מסך OLED סמסונג אפלקיציות יוטיוב נקסט של הוט לא עובדות
-
Elad2424
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
שלום רב,
אודה לעזרתכם בנושא, יש טלוויזיה סמסונג OLED מדגם S85D77 שרכשתי לפני פחות משנה ויש בעיות לפעמים שאפלקציות יוטיוב ו-NEXTTV (של הוט), לא מופעלות (יוטיוב נתקע ולא עולה אפילו מסך הבית או החיפוש) או שלוקח להם זמן לעלות (במקרה של יוטיוב).
במקרה של נקסט טיוי היא עולה אך כאשר אני מפעיל ערוץ מסוים (לדוגמה ערוץ 12) קופצת הודעה של בעיה טכנית, וכאשר אני מתקין מחדש את האפליקציה זה עובד תקין לתקופה מסוימת ואז שוב נדרש לחזור על הפעולה, זה קורה מאז שקיבלתי את הטלויזיה.
האם מישהו נתקל בתופעה כזאת? ביוטיוב אי אפשר להתקין מחדש? איך אפשר לבצע ריסטרט ליוטיוב? או האם יש טעם בגלל לפנות ליבואן ניופרו? בטענה שיש בעיה בחלק מהאפליקציות?
כל הגרסאות של מערכת הפעלה טייזן של סמסונג והאפלקיציות מעודכנות ביותר.
אודה לעזרתכם בנושא, יש טלוויזיה סמסונג OLED מדגם S85D77 שרכשתי לפני פחות משנה ויש בעיות לפעמים שאפלקציות יוטיוב ו-NEXTTV (של הוט), לא מופעלות (יוטיוב נתקע ולא עולה אפילו מסך הבית או החיפוש) או שלוקח להם זמן לעלות (במקרה של יוטיוב).
במקרה של נקסט טיוי היא עולה אך כאשר אני מפעיל ערוץ מסוים (לדוגמה ערוץ 12) קופצת הודעה של בעיה טכנית, וכאשר אני מתקין מחדש את האפליקציה זה עובד תקין לתקופה מסוימת ואז שוב נדרש לחזור על הפעולה, זה קורה מאז שקיבלתי את הטלויזיה.
האם מישהו נתקל בתופעה כזאת? ביוטיוב אי אפשר להתקין מחדש? איך אפשר לבצע ריסטרט ליוטיוב? או האם יש טעם בגלל לפנות ליבואן ניופרו? בטענה שיש בעיה בחלק מהאפליקציות?
כל הגרסאות של מערכת הפעלה טייזן של סמסונג והאפלקיציות מעודכנות ביותר.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
-
Elad2424
-
- חבר שרק התחיל

האם הכוונה למדינה? אולי שינוי מדינה או איזור יפתור לפני ביצוע של factory reset?
- oferlaor
-
- מנהל

שינית בשלב כלשהו את המדינה במסך? כי זה בהחלט יכול לדפוק את הדברים...
-
Elad2424
-
- חבר שרק התחיל

לא שיניתי את המדינה, זה על ישראל גם לאחר factory reset....
-
Elad2424
-
- חבר שרק התחיל

עדיין לא תקין לאחר ה-factory reset.
האם ניתן לעשות עוד משהו?
תודה
האם ניתן לעשות עוד משהו?
תודה
- shaked
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 907
להשתמש בסטרימר במקום לשבור את הראש. זו לא מערכת הפעלה פופולארית, כנראה שעיקר המאמץ בהוט מופנה לאנדרואיד.
- oferlaor
-
- מנהל

חייב להגיד שנקסט לא נתמך באופן כללי. הם היחידים שאין להם אפליקציית AppleTV...