החלפת שלט
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קניתי כרטיס טלויזיה של gigabyte שיושב על PCI ואיתו הגיע גם שלט, הבעיה היא שהשלט גרוע. השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת כל שלט אחר (לדוגמא של וידאו) ולהגדיר אותו שיעבוד עם המחשב?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא. אבל אתה יכול עם שלט אוניברסלי לומד, וללמד אותו את הכפתורים של השלט המקורי.
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי שלט אוניברסלי לומד של פיוניר.
אני אפרט את הבעיה, כשהשלט שולח פקודה הוא שולח ככה.
נניח אני לוחץ על כפתור שקוראים לו video הוא שולח למחשב ctrl+e (הפתור ctrl+E ביחד).
הבעיה היא שאני רוצה להגדיר את השלט הזה שיבוד עם מדיה פורטל ולמדיה פורטל אי אפשר להגדיר פקודות שמורכבות משתי כפתורים.
אז אולי יש דרך לשנות את הפקודה שהוא שולח, לדוגמא במקום ctrl+e יהיה F5 או כפתור אחר?
אני אפרט את הבעיה, כשהשלט שולח פקודה הוא שולח ככה.
נניח אני לוחץ על כפתור שקוראים לו video הוא שולח למחשב ctrl+e (הפתור ctrl+E ביחד).
הבעיה היא שאני רוצה להגדיר את השלט הזה שיבוד עם מדיה פורטל ולמדיה פורטל אי אפשר להגדיר פקודות שמורכבות משתי כפתורים.
אז אולי יש דרך לשנות את הפקודה שהוא שולח, לדוגמא במקום ctrl+e יהיה F5 או כפתור אחר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה בטוח שאי אפשר להגדיר צירוף של כפתורים במדיה פורטל?
מה שאתה אולי יכול לעשות זה לעבוד עם ה-BS Player, ולהגדיר את המדיה פורטל שיריץ BS Player במקום את הנגן המובנה שלו. ב-BS Player ניתן ללא בעייה להגדיר גם צירופי כפתורים.
מה שאתה אולי יכול לעשות זה לעבוד עם ה-BS Player, ולהגדיר את המדיה פורטל שיריץ BS Player במקום את הנגן המובנה שלו. ב-BS Player ניתן ללא בעייה להגדיר גם צירופי כפתורים.
-
amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי אני אבדוק את זה