שרשור תגובות: Droplet: מד מים אולטרה סוני עם AI, והפתעה למשתמשי Home Assistant
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
כבר מזמן לא ראיתי מכשיר כל כך מיותר.
מה בדיוק אני אמור ללמוד ממנו ? מתי מורידים מים באסלה וכמה מים ירדו ? וכל זה באמצעות עזרת AI ? נו באמת ?
מה השלב הבא ? מכשיר שיתחבר לצינור ביוב וינתר את כמות הביוב שזורם מחוץ לבית ?
מה בדיוק אני אמור ללמוד ממנו ? מתי מורידים מים באסלה וכמה מים ירדו ? וכל זה באמצעות עזרת AI ? נו באמת ?
מה השלב הבא ? מכשיר שיתחבר לצינור ביוב וינתר את כמות הביוב שזורם מחוץ לבית ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
המטרה העיקרית של המוצר זה לזהות נזילות, ככה גם החברה משווקת אותו.
הוא עושה זאת על ידי חיישנים אולטרסונים (כל חיישני המים החיצוניים עובדים ככה). יש לו רגישות של קצת פחות מ- 100ml בדקה. הרעיון הוא שאם יש זרימה ללא הפסקה, אזי יש נזילה.
הוא עושה זאת על ידי חיישנים אולטרסונים (כל חיישני המים החיצוניים עובדים ככה). יש לו רגישות של קצת פחות מ- 100ml בדקה. הרעיון הוא שאם יש זרימה ללא הפסקה, אזי יש נזילה.
השעונים החדשים (דיגיטליים) שמותקנים בבתים מזהים נזילות כאלה ממש אונליין.
היה לי מקרה כזה לפני שנה וחצי בזמן שהתפוצץ לי צינור ראשי שמוביל מהפילר אל הבית. למחרת התקשרו אלי ממחלקת המים והודיעו לי על כך.
העיריות מחליפות לשעונים כאלה כבר כמה שנים. זה בערך אותו עקרון כמו השעונים החכמים של חברת החשמל- הם משדרים את הנתונים למרכז בקרה.
היה לי מקרה כזה לפני שנה וחצי בזמן שהתפוצץ לי צינור ראשי שמוביל מהפילר אל הבית. למחרת התקשרו אלי ממחלקת המים והודיעו לי על כך.
העיריות מחליפות לשעונים כאלה כבר כמה שנים. זה בערך אותו עקרון כמו השעונים החכמים של חברת החשמל- הם משדרים את הנתונים למרכז בקרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה נשען על תאגידי המים שהם יעשו את זה, עם המוצר הזה אתה מעביר את השליטה לידיים שלך ולא תלוי באחרים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה לא יכול להסיר ממקרה פרטי אחד על ההתנהלות של כל תאגידי המים בארץ. כדוגמה נגדית, אצלי היו 3 נזילות שונות ובאף אחת מהן לא נוצרה שום תקשורת מצד התאגיד.
יש לך שעון חכם ? כי אם לא, הם יתקשרו רק לאחר הקריאה בפועל (כשיראו חריגה).ziv_r כתב: אתה לא יכול להסיר ממקרה פרטי אחד על ההתנהלות של כל תאגידי המים בארץ. כדוגמה נגדית, אצלי היו 3 נזילות שונות ובאף אחת מהן לא נוצרה שום תקשורת מצד התאגיד....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש ולא התקשרו.
זה לא נראה לי כזה מוזר להבין שלא כל התאגידים מתנהגים בצורה זהה.
זה לא נראה לי כזה מוזר להבין שלא כל התאגידים מתנהגים בצורה זהה.
אני התחברתי לשירות של הבקר מים של העירייה וכאשר הייתה בעיה ידעתי עליה תוך פחות מ 24 שעות
לא קשור לתאגיד המיים - זה חיבור ישיר לשירות של החברה https://info.arad.co.il/
לא קשור לתאגיד המיים - זה חיבור ישיר לשירות של החברה https://info.arad.co.il/