גרסה מעודכנת אצלך במסך?
הטלוויזיות שלהם מככבות בשנים האחרונות ונותנות תמורה טובה !!shaiiski כתב: היום תליתי את הטלוויזיה tcl 98c6k על הקיר
הגודל פגז
ניסיתי להעלות תמונה אבל לא מצליח.....
אחלה קנייה והכי חשוב תתחדש ותהנה !!
"עדיף JUST PLAYER מ VLC"
עם ה VLC היה לי בעיות סינכון בין שמע לתמונה לא היה תואם אז אני משתמש בנגן המובנה שהגיע עם הטלוויזה וזה עובד פגז
"בוא תשתף את הקהל הקדוש איפה קניתי 98C6K tcl......ב-6000שח שזה לא הגיוני"
גיליתי שהיבואן של TCL זה C-DATA ואני עובד איתו בעסק שלי אז כן קיבלתי אותה ב 6,000
"אתה יכול להכנס להגדרות ולבדוק איזה גרסה מעודכנת אצלך במסך?"
כשאהיה בבית אבדוק ואעדכן
עם ה VLC היה לי בעיות סינכון בין שמע לתמונה לא היה תואם אז אני משתמש בנגן המובנה שהגיע עם הטלוויזה וזה עובד פגז
"בוא תשתף את הקהל הקדוש איפה קניתי 98C6K tcl......ב-6000שח שזה לא הגיוני"
גיליתי שהיבואן של TCL זה C-DATA ואני עובד איתו בעסק שלי אז כן קיבלתי אותה ב 6,000
"אתה יכול להכנס להגדרות ולבדוק איזה גרסה מעודכנת אצלך במסך?"
כשאהיה בבית אבדוק ואעדכן