שרשור תגובות: המינהל הלאומי לבטיחות בדרכים בארה"ב חושפת כי ל-3.2 מיליון רכבי טסלה יש כשל מבני בזיהוי ראות לקויה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני לא בטוח שהמודלים לא מספיק חכמים כדי להבין שהם לא רואים מספיק טוב. נשמע לי כמו בעיה שהם יכולים לתקן בתוכנה, לאו דווקא באג עקרוני.
עדיין יש צורך להביא את כל הרכבים למוסך ולבצע איטום מחדש למכלול למניעת היווצרות של אדים. או ביצוע יבוש המערכת בעזרת סיליקה ג'ל אחת לכמה זמן.
ובסוף המודלים מסתמכים על מספר מודלים נוספים שאליהם מחוברים החיישנים, צריך לזהות את מקור הבעיה , כי יכול להיות שהמערכת ה"לומדת" מסננת מקרים שיכולים להיות אפשריים אחת למיליון.
ובסוף המודלים מסתמכים על מספר מודלים נוספים שאליהם מחוברים החיישנים, צריך לזהות את מקור הבעיה , כי יכול להיות שהמערכת ה"לומדת" מסננת מקרים שיכולים להיות אפשריים אחת למיליון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
הבעיה שאני ראיתי שהם דיברו עליה לא נוצרה בגלל אדים אלא בגלל הפרעות טבעיות בשטח שיכולות לקרות בכל זמן נתון : הבזקי אור, סנוור, ערפל, גשם, שלג וכו'.
נהג שנמצא בסיטואציה דומה מבין שהוא לא רואה טוב ונוהג באיטיות. המערכת לא מבינה וממשיכה לנהוג באופן רגיל למרות שהיא בעצם לא מבינה מה קורה סביבה.
נהג שנמצא בסיטואציה דומה מבין שהוא לא רואה טוב ונוהג באיטיות. המערכת לא מבינה וממשיכה לנהוג באופן רגיל למרות שהיא בעצם לא מבינה מה קורה סביבה.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
העיקר הגאון אמר שאם בני אדם מסתמכים על עיניים אז גם המכונית צריכה רק מצלמות (או משהו כזה).
בסוף זה היה שיקול כלכלי, להוריד עלויות של הליידאר ולמכור לציבור שהמצלמות מספיקות...
לא מבין איך אפשר לקנות את זה, קצת גשם, לכלוך והמצלמות יוצאות מכלל שימוש.
עוד שהיה לי טסלה לתקופה קצרה, לא ידעה לתפקד בתמרוני חנייה פשוטים רק עם המצלמות אז בנהיגה אוטונומית..
אפילו גשם לא זיהה כמו שצריך והיה מפעיל את הווישרים סתם
כבר שנתיים בערך עם אקפנג P7 ולאחרונה P6, אפס פאנטום ברקס. נהיגת בקרת שיוט חלקה, חניה אוטונומית פשוט שלמות.
הבת שלי בדיוק הוציאה רשיון וחונה רק עם המערכת האוטומטית שעובדת מדהים...
לא מבין את טסלה, הביאו את הבשורה ברכב החשמלי ונתקעו מאחור
בסוף זה היה שיקול כלכלי, להוריד עלויות של הליידאר ולמכור לציבור שהמצלמות מספיקות...
לא מבין איך אפשר לקנות את זה, קצת גשם, לכלוך והמצלמות יוצאות מכלל שימוש.
עוד שהיה לי טסלה לתקופה קצרה, לא ידעה לתפקד בתמרוני חנייה פשוטים רק עם המצלמות אז בנהיגה אוטונומית..
אפילו גשם לא זיהה כמו שצריך והיה מפעיל את הווישרים סתם
כבר שנתיים בערך עם אקפנג P7 ולאחרונה P6, אפס פאנטום ברקס. נהיגת בקרת שיוט חלקה, חניה אוטונומית פשוט שלמות.
הבת שלי בדיוק הוציאה רשיון וחונה רק עם המערכת האוטומטית שעובדת מדהים...
לא מבין את טסלה, הביאו את הבשורה ברכב החשמלי ונתקעו מאחור
אגב, אפרופו טסלה, הייתי בסין ואחרי שראיתי (שם) אינסוף יצרני חשמליות ברמות טירוף לעומת מההיצע שיש פה שהוא אפס נקודה משהו ... לא משנה, שאלתי את הסינים שהם אלופים בחשמליות {(מי שהיה שם יודע), קורעים הכל כמובן} מה החשמלית הכי טובה, אמרו חד משמעית טסלה הטובה מכולם, שיאומי גם חזקים אבל טסלה עדיף(סינים).
תהנו.
תהנו.